- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Дайте ми съвет
taka iskam da si vlqza v dankite s razmer 26 problema e 4e vsqka ve4er si pravq uprajneniqta i ni6to
molq vi nqkoi da mi kaje nqkakav trik za otslabvane osven dalgi i ma4itelni dieti
заглавието трябва да е написано на кирилица и темата е за раздел"козметика и диети"
ramaiana
велосипедПървоначално написано от malka_sladka i brutalna f
Погледни в раздела "Козметика и диети" може да има нещо което да ти е от полза![]()
EMO - Емоционално Малтретиран Олигофрен
dam karam cqlo lqtoПървоначално написано от batkodoki
i sam stegnata
no ne gubq masa
za6toto
taka
pravq muskoli ina4e
mn dobre deistva stqga vsi4ko ama ni6to pove4e
Значи диети-твърдо НЕ, защото от диетите цикъла ще ти стане супер нерегулиран!А щом с упражнения не става само с фитнес или бягане ще стане![]()
С упражнения няма да стане, според мен ти трябва някакъв спорт с по-активно натоварване...може би тенис, плуване, фитнес или каквото друго те влече. А колкото до диетите, ясно е че гладуването и силното ограничаване на храната е ужасно нещо. Лек хранителен режим обаче, според мен, би помогнал малко. Дори не бих казала режим, а по-скоро внимавай да не ядеш боклуци-пици, чипсове и тн., ограничи сладкото, газираните напитки и тестените изделия. С една дума-храни се здравословно...Надявам се, че това ще помогнеУспех и не се вманиачавай толкова за някакъв си размер, важното е да се харесваш
![]()
тя 6том иска да влезе в 26-ти размер на4и в момента не се
харесва..поне аз така го разбирамкъм авторката ---->ограни4и сладкото и мазното (не е нужно да пази6 диети)просто ги ограни4и..и наистина тръгни на фитнес и се посъветвай с инструктура
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
moje bi strukturata na tqloto ti se promenq i kokala ti se e raz6iril..![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Виж ся мацко няма как да отслабнеш без да ограничиш храната дори и цял ден да си в залата.
Изключи от менюто си:Вафли,Шоколад(можеш да ядеш само по малко от тъмния ако го харесваш,де) Сладолед,мазни храни,пържено,Не яж пици,дюнери,палачинки и т.н.,Не пий газирано.По-добре си поръчай портокалов сок вместо кола.По-скъпо,но пък много по-полезно
Разгледай статиите в www.tialoto.bg -много са полезни.Не пази строги диети,защото сега се развиваш и може да ти навредят.А относно размерите-наскоро четох в Космополитън,че дизайнерите правят по-големи дрехи а ги пишат по малък размер.Не е значение какъв е размера (
)важното е ти да се харесваш.
Айде мацко успехчета и дано успееш.![]()
В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...
..... " козметика и ДИЕТИ!" - търсачка - > има хиляди теми за диети и упражнения!искаш ли да ти дадем линкове?!
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
и аз искам да си нося дънките от миналата година ма и аз нещо съм надебеляла... нито ям мазно, нито сладоледи, пици, газирано не обичам, не ям пържено, случва се да хапна някой дюнер или хамбургер тва са вредните неща които ям и въпреки това не отслабвам - корема ми непрекъснато е подут, но сега почнах да правя мн упражнения вкъщи и ще тръгна на плуване - мисля че това 100% ше ми стегне тялото. Ако имаш възможност се запиши на нещо - тае-бо, аеробика, пилатес, плуване, фигурно пързаляне, хип-хоп или др танци - не може да няма ефект айде успех
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи
Не искат и не обещават те...
Ограничи си дневния прием на храна примерно до 1500 калорий, след тва до 1000.И може с тези 1000 калорий да си изградиш дневния режим...Пък като видиш резултат си върни стария режим, но спортувай повече.
Вие луди ли сте бе..колелото стяга не отслабва...пий някви неща купи си вита голд наистина има ефект!Всички мои познати(момичета) го пият и казва ,че има ефект защо не пробваш и ти пий го няколко месеца и ако има ефект при теб ще ме черпиш една бира![]()