.
Затворена тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 63 от общо 63
    Цитирай Първоначално написано от UnaBletoLoVeU
    Я се стегни, бе момче!!! Живей! Живей на пук на всички тези, които те мразят! Живей на пук на тези, които те обиждат! ЖИВЕЙ НА ПУК НА ТОЗИ СВЯТ! Мислиш ли, че живота на всеки е перфектен? А всъщност мислиш ли, че има човек с такъв живот? Не, няма!
    Ако искаш да поговориш с някого бих ти дала скайпа си на драго сърце.
    Smile like you've never been hurt ! : ))

Fuck u for leaving me ...
    when I fucking needed u .

Нощем все още си мисля за теб..

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Цитирай Първоначално написано от raliichkaa
    яя се стегни ..
    ТЕМАТА Е ОТ ПРЕДИ ТРИ ГОДИНИ.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Супер фен Аватара на mlakniwe
    Цитирай Първоначално написано от fenastz
    яя се стегни ..
    Сигурно вече се е самоубил, щом не отговаря

Re: Искам да умра!

Цитирай Първоначално написано от Stranger_
    Така...значи искам да започна с това че искам да умра или по-скоро да се самоубия...веднага ще кажете пълни глупости..бла бла бла...обаче ако сте на мое място и вие най-вероятно ще искате да умрете..първо да кажа че съм момче на 15 и съм много грозен,естествено това не е единствената причина,второ от 1 година обмислям самоубииството си и не се гордея с това но както и да е...скарах се с най-добрата ми приятелка с която сме заедно от 7 години!!! и всичко...пуф..свърши..имам други приятели на които обаче не смея да излея мъките си не защото им нямам доверие а защото ме е срам...просто откъдето и да ме погледнете ще видите само едно....отчаян съм отвсякъде никога не съм имал гадже не че много ми пука де но все пак.....момичетат не ме харесват.....изобщо нямам за какво да живея....случвало ми се е да вися с часове на прозореца и не изпитвам страх на няколко шпъти щях да скоча и сега се чудя защо не го направих...просто няма стимул за живот преди известно време се бях пооправил и ми се живееше......но вече е минало.... ревал съм и не съм спал по цели нощи и за какво...за нищо...за да осъзная че съм излизшен на този свят мястото ми не е тук......не мога да се изразявам добре,така че е твърде вероятно да не ме разберете затова може би и трябва да спра да пиша. Та мисълта ми беше някой знае как мога да се самоубия бързо и сигурно? Мислил съм си за рязане на вените но съм чувал че не е сигурно и че много боли....а вторият ми вариант който също бих опитал е скок от сграда но колко горе-долу трябва да е висока сградата? защото не искам да скоча и да се оттърва само със счупен крак или нещо такова....

Moderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!
    Слушай,ако не си размислил,имам един Sig Sauer 9x19 мога да ти отслужа,ако искаш и патрон ще ти дам

Цитирай Първоначално написано от mlakniwe
    Цитирай Първоначално написано от fenastz
    яя се стегни ..
    Сигурно вече се е самоубил, щом не отговаря
    Ххах съмнявам се ... на думи всичко е лесно,ама на действия

Град
    Дълбините на канала :D
    Абе момче,извинявай че ти казвам,ама се държиш като пълен ПЪЛЕН ЛИГЛЬО!!Абе ей я се дръж малко мъжки бе,леле как може да има хора като теб..ти имаш ли представа хората какви драми преживяват и през какви неща преминават,съжалявам,че ти го казвам,ама ТВОЙТО Е НИЩО.И кво го съжалявате тука..на тва момче му трябва яко стегвация и 2-3 шамара.Наистина съжалявам,че съм толкова груба,но просто това е супер жалко.Хората прекарват живота си в инвалидни колички например,ама кълцат ли си вените?!Я мисли малко,целия ти живот е пред теб.Явно не си срещал трудности в живота си щом за такива неща си готов да сложиш край на живота си.

Супер фен Аватара на ScarletBite
    И защо си станал толкова зависим от околните и приятелите?
    Животът си е твой и ти трябва да го изживееш.Нали не си очаквал, че е възможно всичко да бъде рози и шампанско?Има хубави моменти, има лоши моменти... и понякога всичко около теб се затъмнява, за да може малките светлинки да изпъкнат.Просто си налей една чаша вода и виж красотата на субстанцията, която държиш пленена в ръцете си!
    Всеки дъх е ценен!
    all day... all night... what the fuck?!

Фен
    Град
    Варна
    Еми мой току що изброй достатъчно причини да не го направиш...стягаш си задника...изграждаш си нова външност която харесваш,учиш се да си по-контактен и се научаваш да си "разбивач на женски сърца"!Ай ся стига рева ми се стегни и бъди истински мъж!

Пиши ми на ЛС....
    Дъжд кола не мие и срам путка не ебе!

тос пак ко са лигавиш пиини една бира отиди напраи някоя простотия и стиа са оплаква

Повече от фен Аватара на pentxayc
    Град
    между две женски бедра ;>
    и аз искам да умреш : (
    задник съм

"Revenge is a dish, best served with my dick."

Град
    София
    Абе я се стягай! 1.Както вече е споменато-няма грозни хора.Дори да не си Брат Пит те уверявам,че до 5 години лицето ще ти се промени много.2. не мисля,че като си нямал гадже е основателна причина да се самоубиваш.Познавам момиче което е нямало гадже до 17 години,а е невероятно красива...3.Какво като се самоубиеш ? Голяма работа,няма да си никой просто поредния мъртъв само дето после проваляш и живота на цялото ти семейство...И точно пък да скочиш е мега тъпото нещо мн филми гледаш после на погребението не завиждам на майкати като види размазания труп на сина си...Ае стягай се в кръста има да изживяваш още толкова много удоволствия..

Град
    Монтана
    ТЕМАТА Е ОТ 2007-ма БЕ, Слепи ли сте? Стига сте писали глупости. Някой мод. да й тегли ключа

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Цитирай Първоначално написано от basscho
    ТЕМАТА Е ОТ 2007-ма БЕ, Слепи ли сте? Стига сте писали глупости. Някой мод. да й тегли ключа
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си