- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да си го върна?Моля ви отговорете ми!!!
az s1m edno ot4aqno momi4e koeto t1rsi s1vet.predi pove4e ot godina i polovina se s1brah s edin moi mn dob1r priqtel.vsi4ko be6e mn hubavo.mn se obi4ahme , no mn se i karahme v1preki tova i dvamata vinagi mn sme d1rjali edin na drug.mn p1ti se razdel1hme no sled vseki tak1v slu4ai pak se s1birahme i tova v prod1ljenie na godina i ne6to.prez tova vreme toi prave6e mn gre6ki za koito az mu pro6tavah.i ne s1jalqvam.no kogato az go izl1gah ili po to4no mu kazah istinata v o4ite no po k1sno otkolkoto trqbv6e toi ne moja da mi prosti.az se 4uvstvah ujasno.ne iska6e da ima ni6to ob6to s men.opitvah se da go zabravq no ne se polu4ava6e.toi malko po malko se pre4upva6e i predi ne mn vreme si govorihme mn seriozno.kaza 4e iska da mi pomogne za6toto si imah dosta problemi s horata ot moq grad koito e mn mal1k.kolko mu se molih koeto pravq po izklu4enie no toi kaza 4e ne mojem da sme ni6to pove4e ot priqteli.az se s1glasih,no 4ak sega os1znavam 4e taka mi e adski po trudno otkolkoto da ne go vijdam izob6to.ot nqkolko dni kato se pribera i mi idva da zapla4a za6toto s1rceto mi se k1sa kato znam 4e toi e tolkova blizo do men noi v s16toto vreme tolkova dale4e i ne moga da napravq ni6to.tolkova iskam da go preg1rna i celuna no me e strah da ne zagubq pritqlstvoto mu za6toto toi e nai dobriqt mi priqtel.kato razbere 4e mi e gadno pita kakvo mi e no ne moga da mu kaja za6toto 6te se skarame.prosto ne moa taka a tolkova mn go obi4am.molq vi kajete mi kak da preodoleq m1kata si no bez da se razdelqme za6toto imam 4uvstvoto 4e 6te umra ot m1ka ako ne go vijdam.![]()
![]()
pomognete mi
![]()
![]()
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!