- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам да умра!
Първоначално написано от UnaBletoLoVeU
Smile like you've never been hurt ! : ))
Fuck u for leaving me ...
when I fucking needed u .![]()
Нощем все още си мисля за теб..
ТЕМАТА Е ОТ ПРЕДИ ТРИ ГОДИНИ.Първоначално написано от raliichkaa
![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Сигурно вече се е самоубил, щом не отговаряПървоначално написано от fenastz
![]()
Слушай,ако не си размислил,имам един Sig Sauer 9x19 мога да ти отслужа,ако искаш и патрон ще ти дамПървоначално написано от Stranger_
![]()
![]()
Първоначално написано от mlakniwe
Ххах съмнявам се ... на думи всичко е лесно,ама на действия
![]()
![]()
Абе момче,извинявай че ти казвам,ама се държиш като пълен ПЪЛЕН ЛИГЛЬО!!Абе ей я се дръж малко мъжки бе,леле как може да има хора като теб..ти имаш ли представа хората какви драми преживяват и през какви неща преминават,съжалявам,че ти го казвам,ама ТВОЙТО Е НИЩО.И кво го съжалявате тука..на тва момче му трябва яко стегвация и 2-3 шамара.Наистина съжалявам,че съм толкова груба,но просто това е супер жалко.Хората прекарват живота си в инвалидни колички например,ама кълцат ли си вените?!Я мисли малко,целия ти живот е пред теб.Явно не си срещал трудности в живота си щом за такива неща си готов да сложиш край на живота си.
И защо си станал толкова зависим от околните и приятелите?![]()
Животът си е твой и ти трябва да го изживееш.Нали не си очаквал, че е възможно всичко да бъде рози и шампанско?Има хубави моменти, има лоши моменти... и понякога всичко около теб се затъмнява, за да може малките светлинки да изпъкнат.Просто си налей една чаша вода и виж красотата на субстанцията, която държиш пленена в ръцете си!
Всеки дъх е ценен!
all day... all night... what the fuck?!
Еми мой току що изброй достатъчно причини да не го направиш...стягаш си задника...изграждаш си нова външност която харесваш,учиш се да си по-контактен и се научаваш да си "разбивач на женски сърца"!Ай ся стига рева ми се стегни и бъди истински мъж!
Пиши ми на ЛС....
Дъжд кола не мие и срам путка не ебе!
тос пак ко са лигавиш пиини една бира отиди напраи някоя простотия и стиа са оплаква
и аз искам да умреш : (
задник съм
"Revenge is a dish, best served with my dick."
Абе я се стягай! 1.Както вече е споменато-няма грозни хора.Дори да не си Брат Пит те уверявам,че до 5 години лицето ще ти се промени много.2. не мисля,че като си нямал гадже е основателна причина да се самоубиваш.Познавам момиче което е нямало гадже до 17 години,а е невероятно красива...3.Какво като се самоубиеш ? Голяма работа,няма да си никой просто поредния мъртъв само дето после проваляш и живота на цялото ти семейство...И точно пък да скочиш е мега тъпото нещомн филми гледаш после на погребението не завиждам на майкати като види размазания труп на сина си...Ае стягай се в кръста има да изживяваш още толкова много удоволствия..
![]()
ТЕМАТА Е ОТ 2007-ма БЕ, Слепи ли сте? Стига сте писали глупости. Някой мод. да й тегли ключа![]()
Първоначално написано от basscho