.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 56 от общо 56
    Едно е ясно-ТОЙ НЕ ТЕ ЗАСЛУЖАВА!!!

ako stava na vapros te nikoga ne mogat da badat razbrani "poroda maj",daje i te ne razbirat samite sebe si...pravi se 4e ne te interesuva i se pravi na 6tastliva(pone kogato e okolo teb)..ponqkoga te iskat da pokajat na momi4eto okolo tqh 4e naistina mn go obi4at,no vsa6tnost si izbirat nai-gadniq na4in s koito vmesto d aprivli4at,otblaskvat.....prosto se pravi 4e ti e bezinteresen.....
    Направи на мръсника мръсно,колкото по-късно,толкова по мръсно!!!

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    заеби го този кретен намери си др и нека му е гадно

Цитирай Първоначално написано от naia
    da prava si......
    Направи на мръсника мръсно,колкото по-късно,толкова по мръсно!!!

Цитирай Първоначално написано от kaka_iko
    Цитирай Първоначално написано от naia
    da prava si......
    1. i 2te ne ste pravi
    2. temata e stara

Цитирай Първоначално написано от sexmaniak
    яко не ме биете може ли и аз да кажа (аз съм въпросното момче, което уж изневерява с готината приятелка на гаджето си) ... като гледам казано е че съм редовен клиент на заведението кадето работеше въпросното момиче, вярно е пихме заедно кафе, но 1. тя беше там преди мен не съм и се обаждал, питах я дали е свободно мястото каза "да" питах я дали може да седна до нея да не си седим сами, каза "да" седнах при нея пихме кафе говорихме си общи работи нищо свързано с приятелката ми нито с нейния приятел аз реших да ставам и да си бегам имах работа по града и тя имаше път в същата посока, просто ходихме заедно по пътя докато аз не стигнах там кадето бях тръгнал тя си продължи, не е имало никакви флиртове нищо просто разговор между приятели нищо повече, са че сме се смели не означава нищо, с ръка на сърцето си признавам че с приятелите ми се смея много повече от колкото с приятелката ми, незнам защо е така ...

пуснах тема за нашия проблем погледнат от мойта гледна точка и искам да разбера как да й докажа че я обичам ????
    az im razpravqm su6toto o6te ot na4aloto ama nikoi ne me slu6a a si4ki te pliuqt... a vi razbiram i 2mata 6tot i pri mene i moita e su6toto... kato gledam o6te ste zaedno brao na vas super mn se radvam 4e ne gi poslu6a ostanalite ot foruma i ne se razdelihte

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си