- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как да се справиш с подигравките на съучениците си
естествено че не сме аз деля хората на красиви и грозни,на бедни и богати.
Това е глупавоПървоначално написано от maanekena
![]()
EMO - Емоционално Малтретиран Олигофрен
Е са може да не съм написала правилно съученици ама тва не значи че съм тъпа а и да съм това не ви интересува веднъж да не внимава човек докато пише и ако е направил грешка вие го съдите точно за това говорех не може ли просто да го подминете![]()
След автобус и мъж
не се тича!
Следващият е след 5 мин.!
е са няма да скоча да бия гъзарите ще бъде мн глупаво от моя страна се пак те са мн а аз само една (да не съм херкулес)![]()
След автобус и мъж
не се тича!
ade i az imah sa6tiq problem,ama kato otidoh ad y4a v gimnaziq i vs se opravi........taka 4e ne im obra6tai mn vnimanie,no ne im se ostavqi da te pravqt nq tapa
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams ...
Споко де..сигурно следващата година отиваш в гимназияПървоначално написано от Love_
Пък и нещата са както си ги направиш..
![]()
А пък ти знаеш ли от коя група си? - От тъпите недорасли "гъзари"Първоначално написано от maanekena
![]()
Според мен ДА!!! Ами при нас до миналата година бяхме разделени на групички. Карахме се точно като бебетата. Кой да украси елхата, кой незнам си кво да направи. Дори си спомням една съученичка беше казала на една оя фр: Ами ти можеш да дойдеш в нашата групчика, защото си купуваш скъпи панталони и т.н. Е, вече сме 7 клас и се разбираме прекрасно, дори и аз се учудвам. Аз нито съм бедна, нито богата...Познавам както и богати така и бедни...Аз се разбирам с всички. Е, и мен ме нервят "рзглезените", но съм търпелива и мога да ги търпя. Търпяла съм и подигравки в даскало...всичко отминава!!! Накрая всичк ще бъдете приятели...Поне аз така си мисля![]()
ama estestveno 4e ima delene-nadali na sveta ima po-golqma istina
cakata e da si ot gotinite
A tva s razpraviite i deleneto v klasa si e normalno-lape6ki istorii![]()
ima gi i do zav1r6vaneto ama vajnoto e da se ima6 pone s nqkoi ot klasa
ama ako si si kurva ili ligla ili....klukarka 6to da ne te obs1jdat
Jivota e predizvikatelstvo-priemi go! Jivota e pesen-pei q! Jivota e me4ta-os16testvi q! Jivota e igra-igrai q! Jivota e lubov nasladi mu se!
хах а кво става като ти си умна и богатата съученичка също?щото аз съм така и просто няма как да я затапя.с изключение на тва ,че тя е лигла и се превъзнася доста,но това не е минус![]()
В днешно време материалното завладя напълно тийновете.Сега ако си богат зна1и си Бог.В моя клас има такижа отрепки дето ме наричат с всякакви имена и ми говорят зад гърба.Но никога не са ми казали нещо в лицето, защото са сстрахливци, такива ги има навсякъде.Аз не им обръщам никакво внимание.Казват, че ме мразят, обиждат ме и сипят груби клюки, но пак аз съм главната тема на разговор.Не осъзнават, че така само ме правят известна.
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
Бе вразумете се бе. Кво като някои имат повече възможности от другите...всички сме равни!!!![]()
Let The BEAT Control Your Body
Първоначално написано от Chr!sSie
абе незнам в моя клас сме такива лиглйовци изобщоне се разбираме държиме се като бебета, е освен гъзарите
имам една от класа богаташка с която съм си била най-добра приятелка но после тя стана известна и мме заряза започна да се праи на голяма работа а ма иначе е тъпа като галош
След автобус и мъж
не се тича!
Аз не деля хората на групи!Глупаво е!За всеки има място под слънцето-било то беден или богат.Не богатството прави човека...
За самите подигравки искам да кажа ,че хората които се подиграват сигурно са с ужасно нисък праг на интелигентност.Например сега в нашия клас имаме момиче което не може да казва "р" и говори много бързи и всички й се подиграват.Това е супер тъпо...и кво да направи момичето ,не е виновно...
До авторката ,иска ли ти се да си в групата Готини?Или просто ти се иска да си спестиш подигравките им?
Three words.Eight letters.Say them and im yours..
Не не ми се иска да съм от готините не вярвам че ще успея и да исках просто искам да им натрия носовете да докажа че съм права а не да седя и да бездействамПървоначално написано от Daniella_
не искам да бъда наблюдател а участник
След автобус и мъж
не се тича!
Хах ебавам ги еии![]()