Като за начало искам да кажа няколко неща за себе си - аз съм момче на 18 години и си имам сериозна приятелка от повече от 1 година с която водим пълноценен сексуален живот.

Нека минем към същността на въпроса и нещото, което ме накара да потърся помощ. Преди 2 дни бяхме на купонче с момчетата от компанията. Изля се доста аклохол, доста трева се изпуши... много музика ... изобщо както трябва всичко...
Проблема идва от факта, че явно съм прекалил и не помня нищо (което чесно казано много рядко ми се случва!) и на сутринта се събудих под завивките на едно момче (един от най-добрите ми приятели - Страшко)((забравих да си кажа името - Йонко се казвам)). Бях по гащи, той също! Много се притесних, всички спяха още... станах и отидох до тоалетната да се измия ... тръгнах да пикая и беше като градинска лейка и половината беше извън чинията (така ми става след бурен секс с приятелката) ... тази мисъл направо ме побъркваше, но не споделих с никой. Не мога да си представя да правя секс със същия пол - дори да ми зависи живота от това.
Не говорих дори и със Страшко, защото си помислих че не помни или че просто не е станало нищо страно. Днес обаче бяхме на кафе с компанията и видях че той ме гледа странно (някак ... не знам и аз как - гейски поглед... странно но вече всички понятия са ми объркани) и това супер много ме притесни. Не знам как да постъпя ... може би той е гей... може и да е в същата ситуация и да се притеснява също като мен. Не искам да казвам нищо на приятелите си, защото ще им се промени мнението ако разберат че съм спал с момче (в което даже не съм сигурен) ... ами приятелката ми - не мога да я лъжа (за мен доверието е най-важното нещо в една връзка и никога не съм я лъгал за каквото и да било), но от друга страна как би реагирало едно момиче като разбере, че момчето с което ходи вече повече от година и ОБИЧА (аз я обичам и съм сигурен, че и нейните чувства са същите), е имало сексуален контакт (повтарям - не съм сигурен дали е така, но някакво вътрешно чувство ме кара да вярвам, че съм го направил) със същия пол.

В най-добрия случай, Страшко ще помни случката и ще ми каже, че нищо не се е случило, и че погледите са били с простичката цел - ДА МЕ ПСИХИРА!

В най-лошия случай, гореспоменатото лице ще помни случката и ще ми каже, че съм прав в опасенията си, и че е била доста БУРНА нощ. Тук идва следният момент - дали той и гей и ме желае, или пък и той е силно притеснен и не иска да се разчува за случилото се!

Твърдо съм решил утре да говоря с него - каквото и да ми каже ще е по-добре, от колкото да се измъчвам в опити да си спомня какво се е случило през онази нощ!

Като се замисля ... не знам защо пускам тази тема - може би просто искам да споделя с някой...

А-а-а-а ами ако ми каже, че нещо се е случило, но не иска да се разчува (и аз не искам разбира се). Каквото и да е не смятам да лъжа гаджето си ... може ли някое момиче да ми каже как би реагирала ако попадне в подобна ситуация ?!?! Ако обичат ПЕДАЛИ и момичета под 16 да не оставят некомпетентни коментари или любовни предложения!!! Искам да напомня, че случката не ме прави ГЕЙ ... или поне така мисля... абе.... ХЕТЕРОСЕКСУАЛЕН съм !

Отивам да лягам сега. Молете се утре като се върна от кафето със Страшко да нося добри новини... ще очаквам и коментари...