- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- В понеделник на даскало ли сме?
свършва ли стачката?
Днес има преговори и ако се постигне споразумение сме на даскало, но ако не се постигне стачката продължава.
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
ок мерси ,ако научите нещо по въпроса дали се е стигнало до споразумение пишетеПървоначално написано от KaTinCeTy
![]()
![]()
аз до колкото знам стачката продължава минимун до сряда ... нз дали е вярно
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
ние няма да учим![]()
да живей стачката
ааа току що ми казаха ,че и ние няма да учииим \/
![]()
юпии
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
6 точка от правилника!
ПГИ"Алеко Константинов" Кърджали![]()
И на нас ни казаха че няма да учим и Понеделник , и Вторник
133то/
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
В сайта на нашето даскало пише,че няма да учим! \/ \
/ \
/
Доколкото знам при нас стачката продължава и в понеделник.(ама някои даскали не стачкуват...но на мене ми казаха, че в понеделник нищо няма да караме)
уча в Търновското ПМГ
хъхъ..
а в Пловдив какво е положението?![]()
ем нашо даскало още си продължава да се стачкува ама от вторника май някои даскали ще се отказват от тая стачка и някой класова ще си карат по няколко часа и аз нз вече побърквам са
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
Ние май чак сряда имаме информатика,и четвъртък музика май ама не знам..е аз няя ходя де..![]()
~Graveworm-Fear Of The Dark~
mi nie nqma da u4im cv ponedelnik nas ni ovedomqvat predi6niq den za sledva6tiq ama te taka i taka sa se prostili sas zaplatite si 6oto do kolkoto znam im otnemat po 20 ili 25 lv ot zaplatata na den pri sta4ni deistviq
taka 4e...
36 СОУ Максим Горки НЕ Учи![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
еее мамка му пак сме нашити ние... и да има и да няма стачка ние си хойм на даскало вярно за по 1-2 часа ама пак ни занимаат..![]()
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
оф...ние ще сме за по 1 4ас...ебати балъцитеКъв му е смисала да му е*а майката?!
ПП: от 51 съм
![]()
![]()
![]()
Аз имам 2 часа, то зависи кои учители стачкуват и кои не...
Руска, Английска и Френска НЕ стачкуват... ние сме си на даскало..Първоначално написано от Просто Гост
За другите училища не знам.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
aaa да им се незнае ве4е на у4ителите,бива бива...ама прекаляват! нали им казаха...постепенно ебаси ще им увели4ат заплатите!
е сега 4ух по новините 4е ако ста4ката продължила до 30 отковмри щяло да има анулиране на годината!
![]()
а и освен това,никой не мисли за нас,имаме толкова да наваксваме!
аве ибало си и майката...много съм angry![]()
Хехеехх... мен колко ми се смееха, че ние учим... ся на нас ни е яко...![]()
Ах, как ме радва чуждото нещастие..
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
хех и с какво на вас ви е по-яко отколкото на насПървоначално написано от Lady Death
![]()