- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Анален Секс?
ДавайЩом дават зимай
На мен ми е по-унизителна задната прашка. Анален секс съм правила в мисионерската поза и беше доста........романтично. Просто като се сетя колко загрижен беше той, колко мил и нежен........Първоначално написано от Ramires
За задната-оплаквам се от надарен приятел. Във всяка поза ме боли. но в тази е............ад. А и ние правим рядко секс. Тази седмица прпускаме, а от утре ще съм на червено...........Ако правя секс по 7 пъти седмично ще е по-добре, но аз не съм правила от мин неделя и преди петък-събота няма как и да правя!
E, това винаги се чудя на момичетата - толкова ли пък ви хареса първия път като правихте вагинален, та после не се и замислихте да го повторите - при аналния, ако се прави от човек дето знае какво прави болката ще е много по-малко отколкото при първия вагинален. Ама не - пробвах веднъж и не ми хареса и това е. Просто проблема ви е в главата - и вагиналния не ви е харесал толкова, но понеже там го имате за нормално и едва ли не наложително да го правите не сте се и замисляли да спрете след болките и мизериите, които изпитват много от вас при първия път, ама като стане дума за аналния и един път дори става много. Не че ми пука толкова - хубаво нещо е да се практикува от време на време - според мен сближава партньорите както каза Кремчето, а и чисто психологически премахва всякакви граници и задръжки между партньорите и след това вагиналния секс става още по-добър и задоволяващ за момичето, ама пък какво съм взел да обяснявам тия работи на 14-15 годишни момиченца, дето си мисля, че като правят секс и голяма работа е станала...Първоначално написано от Sisilota
Нито първия вагинален ми хареса, нито първия анален беше върха на сладоледа. Ама........опитвам 2-3-5 пъти и тогава преценям кое обичам и кое не!Първоначално написано от WaKo
Точно затова говоря - не можеш да кажеш за нещо дали е хубаво от първия пътПървоначално написано от krem4et0
![]()
Аналният секс е страхотно преживяване, стига да се прави от опитни партньори, които си вярват. Не бива да се прекалява. Може би не повече от един път на 4-5 дни. Веднага след това трябва да се посети банята. НЕ РЕДУВАЙТЕ АНАЛЕН И ВАГИНАЛЕН СЕКС. Дамите, които го отричат, не знаят какво губят! Все пак това си е техен избор...
=D>Първоначално написано от heely
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
На мен ми допада.
Болката идва основно поради три причини:
-Невнимателен партньор
-Недостатъчно овлажняване
-Твърде много напрежение у момичето. За да ти хареса, трябва да се отпуснеш изцяло.
When I love, I love.
Не съм пробвала![]()
Първоначално написано от shadow4e
ee spoko 6tom poslednite 2 sa neuspe6ni to sledva6tiq 6te ti e strahoten :P hihihiih aide kasmet se pak :P
a po temata mom4e sum i do sega priqtelkata mi ne mi e davala da v dupeto no 4esno kazano naistina mi e golqm meraktaka4e 6te dokomentirvam po natam nqdqvam se s opit ve4e
![]()
http://www.vbox7.com/play:bc073115 <----The BeSt
Пробвай, нищо не губиш![]()
Ако ти хареса - прави го, ако не - намери си друго сексуално занимание
To за това има 2 деПървоначално написано от Summer_Girl_6
![]()
РъгЪниЕ без ПодПлЪнкИ
ние го правим почти всеки ден по 2-3 тека. обожавам да я чукам в гъза, тя също се кефи, но мина време докато му хванем цаката, щото и той като вагиналният си има цака. И сега често се ограничаваме и само с него, Но задължително си прави клизма и тогава всичко е спокойно и няма пречки