- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Вена на пениса!
Така , забелязвам вена на пениса си.Преминава по цялата дължина и стига до главата,където има нещо като подутина.Реалната анатомия на пениса е такава,че реално има вена отгоре и се нарича Superficial Penile Vein.Мисля,че може да е запушена по няколко причини.Първо когато съм легнал с ерекция я няма , появява се само като съм прав и разликата е доста голяма.Имам варикоцеле от лявата страна , точно откъдето идва вената , а то също се проявява само когато съм прав.Следователно може да има връзка с целия spermatic cord.Ако виждаш ясно вената си отгоре и имаш лека подутина там където свършва това е Penile Thrombosis(тромбоза на горната вена) , която трябва или да не се вижда или да се вижда леко.Лекува се с антибиотици и аспирин.Но идеята ми е друга , ако има поне някой малко компетентен в този форум нека да каже възможна ли е връзка между тромбоза на superficial vein и варикоцеле?
А да , и ако съм легнал и натисна вената си отгоре , т.е. да я запуша ръчно , придобива идентична форма с тази когато съм прав.
Според мен отиди на лекър не виждам тук с какво можем да ти помогнем ..![]()
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...
аъ?![]()
![]()
...
И аз нищо не разбрахОбаче и аз имам някаква вена, не стига до главичката и не ми пречи не знам.
Не мисля, че е запушена, защото щеше да разбереш определено, но ако нещо те притеснява, отиди на лекар. Не мисля, че може да има нещо общо между варикоцеле и запушена горна вена. За тези, на които не им стана ясно:
варикоцеле е разширени вени на тестисите. Та момчето пита, дали може да има връзка между варикоцеле и запушена вена (за която ме съмнява, че е така)![]()
Става ли ти? Става ти...ай ползвай си го със здраве...![]()
kolko dobre si informiran.. nie ne sem lekari ni6to pove4e ne mojem da kajem.... idi pri 4i4o Doktor![]()
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
Лекарр... ЛЕкар...![]()
D0n`T cRy F0r Th0s3 Wh0 n3v3R cRi3D f0R Y0u {F}
Ти сам каза , че ако нещо го притеснява да отиде на лекар . И аз съм на мнение , че е по-добре и за най-малките неща да се ходи на чичо доктор , отколкото да се притеснява !Първоначално написано от swords1010
![]()
Май не съм се изразил правилно, под "нещо те притеснява", имах предвид, нещо наистина основателно или ако вената създаде проблеми (болки, отток, посиняване и т.н.), да потърси лекар. Не виждам какъв проблем е, да се скрива, когато си легнал (най-вероятно поради опъване на кожата).Първоначално написано от Triumpha
![]()
I az imam veni koito mnogo si li4at i izpakvat i neznam dali e normalno.moga da pratq i snimka da stane qsno za kakvo govorq
2007
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.