- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какво ми става ??
Emi zna4i az sum na 16i averite sa g.d na moita vuzrast 1 2 god po golemi i sme zaedno 3 momi4eta ot mn vreme samo 4e az sum nai malkata 1-ta e na 19 drugata na 18 i na6te mi zabraniha da izlizam s ednoto momi4e 6ot praehme mn gluposti zaedno si4ko za koeto moje da se seti6 pravehme i ot nqkolko meseca ne izlizahme az se zanimavah s mom4eta nasam natam a drugata fr be6e na moreto na ba4kane i taka samo 4e sega si4ko e kakto predi i ne moje da sme 3-te i 1 to momi4e tu s mene tu s drugoto ama .. ne stava taka.. i tq dneska az i zvuna are na kafe tq em az v 8 otivam na kru4ma i do 10 sum svur6ila e to stana 10 4asa i tq vika e az neznam koga 6e si trugvam a az nqma s koi da izlqza i zvunnah na tfa momi4e deto na6te na mi davaha da izlizam 6ot na6te nqma6e kak da razberat i izlqzohme i si4ko e taka kakto predi i stana 11 i tq are da hodim da piem i az mi dobrem i tam otivame i si4ki stari fr tam i si4ki oo megi kvo stava 6ot az poprincip sum nai ludata i zabavnata i s mene nqma kak da ne ti e zabavno i se piq smisul ne otkazvam oba4e taq ve4er te si4ki fanali i piqt i az vikam az neiskam i si4ki po4naha tam da mi razpravat ne6to i sled malko taq moita fr i biv6iq mi vikat are da hodime f kenefa da 6murkame amfeti.. i az seda taka i vikam pa are i te aa eto q starata megi i samo kato 4uh tfa ne6to mi stana
i vikam oo nqma be ti lud li si tfa e tupo i nekfi takifa a toi futbol trenira .. tq moita fr trenira samo az ne ama idvamata si 6murkat i az vikam nali gi sprqhte be i te a be are i me durpat takifa i az razsipah amfetite i te aa kvo prai6 be pari sme davali i az im hvurlih 30 leva i si trugnah i otidoh seda na separeto i toi idva i milo are pak da sme zaedno nekfi takifa i az super mn se izdraznih i go butnah i se pribrah .... i sa znam 4e si4ki me udumvat
kvo mi stava be
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!
emi nishto ti nqma... ne razbirash tehnite ideali- razlichni ste ... n0rmalno e. A tova - da julish ani v krychma e g0lqma pr0stotiq ! Abe ho0ra disk0teki s partyta nqma li pri vas veeeeeeeee ?!?! aAAaaa Aa AA a GGrrrr 0tishli s ampheti na krychma maleeeeeeeeeeeeeee nakyde vyrvi sveta ... Kasiram !
Първоначално написано от Say It Right
comics az predi nikoga ne otkazvam alkohol kamoli amfeti.. ama sega.. ne6o mi stana a i ne v kru4ma edna fr be6e v kru4ma i me zaeba nie bqhme v edno klub4e em to otidoha na diskoteka sega
т.10 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
Без коментар... само ще ти кажа , че популярните и готините са до време.
=D>Първоначално написано от ArTanDra
[size=7][b][u]fosse cos
emi sig sa do vreme neznam..![]()
![]()