- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Как да предизвикаме повръщане?
Мисля ,че въпросът ми е напълно ясеннадявам се да получа сериозни отговори.
б;агодаря предварително![]()
Бъркай с двата пръста в гърлото![]()
EMO - Емоционално Малтретиран Олигофрен
![]()
![]()
mi da byrkai si s dfata prasta f gyrloto
![]()
....
Най-вероятно да изценира нещо пред мама и тати за да не ходи на училищеПървоначално написано от lizzard_92
![]()
xaxax може да накараш някои да ти бръкне в гърлото и ако си дастатъчно гнуслив/а ще повърнеш,ако ли не ти си бръкни сам/а и не е нужно с двата праста може и с един![]()
Веднъж свалих американски бомбандировач,като го посочих с пръст и казах БУМ!!!: ) xixixixi
С два пръста е по ефектно![]()
Иди до кенефа, сипи си в една чашка пикня и я изпий. Ама да ти кажа нз дали действа щоту не съм го пробвала!
Дайте малко повече инфо. И аз съм пробвал да си бъркам с два пръста ама нищо не става. Явно нещо в технологията ми куца. Обяснете.
Трябва да си гъделичкаш сливицитеПървоначално написано от Lake_bodom
, правиш това 2-3 мин. и си готов/а.Като бях по-малък го правих за да не ходя на даскало
![]()
ох... ама съвсем сериозно питам...какви са тия работи с пикня и т.н...айде моля,съвсем сериозно попитах;(
а ина4е бях 4увала не6то за сода...ама не ми е съвсем ясно,някой знае ли?
Кафе със сол,Вода+Сода бикарбонат+Лимонтозо.
Интересна тема...и на мен ще ми е от полза..но относно авторката не мога да ти дам друг съвет освен да си бъркаш в гърлото.....![]()
Сигурен ли си? Да знаеш, че ако се отровя, ще ти тежа на съвестта.Първоначално написано от Mariel
![]()
Аз не се интересувам заради даскало, а за начин как да си облекча мъките след тежка вечер.![]()
^ отиваш в аптеката и си купуваш активен въглен, това ползват някои за след тежка вечер/по време на тежка вечер и си носиш кутийката с теб, когато нещата станат грозни, сдъвкваш едно хапче и киснеш в кенефа, докато не изповръщаш всичко (изпитана технология)![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Да единствената ми цел е да тровя форумцитеПървоначално написано от Lake_bodom
![]()
хахахахахПървоначално написано от Mariel
temata e IDIOTSKA!Nikoga ne predizvikvai povru6tane,ako ne use6ta6 vutre6no ,4e organizmat ne moje da usvoi hranata,koqto si priela.ako toi ima nqkakva neponosimost kum ne6to,togava ne se pritesnqvai,6toto 6te povurne6 sus sigurnost....no ti sama da se napuva6.....bezsmisleno.ostavete tqloto vi da re6ava koe e po-dobre za nego,a ne vie![]()
I like Walking In The RAIN CAuse NO one SeeS i'M cRYIN' ***adDIcted To REtRO***
Момичето е право! С това предизвикано повръщане най-много някоя болест да си докарате! Ако има нужда да повърнете, тялото ви само ще се справи и без да бъркате в гърлото.temata e IDIOTSKA!Nikoga ne predizvikvai povru6tane,ako ne use6ta6 vutre6no ,4e organizmat ne moje da usvoi hranata,koqto si priela.ako toi ima nqkakva neponosimost kum ne6to,togava ne se pritesnqvai,6toto 6te povurne6 sus sigurnost....no ti sama da se napuva6.....bezsmisleno.ostavete tqloto vi da re6ava koe e po-dobre za nego,a ne vie
ооффф абе ако искаш да инсценираш нещо пред ваще изяж лека-полека един соров картоф(цял) - нз дали предизвиква повръщане обаче ти става лошо вдигаш температура за малко и така а може и да се повръща ддз не съм пробвала ама съм чувала че така някои се спасявали от даскало \/
![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Митове и легенди. Пробвал съм. Нищо не става.Първоначално написано от SlAdKy_KoTi
Ако е възможно да ми отговориш за къв у* ти е притрябвало да повръщаш насила?Искаш да си докараш някоя болест ли?
вече ти казаха че като си бъркаш в гърлото се получава рефлекс при които повръщаш,а иначе за болести поредени от предизвикване на повръщане не съм чувал,освен малко да си "по изпариш" хранопровода заради стомашните сокове
И за какво ти е да предизвикаш повръщане да сетих да не ходиш на даскало .Не е хубаво да се повръща насила човек може да умре така аи куп болести може да се хванат.явно е заради училището я се стегни какво ще ти стане че ще ходиш някакви си 7-8 часа на даскало нали после си свободно по-добре отколкото да стойш затворена уж болна.аз направих тая щуртия в 5 клас не ми се ходеше на даскала и ме беше страх че ще ме изпитват и изядох една клечка за зъби .Отначало мислех че ще я глътна или изходя но не стана започнах да повръщам повръщам безмалко да си повърна водите та от играцка стана плачка та гледай да не стане при теб същото.