.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 56
    Голям фен

Видях го с друга!!!!

Така, моя приятел предложи, да се разделим за малко, за да си осъзная чувставата ( по- точно да разера дали имам нужда от него). Каза ми че ще е много съкрушен ако го напусна, но се разделихме по негово желание. Същия ден, го видях с друго момиче, моя приятелка да седят в заведението в което тя работеше преди (той си е редовен там). Много добре знае, че се дразня защото постоянно е там с нея. преди се оправдаваше с това че тя работи там, и няма как да не е там, но сега не работи там, а бяха заедно. Сигурна съм че той и се е обадил, понеже тя си има гадже и няма да тръгне да го търси. Та седяха си те в кафето ( аз случайно седнах в едно отсрещно кафе с приятелка). През цялото време ме гледаше и се смееха нещо все едно ми се подиграват за нещо. Почувствах се ужасно. След това станаха и си тръгнаха на някаде, като не спираха да си се смеят. Гадно ми стана, че с мен никога не се е смял така и не му е било интересно, както му беше интересно с нея. Почувствах се много зле и за това, че същия ден той каза че ме обича, и че не може без мен, а ясно показа че може 3 часа след това. Имам нужда от мнение защото не мога да го разбера.

Град
    Търново.... Велико Търново

Re: Видях го с друга!!!!

.......... тфа е тъпо ами ако му е само приятелка

Голям фен
    да приятелка, която е много готина (според него) и е готова да му пусне

1. samo priqtelka mu e
    2. imal e nujda ot malko po4ivka i i e zvunnal na tazi 6tot znae, 4e s neq moje da se prekara dobre i da zabravi za problemite si i da se posmee na volq, tva 4e tq e momi4e nqma nikakvo zna4enie, s moita priqtelka sme zaedno ot po-malko vreme, no i 2mata imame takiva periodi, az si imam 2ma priqteli i kato sum s edin ot tqh se s4upvam ot smqh, no tova ne zna4i, 4e s tqh si prekarvam po-dobre otkolkoto s priqtelkata mi. S tvoq ste zaedno ot po4ti 2 godini vijdam... normalno e da iska malko po4ivka sled, a i predpolagam 4e po cql den ste zaedno, a i vie ne ste se razdelili... prosto ne se vijdate... tva ne e razdqla... I na nego ni6to ne mu pre4i da te obi4a i da ne moje da jivee bez tebe i v su6toto vreme da ima nujda da izlezne s nqkoi drug i da se razsee malko, 6tot predpolagam 4e ne rqdko se karate za gluposti nali? sigurno sum ucelil, pri pove4eto e taka... qvno e po4nalo da mu pisva... ne se karaite za gluposti, a si pro6tavaite...

PRAVETE LIUBOV, NE VOINA!!!

aide i uspeh... kaji posle kakvo e stanalo, ako iska6 i go pitai koi ot tezi ne6ta, koito ti gi kazah sa verni, siguren sum, 4e pone za ne6to sum ucelil

Цитирай Първоначално написано от babi_girl
    Цитирай Първоначално написано от devil_girls_
    здравей babi_girl ,моето мнение,е че той не те обича ,лъжете а и от горе на сичкото,ти се поиграва заедно с това момиче.
    и аз ти предлагам по-добре ще е да скъсаш с негo. не може така той да се подиграва така теб,а ти да го търпиш на твое място няма да го търпя и минутка повече зимам си нещта и го напускам.
    Скъпа много съм близо до тази мисъл. В крайна сметка не е единствен я. Просто се почувствах ужасно понеже той постоянно повтаря колко ме обича, а ясно показа, че не е така. Защото явно с нея му е много весело. (никога не се е смял така с мен).
    Ne mislq 4e devil_girls_ e prava... tva si e li4no moe mnenie de ama mislq 4e az sum prav... pone taka gi vijdam ne6tata...

A i e normalno s neq da se smee... nali za tva se e vidql s neq... i nie s moita ne mojeme da se rasmeeme koi znae kolko, mojeme de ama ako sme se razligavili super mnogo, a tva rqdko stava... oba4e doide li ediniq ot teq vuprosnite 2ma ni skusva ot smqhi 2mata

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от devil_girls_
    здравей babi_girl ,моето мнение,е че той не те обича ,лъжете а и от горе на сичкото,ти се поиграва заедно с това момиче.
    и аз ти предлагам по-добре ще е да скъсаш с негo. не може така той да се подиграва така теб,а ти да го търпиш на твое място няма да го търпя и минутка повече зимам си нещта и го напускам.
    Скъпа много съм близо до тази мисъл. В крайна сметка не е единствен я. Просто се почувствах ужасно понеже той постоянно повтаря колко ме обича, а ясно показа, че не е така. Защото явно с нея му е много весело. (никога не се е смял така с мен).

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    да приятелка, която е много готина (според него) и е готова да му пусне
    То си виновна за тази си му негова представа за тебе.
    - Всички авто-части на едно място!

1-во тя не ти е приятелка щом излиза с авера ти.2-ро явно той няма чувства към теб щом излиза веднага с нея и 3-то заеби ги и двамата те не заслужават никакво внимание покажи им че си повече от тях
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от hforce
    1. samo priqtelka mu e
    2. imal e nujda ot malko po4ivka i i e zvunnal na tazi 6tot znae, 4e s neq moje da se prekara dobre i da zabravi za problemite si i da se posmee na volq, tva 4e tq e momi4e nqma nikakvo zna4enie, s moita priqtelka sme zaedno ot po-malko vreme, no i 2mata imame takiva periodi, az si imam 2ma priqteli i kato sum s edin ot tqh se s4upvam ot smqh, no tova ne zna4i, 4e s tqh si prekarvam po-dobre otkolkoto s priqtelkata mi. S tvoq ste zaedno ot po4ti 2 godini vijdam... normalno e da iska malko po4ivka sled, a i predpolagam 4e po cql den ste zaedno, a i vie ne ste se razdelili... prosto ne se vijdate... tva ne e razdqla... I na nego ni6to ne mu pre4i da te obi4a i da ne moje da jivee bez tebe i v su6toto vreme da ima nujda da izlezne s nqkoi drug i da se razsee malko, 6tot predpolagam 4e ne rqdko se karate za gluposti nali? sigurno sum ucelil, pri pove4eto e taka... qvno e po4nalo da mu pisva... ne se karaite za gluposti, a si pro6tavaite...

aide i uspeh... kaji posle kakvo e stanalo, ako iska6 i go pitai koi ot tezi ne6ta, koito ti gi kazah sa verni, siguren sum, 4e pone za ne6to sum ucelil
    1. Не се виждаме толкова често, защото "той не могъл да е постоянно с мен"
    2. не се караме за глупости защото не се виждаме често.
    3. не му е само приятелка, защото иска да я оправи (казвал ми го е)

Град
    кофтито е че не можеш да скъсаш с него щото той донякаде е скъсал с теб :}

1. samo priqtelka mu e

1. Не се виждаме толкова често, защото "той не могъл да е постоянно с мен"
    2. не се караме за глупости защото не се виждаме често.
    3. не му е само приятелка, защото иска да я оправи (казвал ми го е)
    1. demek iska pove4e svoboda
    2. ne se vijdate 4esto, za da ne se karate za gluposti
    3. mom4etata moje da iskame da opravime po4ti vsi4ko, koeto se dviji, no tova ne zna4i 4e bihme go napravili i az iskam da oprava mnogo narod ama ne stava 6tot si imam priqtelka, a i moje da ti go e kazal, samo za da te izdrazni az li4no to4no na tazi s koqto sum ne bih i go kazal tva, no na nqkoq druga, koqto znam 4e 6te se izdrazni, no nqma da me zareje na sekundata bih, ako tq me e izdraznila predi tva

Град
    mom4etata iskame da opravime po4ti vsi4ko, koeto se dviji
    [/quote]

Цитирай Първоначално написано от kael
    mom4etata iskame da opravime po4ti vsi4ko, koeto se dviji
    [/quote]
    dam, mnogo umesna popravka mersi

Град

2 вариянта...1вия-просто му е приятелка (след като тя си има гадже е логично...) или 2рия вариянт е разкарай го...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

am... toi iska da ste malko razdeleni i posle otnovo da se s1berete , a prez tfa vreme izliza s dr momi4e .. nz no spored men , kolkoto i da ti povtarq che te obicha moje da te laje i samo sexoalno da go privlichash .. ddz te m1jete sa tolkofa zagadachni ..
    вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!

am... toi iska da ste malko razdeleni i posle otnovo da se s1berete , a prez tfa vreme izliza s dr momi4e .. nz no spored men , kolkoto i da ti povtarq che te obicha moje da te laje i samo sexoalno da go privlichash .. ddz te m1jete sa tolkofa zagadachni ..
    вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Оф не ми се четат всичките мнения.
    Ако бях на твое място-щях да отида и да ги поздравя,да се усмихна мило и им пожелая приятно прекарване на деня
    Абе просто поговорете и това е

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    говори с него,или напрао го зарязвай
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Голям фен Аватара на ivakavlad
    Град
    София
    според мен се притесняваш за нищо това че са били за едно и са се смяли неозначава нищо и неможеш да кажеш със сигурност че са се смяли на теб нали така, а за това защо са били заедно трябва да го питаш него и небързай да го зарязваш защото после има голяма вероятност да съжаляваш затова първо поговорете и после реши сама какво да правиш дали да си още с него или не но решението трябва да го вземеш сама без да питаш някой друг може и да сгрешиш но човек се учи от грешките си
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

Аз не бих търпяла такова държание! На твое място отивам и го връщам в първи клас детско отделение бебешката група да си пълни дупето с пясък! Е ако съм отчаяно влюбена в него би ми станало зле и бих се разплакала, но ако не чак толкова много много бих се ядосала... не бих го потърсила повече..
    А и трябва да си много наивна за да повярваш че са само приятели... в днешно време на никого вяра! Приятели приятели.. ама нали знаеш.. да не стане като в рекламата на спрайт... най- добрия приятел те желае.. а дали той е близал сламката през която е пила, докато тя е била в тоалетната в кафенето? хаха шегувам се просто не бъди толкова наивна, според мен трябва да имаш повече уважение към себе си, от колкото към неговите думи... умно момиче не би позволило да бъде толкова лесно въртяно! успех

Мега фен Аватара на koalka
    Даа, просто приятелка, която е адски готина...айде стига.Той ще е адски съкрушен, ще му е много тъжно, а на следващия ден не обелва и дума, не му става поне малко неудобно.Не е длъжен постоянно да й дава обяснения, но ако това, което казваше е истина, определено нямаше да му е до смях.

Цитирай Първоначално написано от beautiful.soul
    Аз не бих търпяла такова държание! На твое място отивам и го връщам в първи клас детско отделение бебешката група да си пълни дупето с пясък! Е ако съм отчаяно влюбена в него би ми станало зле и бих се разплакала, но ако не чак толкова много много бих се ядосала... не бих го потърсила повече..
    А и трябва да си много наивна за да повярваш че са само приятели... в днешно време на никого вяра! Приятели приятели.. ама нали знаеш.. да не стане като в рекламата на спрайт... най- добрия приятел те желае.. а дали той е близал сламката през която е пила, докато тя е била в тоалетната в кафенето? хаха шегувам се просто не бъди толкова наивна, според мен трябва да имаш повече уважение към себе си, от колкото към неговите думи... умно момиче не би позволило да бъде толкова лесно въртяно! успех

Подкрепям те....тоя за къя се мисли нещо не разбирам....

Най-добре ще е да ги утепаш и двамата за най-сигурно
    Мълчи уа критйен !!!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Той не те обича,само си играе с теб.

Супер фен Аватара на Qnchety
    Мене ако питаш не те обича. Ако те обичаше нямаше а ти се хили насреща, а щеше да дойде при теб и да те пита как си и некфи такиа...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си