- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дали има смисъл да се събирам отново с него?
Da kajem nakratko...zada ne vi oteg4avam iskam suvet..... nakratko istoriqta e slednata s edno mom4e ot 2 godini 2 puti ve4e se subirame purviq put toi precaka vsi4ko ....vtoriq put az....do tyk ok no toi tva lqto ne be6e tyk i ne6to stana taka 4e dokato sipi6exme mai re6ixme da se suberem 3 ti put ....samo 4e toi se otkaza malko po-kusno...sega otvreme na vreme mi pravi nameci i t.n ina4e se vijdame po4ti vseki den no toi precakva sre6tite i me mukne pri negovi fr....ta kakto i da e....naposledak nito az imam smelost da govorq s nego 4e tva polojenie me poburkva nito toi kazva ne6to kazva "sega ne e momenta" Oo ta cqlata rabota e 4e ne sum sig. dali ima smisal da se subiram pak s toq 4ovek a go iskam 100% za nego nz....nqkvi suveti sry 4e vi oteg4avam s porednata takava tupa lubovna tema tyk
Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка
Според мен няма голям смисъл...вече не можете да си имате доверие, нали така?
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Намери смелост да поговориш с него и да решите проблема, дори и, ако трябва да се разделите.И двамата се измъчвате така или по-точно само ти, защото явно той не се сеща за някои работи.
еми нещо несериозен ми се вижда.. иначе, да ако е любов има смисъл, защото всеки си има недостатъци, но ако не си супер влюбена в него по-добре не се занимавай..
Животът е адът описан в Библията!
На него не му пука за теб.. Така бяха един мой приятел и гаджето му... Събираха се.. Но той постоянно я обиждаше пред приятелите си, беше с други момичета... Казваше "Две години ми беше гадно с нея, сега на нея да и е гадно.. Държеше ме като куче на каишка, сега да реве, че съм с други момичета..." ... и наистина тя постоянно плаче... Не ислиза от вкъщи ако е без него.. А той изобщо не се сеща да я вика... Излиза с другото си гадже.. А тази, която е от две години с него, знае за другата, но отказва да приеме, че той вече не я обича... Мисли, че е с другата само заради секс и т.н. , а той наистина е влюбен в другото момиче....
Вие на хероин ли сте бе?
И знаеш ли че разказа ми луната....за любовта между залеза и зората...мисля колко прилича на тази между ВАС
Мълчи уа критйен !!!
Ami ne sum sig. kak da deistvam za6toto hem ne pravi ni6to i ne mi kazva ni6to a mi zvunii vseki den da se vijdame i posle me zaebava s negovite fr...a ve4erta mi se izvinqva ...govorix s edna priqtelka i ve4e zapo4vam da se 4uvstavm kato rezerva ima xora koito mi kazvat 4e ne me priema kato "edna ot vsi4kite" i 4e naistina durji na men ....pfff 6te mi se tova da svur6i a nz dali go iskam Oo mersi za suvetite vse pak![]()
Говори с него и се изяснете. Ако наистина иска да е с теб, нека ти го каже и покаже.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Аз мисля че няма смисъл...но на сърцето нищо не може да се каже ако чувстваш че трябва да си с него бъди!
Тоя път се наговорете и прецакайте всичко едновременно за да сте квит...и да не тряя да се събирате 4ти път...
А сериозно ...според мен смисъла е 0...вече си нямате вяра интересно е че сте се събрали и след 1вата раздяла даже...
razkarai go