.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Лубрикантите!

:P Вече отскоро правя секс с приятелката си и всичко е супер, правим само вагинален секс и все още сме нямали проблеми с овлажняването, и ми се иска да опитаме с лубрикант.

И ще ви попитам:от опит харесват ли ви и какви използвате и колко често?

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ако няма нужда-не го ползвайте. не, че е лошо. Просто естественото овлажняване е по-добро.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Mi nie si vzehme ot sinia na Durex i niakolko puti go polzvahme no ne pri vaginalen seks(niama nikakva mirizma ili vkys).Vtoria koito si kypihme be6e 4ervenia Durex i be6e mnogo iako s nego za6toto purvo ima mnogo gotin vkys i vtoro kato dyhne6 vurhy miastoto kudeto si go slojil se zatoplia koeto e interesno pri liybovnata igra i oralnata liybov.Pri sex e prosto po-hluzgavo koeto puk deistva dosta vuzbyjda6to no ako niamate problemi s ovlajiavaneto ne vi triabva.

az sam polzvala samo gleidgelen mn qko miri6e struva okolo 5lv.
    dovolna sam ako oba4e naistina nqmate nujda-nedei
    obi4am moeto milo

Град
    varna
    v prezervativite sportex ima paket4e s ovlajnitel. samo takav sam polzvala, i nqmam zabelejki.

Ползвали сме само този лубрикант от презервативите Спортекс. Добър е. Но ако нямате проблем с овлажняването- няма смисъл да го ползвате.

i az ne sam polzvala nikoga,no sega gledam 4e na durex sa pusnali msovo lubrikanti,ima gi vav vsqka apteka i vseki super market i sa eftini-kam 3-4 lv
    ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от sexita
    Цитирай Първоначално написано от nelka_hubavelka
    от сексшопа ли го взе?Или и в аптеките има?
    Колко милилитра е?Защото аз търсих,ама по-евтини от 15 лв нямаше.(Говоря за около 50мл)
    По аптеките трябва да го има аз често си купувам дозички, ама тия които си купувам мисля че не миришат на нещо те са мисля 6 мл и струват около 1.3 лв и една дозичка е предостатъчна за един секс мисля също че има и по големи опаковки но не съм питал

btw по секс шоповете е по скъпо
    Облякох черни дрехи върху бялата си душа
    за да се слея със сивата безмълвна тълпа.

Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
    Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!

TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от DarkAngelOfHope
    Колко милилитра е?Защото аз търсих,ама по-евтини от 15 лв нямаше.(Говоря за около 50мл)
    По аптеките трябва да го има аз често си купувам дозички, ама тия които си купувам мисля че не миришат на нещо те са мисля 6 мл и струват около 1.3 лв и една дозичка е предостатъчна за един секс мисля също че има и по големи опаковки но не съм питал

btw по секс шоповете е по скъпо
    емм...скъпо е,ама...ще потърся из аптеките.Искам да си имам едно шишенце за "черни дни"
    ами влизаш и питаш ... те дори да нямат би трябвало да те опътят на коя аптека в града има

Супер фен
    а вредни ли са лубрикантите?

Цитирай Първоначално написано от sineoka_kukla
    Ако не се лъжа някои са вредни за самият латекс... Но това може би по-скоро важи за подръчните овлажнители (бебешко олио например). Мисля, че примерно лубрикантите на Durex не са вредни.
    Иначе няма смисъл да се използва лубрикант ако няма проблем с овлажняването...
    Но пък така се допринася за по-голяма влага, което пък от своя страна е адски възбуждащо... (:
    Така че ако е с цел просто да разнообразите не мисля, че има някакъв проблем...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Цитирай Първоначално написано от palomaaa
    i az ne sam polzvala nikoga,no sega gledam 4e na durex sa pusnali msovo lubrikanti,ima gi vav vsqka apteka i vseki super market i sa eftini-kam 3-4 lv
    къде има Дюрекс лубрикант за 3-4лв ако не е тайна?
    аз освен опаковките по 50мл не съм жиждала по-малки разфасоФки .. Бтв, едни познати имат един ментов (Дюрекс лубрикант), от който изобщо не бях очарована и не исках да купувам нещо за 15лв което евентуално може да не ми хареса.. та светнете ме къде има и има ли изобщо 'малки лубрикантчета' от горе споменатите
    Think about it..
    Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Цитирай Първоначално написано от sineoka_kukla
    Ако не се лъжа някои са вредни за самият латекс... Но това може би по-скоро важи за подръчните овлажнители (бебешко олио например). Мисля, че примерно лубрикантите на Durex не са вредни.
    Иначе няма смисъл да се използва лубрикант ако няма проблем с овлажняването...
    Но пък така се допринася за по-голяма влага, което пък от своя страна е адски възбуждащо... (:
    Така че ако е с цел просто да разнообразите не мисля, че има някакъв проблем...
    Ами да има лубриканти които са вредни за презервативите (мисля че те са на силиконова основа), може да доведът до скъсване на презерватива ... за това ако ще се ползват със презерватив трябва да са на водн основа, а тия на Durex - Play са точно такива, а и то на тях си пише че може да се ползват с презерватив

иначе за самия организъм незнам да са вредни .... може би ако човека има някаква алергия ...

Цитирай Първоначално написано от 136179
    аз освен опаковките по 50мл не съм жиждала по-малки разфасоФки .. Бтв, едни познати имат един ментов (Дюрекс лубрикант), от който изобщо не бях очарована и не исках да купувам нещо за 15лв което евентуално може да не ми хареса.. та светнете ме къде има и има ли изобщо 'малки лубрикантчета' от горе споменатите [/b]
    за по 3-4 лева незнам дали има но по 7-8 лева ги има по магазини и аптеки, тоя ментовия за който говориш не е чак толкова лош създава едно усещане хем че пари, хем че е студено, не ми харесва само че не е много хлъзгав

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Купих си от аптеката 20 мл за 4.50лв.

Цитирай Първоначално написано от DarkAngelOfHope
    Цитирай Първоначално написано от 136179
    аз освен опаковките по 50мл не съм жиждала по-малки разфасоФки .. Бтв, едни познати имат един ментов (Дюрекс лубрикант), от който изобщо не бях очарована и не исках да купувам нещо за 15лв което евентуално може да не ми хареса.. та светнете ме къде има и има ли изобщо 'малки лубрикантчета' от горе споменатите
    за по 3-4 лева незнам дали има но по 7-8 лева ги има по магазини и аптеки, тоя ментовия за който говориш не е чак толкова лош създава едно усещане хем че пари, хем че е студено, не ми харесва само че не е много хлъзгав
    Паломаа твърди че има такъв, затова питах .. иначе не ми се взима голям и защото много рядко се прибягва до лубриканти в моя случай.
    Think about it..
    Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.

Град
    Inside the temple
    Durex Play Feel - синичкия. Супер мека консистенция, без загряващ ефект (него го мразя), без аромат (не ми харесва да мирише) и т.н. Сега като му гледам цената е 6.80лв.
    When I love, I love.

Супер фен Аватара на Barbie
    В аптеките глайдгелен е 4-5лв, а дурекс - 7-8. Ползвала съм само дурекс - синия и чермения. Доволна съм. Не са вредни, съвсем подходящи са за ползване с кондом, отмиват се лесно. Ползвала съм много малко, но в крайна сметка е много добро решение, когато не можеш да се овлажниш.

Супер фен Аватара на Barbie
    Ами...може и да потрябва понякога.За всеки случай да си имам.Ама...червения или синия е по-хубав.Разбрах,че червения е със затоплящ ефект.Как действа той?Има ли съществена разлика в цените на синия и червения???
    Синият е 7лв, червеният - 8. Не усетих особена разлика. И двата нямат миризма. Червеният се води загряващ, но не мисля, че е много по-различен от синия. С две думи - струва ми се, че няма значение кой ще избереш.

Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от Barbie
    Синият е 7лв, червеният - 8. Не усетих особена разлика. И двата нямат миризма. Червеният се води загряващ, но не мисля, че е много по-различен от синия. С две думи - струва ми се, че няма значение кой ще избереш.
    Stranno... Pri men si se zatoplia6e(zatoplia6tia efekt se poiaviava kogato dyhne6 vurhy miastoto kudeto e nanesen lybrikanta) i osven tova ima6e sladuk vkys.

Ina4e naistina ako ti triabva prosto lybrikant sinia e perfekten.4ervenia e pove4e za igri4ki

priatelq mi vednuj me iznenada s nqkakuv lubricant be6e zatoplia6t i meri6e6e mn priatno! nepomnq to4no kakuv be6e no gi ima v sex shopa!

За какво ви е затоплящ лубрикнат, след като вагината винаги е гореща? С мъжо използваме едно подобно на лубрикант по лекарско предписание...без него е по-хубаво...
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    За какво ви е затоплящ лубрикнат, след като вагината винаги е гореща?
    Za6toto ako si sloji6 takuv lybrikant i mom4eto ti pravi oralna liybov i dyhne e stra6no hybavo i stranno za6toto vmesto da ti stane hladno se zatoplia.Osven tova moje da se izpolzva i po drygi erogenni zoni za6toto ne lepne,ne miri6e i ne ostavia petna po drehite.Spored men e napraven po skoro za liybovnata igra ot kolkoto za sex tui kato zatoplianeto ne se yse6ta po vreme na akta puk i ima vkys

Град
    Inside the temple
    Не харесвам загряващия ефект на лубрикантите. Пари ми и ме боли.
    When I love, I love.

Da zemete si,dori da nqmate problem s ovlajnqvaneto da probvate men toq 4ervenq durex play warming me izkefi eno zatoplq6to takova mmm
    Don't confuse hate with jelousy...bitch!

hora lybrikatite e po dobre da sa skapi zastoto sa ot estesveni materiali i niama hesta koito mogat da vi navrediat pri tiah a ot po evtinite mose da poly4ite vaspalenie zasto obiknoveno sa po neka4estveni

interesen sait
    http://punkd.info/vote.php?id=414

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си