.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: Защо????

Град
    някъде там...

Защо????

Тъ въпроса ми е най вече към момичетата защо след като си личи че има чувства и то доста силни при въпрос "Обичаш ли ме?" отговаря с "Не!"? Имам предвид след като съм и го казвал много пъти че я обичам и след като имаме някакъв вид връзка дори и не "официална".

малко е объркано ама неможах да го формулирам
    Обшо взето, всичко общо е взето!

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Ми щото момичетата сме такива ,един вид идиотки
    Правим го,за да сме сигурни че няма да се отдъпнете след като получите признание.
    Абе всеки постъпва така по различна причина,мога да измисля още мн, ама ме мързи да пиша

Супер фен
    Град
    Панацея
    t0va myrzela e g0lqma rab0ta
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Ако просто правите секс от време на време и ти И казваш, че я обичаш, а тя не ебава, значи НЕ ТЕ ОБИЧА. Имате някакъв вид връзка, която не е официална - какво означава това? Или сте заедно, или не сте...какво я мотаеш, след като я обичаш? А ако тя те мотае, виж 2 реда по-нагоре.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    някъде там...
    Видях 2 реда по-нагоре

Град
    ibIzAaAa
    Ами тя може и да те обича,но просто да й е трудно да ти го каже... Имам една приятелка,която ходеше с нейния година и половина и все още й беше трудно да му каже,че го обича.Той я обвиняваше,че не му го казва,понеже не го мисли,но не беше така.Аз знаех,че го обича,но просто... не можеше да го каже...Така,че внимавай.. не започвай да я обвиняваш,ако наистиня я обичаш,защото може и да я загубиш,ако много я притискаш с това " Обичам те! "

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от freedom
    Ами тя може и да те обича,но просто да й е трудно да ти го каже... Имам една приятелка,която ходеше с нейния година и половина и все още й беше трудно да му каже,че го обича.Той я обвиняваше,че не му го казва,понеже не го мисли,но не беше така.Аз знаех,че го обича,но просто... не можеше да го каже...Така,че внимавай.. не започвай да я обвиняваш,ако наистиня я обичаш,защото може и да я загубиш,ако много я притискаш с това " Обичам те! "
    +1

Животът е адът описан в Библията!

Голям фен
    Просто това момиче което си попитал може би наистина е нямало чувства към теб....а за тази неофициална връзка която говориш....може би за нея това е нищо...

Мега фен Аватара на koalka
    Защото не е задължително като има силни чувства да те обича.Може да е харесване, привързаност, но обич може и да не е.Ти какво...да те лъже ли искаш?

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Да, съгласна съм с Коалка.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Фен
    Град
    Kazanlak
    Цитирай Първоначално написано от FreeSpirit
    Ми щото момичетата сме такива ,един вид идиотки
    Правим го,за да сме сигурни че няма да се отдъпнете след като получите признание.
    Абе всеки постъпва така по различна причина,мога да измисля още мн, ама ме мързи да пиша
    Бих казала по - точно кучки...
    You're a looser. But I'm not.

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Нищо не разбрах Я дай пак

Град
    София
    Ако наистина те обича... Ще ти го каже... Ако те не е сигурна, че те обича, няма да ти го каже... А щом не е сигурна => не те обича... Толкова е лесно... Неофициална връзка... Пак е връзка.. Това, че не е имало... "Абе, хей, ние гаджета ли сме или не?" ... А да не е само забивка... Ако е забивка дори не очаквай да ти каже, че те обича... За нея може да е само игра...
    А другия вариант е да е стеснителна и наистина да не може да ти го каже... Има моменти, в които и аз не мога да го кажа на човека, когото обичам... Въпреки че го е чувал милион пъти... Винаги е трудно да кажеш "Обичам те"...
    Вие на хероин ли сте бе?

Град
    kadeto iskam

Re: Защо????

Цитирай Първоначално написано от пазя-го-в-тайна
    Тъ въпроса ми е най вече към момичетата защо след като си личи че има чувства и то доста силни при въпрос "Обичаш ли ме?" отговаря с "Не!"? Имам предвид след като съм и го казвал много пъти че я обичам и след като имаме някакъв вид връзка дори и не "официална".

Mi po dobre li e da ti otvurne sus su6toto no da ne e istina. 6tom ne ispitva obi4 za kakvo da laje?

Re: Защо????

Цитирай Първоначално написано от пазя-го-в-тайна

страхуваме се, че ще се подиграят или, че няма да отвърнат да чувствата ни (поне повечето..)

Аз не обичам да казвам това, просто защото не го вярвам. Не вярвам и когато ми кажат, че ме обичат. Това е временно състояние, то не е истинско. Сега и казваш, че я обичаш след една седмица се скарвате и вече не искаш да се виждате, а тя остава с едно голо " Обичам те" загубило силата си. Защо са толкова важни тези думи? Просто бъди с нея, ако наистина я цениш бъди с нея, изкарвайте си страхотно и просто се радвай, че е до теб. Щом както казваш си личи, че и ти не си и безразличен какъв е проблема?

Град
    някъде там...
    всъщност се извинявам че не съм дообяснил до край

ние не сме заедно от близо половин година, но аз още си я обичам тайничко(и не мога да и го кажа поради много лоши неща който се случиха преди да се разделим окончателно)
    както казахте може би е било само привързаност,привличане и т.н. сигурно никога няма да разбера какво е било.

а колкото за темата още ме измъчваше този въпрос и исках да видя другите какво мислят мерси за отговорите

В света в който живеем изразчето "Обичам те!" се е превърнало в толкова комерсиално и празно по смисъл признание...та надали ще е от значение дали ще ти го каже или не ако не е истинско...

Лично аз никога не съм го казвал, поради простата причина, че когато дойде момента да го кажа искам да съм 100% убеден в това което казвам, и да знам че е истинско.
    Също така не държа да ми го казват ей тъй, просто чакам когато половинката ми реши, че е сигурна в чувствата си и знае какво всъщност ми казва...тогава човек наистина може да усети какво значи "Обичам те!"

Поне аз така си мисля де....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си