Цитирай Първоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
Цитирай Първоначално написано от razbito_sarce{f}
Цитирай Първоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
ХаХа..колко познато..до болка познато
Според мен те е потърсил единствено, за да види твоите намерения към онова момче. Мисля, че не е искал нищо повече с теб освен приятелство, но просто го е глождела мисълта, че ти може да тръгнеш с някой друг и да си отново щастлива. Когато е видял как отвръщаш на флирта му се е успокоил, че още го обичаш и си е продължил напред.
Знам колко е трудно да го забравиш. Аз например имам чувството, че вече никога няма да бъда щастлива без него, че няма да мога да обичам друг и така нататък, но казват, че времето лекува. Пък и аз за съжаление го виждам ВСЕКИ ден по няколко пъти, защото учим в едно даскало, а е хиляди пъти по-трудно да забравиш някого, когато се срещаш с него ежедневно. Самоубеждавам се, че той е кретен. Че момчета като него (зарибява и излиза с 6 момичета едновременно ) не заслужават нищо. Казах ти това, за да видиш, че не само ти си в такова положение. Поне при мен когато разбера, че и други се чувстват така ми става мъничко по-леко.
Права си,но за жалост аз не смятам,че той е кретен.Напротив... Може и наистина да ме е потърсил за това..и ако наистина е така ок.Ще му покажа,че мога да бъда щастлива и без него,макар и да е на сила.
Мислиш ли, че аз наистина смятам, че е кретен. Въпреки всичко, което е правил(зарибявките и лъжите, че съм единствена) аз пак мога да му
простя. Друг е въпросът за доверието ми, но важно е, че мога да му простя.
Това(в червеното) го разбирам като " Ей сега ще тръгна с онзи и ще се правя, че ми е супер!" Недей тръгва с никого, когото не харесваш, защото първо няма да издържиш дълго и второ само ще нараниш момчето, което си избрала. За този момент забрави за любовта и не се хващай отчаяно за всеки, който ти предложи като за спасителен вариян. Не търси друго момче, в което да се влюбиш. Точно когато най-малко очакваш то ще се появи Успех, миличка и не прави грешката да тръгваш с някого, когото не харесваш
Казах,че ще опитам да му покажа,че мога да съм щастлива и без него,но това не значи да се хвана с някой друг.Просто ще се усмихвам на пук на него и на всичко,което ми причини и сега отново се повтаря Искам да му докажа,че мога и без него.Трудно ще е!Знам!Но след това,което преживях наистина не искам никой... В момента абсолютно никой не може да притъпи болката освен той.