.
Затворена тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Вена на пениса!

Така , забелязвам вена на пениса си.Преминава по цялата дължина и стига до главата,където има нещо като подутина.Реалната анатомия на пениса е такава,че реално има вена отгоре и се нарича Superficial Penile Vein.Мисля,че може да е запушена по няколко причини.Първо когато съм легнал с ерекция я няма , появява се само като съм прав и разликата е доста голяма.Имам варикоцеле от лявата страна , точно откъдето идва вената , а то също се проявява само когато съм прав.Следователно може да има връзка с целия spermatic cord.Ако виждаш ясно вената си отгоре и имаш лека подутина там където свършва това е Penile Thrombosis(тромбоза на горната вена) , която трябва или да не се вижда или да се вижда леко.Лекува се с антибиотици и аспирин.Но идеята ми е друга , ако има поне някой малко компетентен в този форум нека да каже възможна ли е връзка между тромбоза на superficial vein и варикоцеле?

А да , и ако съм легнал и натисна вената си отгоре , т.е. да я запуша ръчно , придобива идентична форма с тази когато съм прав.

Град
    Село.София
    Според мен отиди на лекър не виждам тук с какво можем да ти помогнем ..
    h1
    asl?
    wanna Fuck ?
    E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...

И аз нищо не разбрах Обаче и аз имам някаква вена, не стига до главичката и не ми пречи не знам.

Град
    Асеновград, България
    Не мисля, че е запушена, защото щеше да разбереш определено, но ако нещо те притеснява, отиди на лекар. Не мисля, че може да има нещо общо между варикоцеле и запушена горна вена. За тези, на които не им стана ясно:
    варикоцеле е разширени вени на тестисите. Та момчето пита, дали може да има връзка между варикоцеле и запушена вена (за която ме съмнява, че е така)
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Става ли ти? Става ти...ай ползвай си го със здраве...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

kolko dobre si informiran.. nie ne sem lekari ni6to pove4e ne mojem da kajem.... idi pri 4i4o Doktor
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}

Лекарр... ЛЕкар...
    D0n`T cRy F0r Th0s3 Wh0 n3v3R cRi3D f0R Y0u {F}

Град
    Асеновград, България
    Стига с този лекар де !!! Защо му е лекар ??? Ако вената беше запушена, щеше да има един куп проблеми, не само да се скрива, когато е легнал! Защо му е лекар, след като няма проблеми?

Цитирай Първоначално написано от swords1010
    Стига с този лекар де !!! Защо му е лекар ??? Ако вената беше запушена, щеше да има един куп проблеми, не само да се скрива, когато е легнал! Защо му е лекар, след като няма проблеми?
    Ти сам каза , че ако нещо го притеснява да отиде на лекар . И аз съм на мнение , че е по-добре и за най-малките неща да се ходи на чичо доктор , отколкото да се притеснява !
    BG HOPTO MUSIC FORUM :

http://bg-music.hopto.org/

Град
    Асеновград, България
    Цитирай Първоначално написано от Triumpha
    Цитирай Първоначално написано от swords1010
    Ти сам каза , че ако нещо го притеснява да отиде на лекар . И аз съм на мнение , че е по-добре и за най-малките неща да се ходи на чичо доктор , отколкото да се притеснява !
    Май не съм се изразил правилно, под "нещо те притеснява", имах предвид, нещо наистина основателно или ако вената създаде проблеми (болки, отток, посиняване и т.н.), да потърси лекар. Не виждам какъв проблем е, да се скрива, когато си легнал (най-вероятно поради опъване на кожата).

I az imam veni koito mnogo si li4at i izpakvat i neznam dali e normalno.moga da pratq i snimka da stane qsno za kakvo govorq

Мега фен
    Град
    <3
    2007
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си