- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бележкниците от тази година - различни :)
Здравейте! Четох във вестник стандарт една статия, че от тази учебна година ученическите бележници и дневниците щели да бъдат с различен облик. :P Щели да са по-свежи, да имат нещо от сорта на жълто, зелено... Какво мислите по въпроса? Според мен така ще е по-добре. Малко разнообразие :P А и тези сега са скучни нещо...![]()
Тва ще е готиноТъкмо като почнах първи клас направиха бележниците от сини в жълти и сега за новото училище пак промяна \
/ Ми супер, аз се радвам
![]()
И аз съм така.Когато започнах даскало ги направиха жълти,сега ще е много по-добре.И ще ги направят по-свежи,но неприятностите все още ще останат.
Да, права си
![]()
Йеее, идеята кефи![]()
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
a moje li vmesto v promqna v cveta naprao da razkarat opciqta "belejnik"ina4e biva malko raznoobrazie
.!.
ако са със невидимия цвят ша са най-добре ..
MaY ThE DaRkNeSs SLaVe YoU aLL !!!
Първоначално написано от DARKFIRE
Да... А по темата - добре ще бъде, малко разнообразие
![]()
баси тъкмо завършваш даскало и те сменят бележниците - еми това ако не е дискриминация не знам...![]()
![]()
Мда..и аз го дочух това нещо, ама ще видим наесен като започнем какви ще са бележниците. Чудно ми е само..защо се обръща толкова голямо внимание на такива детайли напоследък като униформи, цвят на бележниците и т.н., а не се обърне внимание на това, че каквито и промени да се направят, учениците ще продължават да си бягат от часовете, защото ги мързи да седнат и да учат.. (не всички, де)![]()
Things will never be the same again
malko raznoobrazie-Super![]()
РаЗлЧНа сЪм Да И кФо оТ тОВа пРоБлЕм лИ иМа, КаЖи Го СеГа! НяМа Да СпИрАм 6тЕ дЕйСтВаМ дОкРаЙ, ДрУг Не ВзИрАм ЖиВоТа Е РаЙ! нЕ мИ пОмАГаЙ аЗ мОгА сАмА МиСлИ мУ тИ-аЗ нЯмАм ЦеНа
То ми е все тая дали ще са жълти, сини, зелени, торунджово-бляскави или пембени на Бритни Спиърс...И все пак някой знае ли как ще изглеждат?
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
Да има няква картинка която да стряска наще и те да се откажат от това да поглеждат вътре.
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
Еми няма лошо..Малко разнообразие..![]()
`There is just too much that time cannot erase ...`
superrr![]()
![]()
![]()
Ми честно казано не ме вълнува особено..е,да,по-добре ще е ..![]()
И на мене.Много пък го гледам тоя бележникПървоначално написано от AFT
![]()
хъхъ..
Ако искат червен бележник за момиченцета , а син за момченцата... важното е какво има вътре.
супер!аз много обичам разообразието(не че ме бърка защото от извесно време на сам си украсявам бележника правя му облекло и не си личи мн мн че е бележник..
)