- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам да умра!
Наистина слабаците се самоубиват. Много по-трудно е да живееш, да се бориш, да отстояваш позициите си и да се доказваш... А тях ги е страх от света. Не могат да се изправят пред него.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Не си открил смисъла на живота Живей за да го откриеш![]()
dai na men skype-a si i bez tva nqma s koi si pi6a ;]Първоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
Смеете ми се, защото съм различен, а аз ви се смея, защото всички сте еднакви !!!
Няма грозни хора.. Има неподържани... Един мой приятел наистина не е хубав... Но има самочувствие до небето и се подържа... И ето толкова много момичета го харерсват...
За приятелите... Хм... Вярвам, че ще се сдобрите с приятелката ти след време... Просто дака се случва при дългогодишни приятелства...
А защо не намериш и други приятели.. Има много свестни хора по света... Сподели с някой всеки може да те разбере...![]()
И самоубийството не е решение на никой проблем... Ами близките ти... Как ще се почувстват те... Та дори и приятелката ти !
Вие на хероин ли сте бе?
Всеки има някаквa мисия на този свят,ти сигурно не си открил своята все още.По думите ти разбирам,че си добро момче,а светът има нужда от такива хора!Може и да не ти се вярва,но съм сигурна,че има хора,които те обичат и не могат да живеят без теб!ревал съм и не съм спал по цели нощи и за какво...за нищо...за да осъзная че съм излизшен на този свят мястото ми не е тук.....
Иди убий някой ше видиш че ше ти олекне...
Пък и момичетата не са всичко в живота брат
Като си седиш тука нема да оправиш нещата иди говори с твоята приятелка да се разберете (ВИЖДАШ се с нея и почваш да й се извиняваш и т.н.....)
пфф..и аз така си мислех за мен..да, ама не! Нещата не са такива, не са толкова простиПървоначално написано от Stranger_
Щом си роден значи има за какво да живееш
![]()
Аз познавам и доста не привлекателни хора на които изобщо не им пука и си имат приятели и поне лъжат, че имат гаджета![]()
А съвета ми е да си намериш приятели, но за целта си управи настроението примерно с хубава музика![]()
според мен мислиш твърде много..за какво да живееш-живей просто за да видиш следващия ден.Пък и не мисли че си единствения с такъв проблем..има много хора с много по-гадни проблеми,но живеят защото винаги след лошото следва хубаво..![]()
ае на 15 си просто няма начин да си нещастен цял живот...Кво..искаш да ми кажеш че ще се лишиш от хубавите моменти,които те чакат,само защото сега си отчаян..Нямаш ли планове,мечти...живей за тях
Животът е като образ от огледало - ако му се усмихнеш, и той ще ти отвърне със същото.![]()
Виж сега..отчаян си за глупости.
Скарал си се с приятел - ще се сдобрите.Е естесвено и ти трябва да направиш усилие.Не се чувстваш конфортно сред другите си приятели - отпусни се и всичко ще е наред.Бил си грозен - ти така си мислиш.Красотата и грозотата са субективни.Нямал си гадже - е и?ще срещнеш някоя рано или късно.Излишен си бил - това пък е пълна глупост.Всеки си има място в света.
Трябва да гледаш оптимистично и да спреш да се самосъжаляваш![]()
Какво да ти кажа - и аз миналата година бях сдухан доста често и то за почти същите неща.В крайна сметка се научих да не ми пука и да си живея живота.
Извод - ще ти мине![]()
Но знай - самоубиството не е решение.
хъхъ..
виждаш ли че всичко постепенно ще се оправи. Както си се сдобрил с приятелката си така и всичко останало ще се нормализира. Ако искаш да си поговориш (початиш) с някой драсни едно ЛС
Споко и дишай дълбоко![]()
Първоначално написано от sladko_f
Лошото е че понякога тоя от огледалото ти вкарва такъв "тупаник" че не ти си иска да станеш...за да не последва 2ри...
E,prav si,no trqbva da namira6 sili da stane6,za6toto ne znae6 dali 6te polu4i6 "vtori tupanik" ili "usmivka".Първоначално написано от GregoryHouse
![]()
Миличък, много от нас са се чувствали по тоя начин - изпаднал си в летаргия - няма начин да ти мине лесно, но смъртта не е решение. И аз съм се чувствала така, и все още се питам къде ми е мястото, да - понякога не виждам причина да живея, но самата мисъл, че ще нараня родителите си ме ужасява - та нима и те са нямали такива моменти, нима при първия проблем са опирали острието в гърлото си?Иначе вярно е че само един наистина смел човек може да погледне смъртта в очите без да се бои от нея, така както ти да речем, но това не е начина...Наранявай, за да не бъдеш нараняван ако е нужно, но не стигай до там...
Не за вражда, за обич съм създадена!
По-добре стани сериен убиец отколкото да се самоубивашПочни да се занимаваш с нещо и не обръщай внимание на проблемите колкото и много да са.И запомни,че красотата на човека се крие вътре в него.
The grass was greener
The light was brighter
The taste was sweeter
The nights of wonder
With friends surrounded
The dawn mist glowing
The water flowing
The endless river
Forever and ever
Всеки има някаквa мисия на този свят,ти сигурно не си открил своята все още.По думите ти разбирам,че си готин пич,а светът има нужда от такива хора!Може и да не ти се вярва,но съм обеден,че има хора,които те обичат и не могат да живеят без теб!
Пич, ти ако искаше да се самоубиеш щеше да го направиш, а не да пишеш по форумите... ебати, аман от такива бе...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
ихаа още едно депресирано ...
ам виж кво ши кажа тва не е рещение , а проява на слабост.Я са стегни че да не идвам аз да та стягам.Кво ми са праиш тука на жертва а не само ти имаш проблеми.. ама ако почнем вс да са самоубиваме то няя останат хова ве.Я са сдобравяй там с аверката си и си живей живота та ти си на 15 зн ли колко още хубави неща ще ти се случат.Скоро ще срещтнеш момиче което да те хареса и ще си мн шастлив и даже няма да се сещаш за подобни простотии аааааааааааааааа
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
Ебати лиглъото. Мани на всички нас живота ни е перфектен а ако не е се самоубиваме...Първоначално написано от Stranger_
Самоубийците не са слабаци, на много хора им минава тази мисъл(за самоубийството) през главата, но на много малко хора им стиска да го направят.
Вибратор-къртач (за предпочитане Вибратон 6000) е решението.С неговите 6000 RPM ша ти разпори задника както и закърнелия ти мозък.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Пише се НАПУКПървоначално написано от UnaBletoLoVeU
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ей ся са връщам.Отивам за некролози. По темата:Излез от филма и спри с простотиите!ЖИВОТЪТ Е 1 .Поне го живей като хората![]()
![]()
![]()