.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Притеснителност ?

Zdraweite!Zna4i xaresvam si edno momi4e ama takoa nqkf sm qko pritesnitelen i sramejliv poprincip i kato se vidim s neq naprao nz ko da kaja ili puk kaja ne6to nesvarzano.. No pyk ako piina malko (primerno v diskoto) 4ovek nemoje da me spre i se svalqm non stop s poznati i nepoznati momi4eta ta nqkfi saveti da mi dadete da zema da se otpusna 6ot tfa ne prili4a na ni6to

С притесненйе до никаде няма да стигнеш оптусни се и караи да върви.. Разибрам да и предлагаш брак да се притесняваш а това си е само свалка
    EMO - Емоционално Малтретиран Олигофрен

Град
    40 Miles from the Sun
    Малко е тъпо точно аз да давам съвети по тази тема, защото и аз съм доста срамежлива, но все пак ..
    Хората не хапят. Нищо няма да ти стане, ако я заговориш. Не е нужно да се напиваш. А и накрая ще станеш битов алкохолик, ако всеки път преди среща, си попийваш макар и малко. Стегни се, бе, момче! Има толкова много теми, които можеш да подхванеш. Примерното като я видиш, може да и направиш някакъв комплимент (че изглежда много хубаво днес и т.н. (момичетата си падат по такива глупости)). За да я харесваш, трябва малко или много да знаеш от какво се интересува. Представи си, че е някой твой приятел. Говори спокойно. И сега, за да стане още по-изтъркано, ще кажа - ако се хване - честито, а ако не се хване - има още много други.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Помни,че ако те е срам можеш само да изгубиш.Отпусни се.Предполагам,че момичето няма да те изяде.

Град
    sofiq
    edin priqtel kato teb mnogo se pritesnqvashe.i s celiq si akal vze "za podkrepa" da piine malko ikat sew natrqska gi isra qko nestata,posle momi4eto ne iskashe dori da govori s nego-kakva e poukata-ot pritesnenie glava boli.prosto se otpusni

predi da q zagovori6 i da i pedlaga6 da hodite na kafe ili nqkade drugade, ostani sam vka6ti. pomisli za temite koito biha i bili interesni za obsajdane. i taka ot duma na duma 6te namerite o6te mnogo ob6ti temi.

xax da ti kaja na den se puskat pone po 2-3 takiva temi taka che ako se razrovish i potarsish shte namerish mn neshto koito moje da sa ti ot polza
    вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от N0Rull5
    Иди при нея и я питай откъде да си купиш брашно за баници най-добре.

Животът е адът описан в Библията!

Град
    40 Miles from the Sun
    Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    Цитирай Първоначално написано от N0Rull5
    Иди при нея и я питай откъде да си купиш брашно за баници най-добре.
    Защо се смееш? Сериозно, много интересни разговори можете да започнете (е, поне аз бих могла,де ). Никой не ме е заговарял по този начин.

(само веднъж един наркоман дойде при мен да ми иска пари ("30-40 стотинки" - така каза той) за не-знам-си-каква благотворителна фондация и държеше Библия. А след малко мина гаджето му да ми иска пак толкова пари, защото си изгубила нейните. Поне да и' беше казал, че вече ме е питал, та да не си губи времето. Никаква организация! )

ми.. пии една водка и отиваи при нея ...
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

Абе верно като си подпиинал е най - лесно Щото ако те е одрязала после нема си спомняш нищо и няма да съжаляваш.

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    хаха то и аз съм г/д така.. алкохола разре6ава вси4ки проблеми просто тряя се бори6 с тоя срам
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Голям фен Аватара на ivakavlad
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от AFT
    (само веднъж един наркоман дойде при мен да ми иска пари ("30-40 стотинки" - така каза той) за не-знам-си-каква благотворителна фондация и държеше Библия. А след малко мина гаджето му да ми иска пак толкова пари, защото си изгубила нейните. Поне да и' беше казал, че вече ме е питал, та да не си губи времето. Никаква организация! )
    да не са свидетелите на яхова

и аз съм така просто отиваш казваш и и каквото стане стане
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

Повече от фен
    Моя приятел беше същия преди да ме заговори.Е вярно е, че аз малко го предразположих да говори, но той сподели, че след първия разговор с е е отпуснал и вече не го е било срам.Тай че след първия път ще се увериш, че не е толкова страшно.Ние момичетата не ядем хора.Затова отивай при нея и кажи каквото си решил, както и да излезе не се срамувай, само се дръж на ниво.Тя ще оцени това, че се стараеш заради нея.И най важното успех.
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Град
    София
    Как да се отпуснеш.. При всички е различно... Не може да отидеш пиян на среща все пак.. Просто започни с някакъв обикновен разговор.. За любим филм, музика... И ако тя се започне да говори открито и без да се притеснява от нещо, може и ти да го направиш...
    Вие на хероин ли сте бе?

Цитирай Първоначално написано от v!k!tYyY
    Не може да отидеш пиян на среща все пак..
    Ааа може може.

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от Las7Ghos7
    Цитирай Първоначално написано от v!k!tYyY
    Не може да отидеш пиян на среща все пак..
    Ааа може може.
    Винаги може
    Отпусни се,какво толкова,не е страшно

S pritesnenie i stesnitelnost donikade nqma da stignesh...otposni se i budi sebe si...vse pak momichetata ne hapqt(e po ne ne vsichki)xqx :P
    За последен път ще почукам на вратата ти.
    За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
    За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
    За последен път и после ще изчезна завинаги...

"ili se prestra6ava6 i izliza6 na scenata ili cql jivot ostava6 zad kolisite" nqma ni6to sramno razberi kato za na4alo kakvo obi4a da pravi kakvi sa i interesite na kakvi temi obi4a da razgovaria i q zagovori (ako ima6 goliamo 4uvstvo za humor izpolzvai go nqma da sajaliava6 ) opitai se da i vleze6 pod kojata znam 4e e trudno no vse pak opitai nqma nevazmojni ne6ta

uspeh

Голям фен
    Чувала съм че когато се напие,човек показва това което крие вътре в себе си...може би ти криеш това.Не е задължително да се напиваш за да можеш да сваляш момичетата просто трябва да се отпуснеш и да не мислиш за последствията,защото може би това те спира.

Мега фен Аватара на koalka
    Много хора са като теб, не си единствен.
    Опитай се да говориш и без да пиеш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си