- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Размер на главичката на пениса?
Hi!zna4i problema e sledniq (ako moje da se nare4e problem) - v erektiralo sastoqnie penisa mi (17cm) glavi4kata mu e nqkade 1/3 ot nego..struva mi se dosta golqma..ne sm prawil sex tka 4e ne e nqkfa infekciq..ta da pitam dali ima mqsto za pritesnenie ili ne![]()
da lichnio spored men .. pri men go nqma tova qvlenie ... konsukltrai se s optien chovek
Според мене няма за какво да се притесняваш.Радвай се че си имаш ерекция и си перкай \/
EMO - Емоционално Малтретиран Олигофрен
По принцип не е задължително да си имал сексуален контакт,за да имаш инфекция.
Мисля обаче,че няма от какво да се притесняваш.Да,несъръзмерн а е спрямо пениса ти,но това е чисто индивидуално,всеки човек е различен и пропорциите в тялото му са различни.И все пак ако имаш нужда да се консултираш със специалист-направи го.
абе кво го пращате на лекар всички бе![]()
просто има по-късо стъбло на пениса![]()
Не се притеснявай, на 40% от мъжете е така![]()
защо не вземеш да потърсиш нещо по ? с google и ако още те тревожи -ехоооооооо
има лекари за целта
Глупаци има всякакви, но моля не ставайте докато не бъдете повикани поименно.
Уилям Сидни Портър
одрежи 4 см от главичката и си екстра![]()
![]()
, щото по твоята логика ти е 5.6 см
, значи резни малко и си бомба ... 13 санта хуй пак са достатъчни
aa vednaga vada henkelbaxa i rejaПървоначално написано от johnny_depp
![]()
nqma mqsto za pritesnenie :} vseki si e razlichen , po razlichen na4in se oformq tqloto mu , za tfa ne e panikiosvai![]()
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
az sym lapala takuv penis .. mnogo e qko![]()
![]()
![]()
Е той си е напълно нормален.Спокойно,няма за какво да се притесняваш.
Мисля че няма защо да се притесняваш-просто такъв ти е организма,всеки е различен![]()
мерси за отговоритеа при поставяне на презерватив задължително ли е главичката да е обелена цялата
![]()
Нормален ти е ! Няма място за притеснение![]()