.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 63

Hybrid View

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Наистина слабаците се самоубиват. Много по-трудно е да живееш, да се бориш, да отстояваш позициите си и да се доказваш... А тях ги е страх от света. Не могат да се изправят пред него.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Не си открил смисъла на живота Живей за да го откриеш

Цитирай Първоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
    Я се стегни, бе момче!!! Живей! Живей на пук на всички тези, които те мразят! Живей на пук на тези, които те обиждат! ЖИВЕЙ НА ПУК НА ТОЗИ СВЯТ! Мислиш ли, че живота на всеки е перфектен? А всъщност мислиш ли, че има човек с такъв живот? Не, няма!
    Ако искаш да поговориш с някого бих ти дала скайпа си на драго сърце.
    dai na men skype-a si i bez tva nqma s koi si pi6a ;]
    Смеете ми се, защото съм различен, а аз ви се смея, защото всички сте еднакви !!!

Град
    София
    Няма грозни хора.. Има неподържани... Един мой приятел наистина не е хубав... Но има самочувствие до небето и се подържа... И ето толкова много момичета го харерсват...
    За приятелите... Хм... Вярвам, че ще се сдобрите с приятелката ти след време... Просто дака се случва при дългогодишни приятелства...
    А защо не намериш и други приятели.. Има много свестни хора по света... Сподели с някой всеки може да те разбере...
    И самоубийството не е решение на никой проблем... Ами близките ти... Как ще се почувстват те... Та дори и приятелката ти !
    Вие на хероин ли сте бе?

Re: I waNNa dIe!

ревал съм и не съм спал по цели нощи и за какво...за нищо...за да осъзная че съм излизшен на този свят мястото ми не е тук.....
    Всеки има някаквa мисия на този свят,ти сигурно не си открил своята все още.По думите ти разбирам,че си добро момче,а светът има нужда от такива хора!Може и да не ти се вярва,но съм сигурна,че има хора,които те обичат и не могат да живеят без теб!

Повече от фен Аватара на Kraken
    Град
    София
    Иди убий някой ше видиш че ше ти олекне...
    Пък и момичетата не са всичко в живота брат
    Като си седиш тука нема да оправиш нещата иди говори с твоята приятелка да се разберете (ВИЖДАШ се с нея и почваш да й се извиняваш и т.н.....)

Re: I waNNa dIe!

Цитирай Първоначално написано от Stranger_
    Така...значи искам да започна с това че искам да умра или по-скоро да се самоубия...веднага ще кажете пълни глупости..бла бла бла...обаче ако сте на мое място и вие най-вероятно ще искате да умрете..първо да кажа че съм момче на 15 и съм много грозен,естествено това не е единствената причина,второ от 1 година обмислям самоубииството си и не се гордея с това но както и да е...скарах се с най-добрата ми приятелка с която сме заедно от 7 години!!! и всичко...пуф..свърши..имам други приятели на които обаче не смея да излея мъките си не защото им нямам доверие а защото ме е срам...просто откъдето и да ме погледнете ще видите само едно....отчаян съм отвсякъде никога не съм имал гадже не че много ми пука де но все пак.....момичетат не ме харесват.....изобщо нямам за какво да живея....случвало ми се е да вися с часове на прозореца и не изпитвам страх на няколко шпъти щях да скоча и сега се чудя защо не го направих...просто няма стимул за живот преди известно време се бях пооправил и ми се живееше......но вече е минало.... ревал съм и не съм спал по цели нощи и за какво...за нищо...за да осъзная че съм излизшен на този свят мястото ми не е тук......не мога да се изразявам добре,така че е твърде вероятно да не ме разберете затова може би и трябва да спра да пиша. Та мисълта ми беше някой знае как мога да се самоубия бързо и сигурно? Мислил съм си за рязане на вените но съм чувал че не е сигурно и че много боли....а вторият ми вариант който също бих опитал е скок от сграда но колко горе-долу трябва да е висока сградата? защото не искам да скоча и да се оттърва само със счупен крак или нещо такова....
    пфф..и аз така си мислех за мен..да, ама не! Нещата не са такива, не са толкова прости Щом си роден значи има за какво да живееш
    Аз познавам и доста не привлекателни хора на които изобщо не им пука и си имат приятели и поне лъжат, че имат гаджета

А съвета ми е да си намериш приятели, но за целта си управи настроението примерно с хубава музика

според мен мислиш твърде много..за какво да живееш-живей просто за да видиш следващия ден.Пък и не мисли че си единствения с такъв проблем..има много хора с много по-гадни проблеми,но живеят защото винаги след лошото следва хубаво.. ае на 15 си просто няма начин да си нещастен цял живот...Кво..искаш да ми кажеш че ще се лишиш от хубавите моменти,които те чакат,само защото сега си отчаян..Нямаш ли планове,мечти...живей за тях

Повече от фен
    Животът е като образ от огледало - ако му се усмихнеш, и той ще ти отвърне със същото.

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Виж сега..отчаян си за глупости.
    Скарал си се с приятел - ще се сдобрите.Е естесвено и ти трябва да направиш усилие.Не се чувстваш конфортно сред другите си приятели - отпусни се и всичко ще е наред.Бил си грозен - ти така си мислиш.Красотата и грозотата са субективни.Нямал си гадже - е и?ще срещнеш някоя рано или късно.Излишен си бил - това пък е пълна глупост.Всеки си има място в света.
    Трябва да гледаш оптимистично и да спреш да се самосъжаляваш

Какво да ти кажа - и аз миналата година бях сдухан доста често и то за почти същите неща.В крайна сметка се научих да не ми пука и да си живея живота.

Извод - ще ти мине
    Но знай - самоубиството не е решение.
    хъхъ..

виждаш ли че всичко постепенно ще се оправи. Както си се сдобрил с приятелката си така и всичко останало ще се нормализира. Ако искаш да си поговориш (початиш) с някой драсни едно ЛС
    Споко и дишай дълбоко

Цитирай Първоначално написано от sladko_f
    Животът е като образ от огледало - ако му се усмихнеш, и той ще ти отвърне със същото.

Лошото е че понякога тоя от огледалото ти вкарва такъв "тупаник" че не ти си иска да станеш...за да не последва 2ри...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Цитирай Първоначално написано от sladko_f

Лошото е че понякога тоя от огледалото ти вкарва такъв "тупаник" че не ти си иска да станеш...за да не последва 2ри...
    E,prav si,no trqbva da namira6 sili da stane6,za6toto ne znae6 dali 6te polu4i6 "vtori tupanik" ili "usmivka".

Миличък, много от нас са се чувствали по тоя начин - изпаднал си в летаргия - няма начин да ти мине лесно, но смъртта не е решение. И аз съм се чувствала така, и все още се питам къде ми е мястото, да - понякога не виждам причина да живея, но самата мисъл, че ще нараня родителите си ме ужасява - та нима и те са нямали такива моменти, нима при първия проблем са опирали острието в гърлото си?Иначе вярно е че само един наистина смел човек може да погледне смъртта в очите без да се бои от нея, така както ти да речем, но това не е начина...Наранявай, за да не бъдеш нараняван ако е нужно, но не стигай до там...
    Не за вражда, за обич съм създадена!

Град
    kadeto iskam
    tva e prosto mladejka depresiq vseki go e ispitval spox 6te ti mine

Град
    The endless river
    По-добре стани сериен убиец отколкото да се самоубиваш Почни да се занимаваш с нещо и не обръщай внимание на проблемите колкото и много да са.И запомни,че красотата на човека се крие вътре в него.
    The grass was greener
    The light was brighter
    The taste was sweeter
    The nights of wonder
    With friends surrounded
    The dawn mist glowing
    The water flowing
    The endless river

Forever and ever

Всеки има някаквa мисия на този свят,ти сигурно не си открил своята все още.По думите ти разбирам,че си готин пич,а светът има нужда от такива хора!Може и да не ти се вярва,но съм обеден,че има хора,които те обичат и не могат да живеят без теб!

Пич, ти ако искаше да се самоубиеш щеше да го направиш, а не да пишеш по форумите... ебати, аман от такива бе...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

ихаа още едно депресирано ...
    ам виж кво ши кажа тва не е рещение , а проява на слабост.Я са стегни че да не идвам аз да та стягам.Кво ми са праиш тука на жертва а не само ти имаш проблеми.. ама ако почнем вс да са самоубиваме то няя останат хова ве.Я са сдобравяй там с аверката си и си живей живота та ти си на 15 зн ли колко още хубави неща ще ти се случат.Скоро ще срещтнеш момиче което да те хареса и ще си мн шастлив и даже няма да се сещаш за подобни простотии аааааааааааааааа
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

Re: Искам да умра!

Цитирай Първоначално написано от Stranger_
    Така...значи искам да започна с това че искам да умра или по-скоро да се самоубия...веднага ще кажете пълни глупости..бла бла бла...обаче ако сте на мое място и вие най-вероятно ще искате да умрете..първо да кажа че съм момче на 15 и съм много грозен,естествено това не е единствената причина,второ от 1 година обмислям самоубииството си и не се гордея с това но както и да е...скарах се с най-добрата ми приятелка с която сме заедно от 7 години!!! и всичко...пуф..свърши..имам други приятели на които обаче не смея да излея мъките си не защото им нямам доверие а защото ме е срам...просто откъдето и да ме погледнете ще видите само едно....отчаян съм отвсякъде никога не съм имал гадже не че много ми пука де но все пак.....момичетат не ме харесват.....изобщо нямам за какво да живея....случвало ми се е да вися с часове на прозореца и не изпитвам страх на няколко шпъти щях да скоча и сега се чудя защо не го направих...просто няма стимул за живот преди известно време се бях пооправил и ми се живееше......но вече е минало.... ревал съм и не съм спал по цели нощи и за какво...за нищо...за да осъзная че съм излизшен на този свят мястото ми не е тук......не мога да се изразявам добре,така че е твърде вероятно да не ме разберете затова може би и трябва да спра да пиша. Та мисълта ми беше някой знае как мога да се самоубия бързо и сигурно? Мислил съм си за рязане на вените но съм чувал че не е сигурно и че много боли....а вторият ми вариант който също бих опитал е скок от сграда но колко горе-долу трябва да е висока сградата? защото не искам да скоча и да се оттърва само със счупен крак или нещо такова....

Moderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!
    Ебати лиглъото. Мани на всички нас живота ни е перфектен а ако не е се самоубиваме...

Мега фен Аватара на koalka
    Самоубийците не са слабаци, на много хора им минава тази мисъл(за самоубийството) през главата, но на много малко хора им стиска да го направят.

яя се стегни ..

Вибратор-къртач (за предпочитане Вибратон 6000) е решението.С неговите 6000 RPM ша ти разпори задника както и закърнелия ти мозък.

Цитирай Първоначално написано от UnaBletoLoVeU
    Я се стегни, бе момче!!! Живей! Живей на пук на всички тези, които те мразят! Живей на пук на тези, които те обиждат! ЖИВЕЙ НА ПУК НА ТОЗИ СВЯТ! Мислиш ли, че живота на всеки е перфектен? А всъщност мислиш ли, че има човек с такъв живот? Не, няма!
    Ако искаш да поговориш с някого бих ти дала скайпа си на драго сърце.
    Пише се НАПУК

Ей ся са връщам.Отивам за некролози. По темата:Излез от филма и спри с простотиите!ЖИВОТЪТ Е 1 .Поне го живей като хората

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си