- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- мъжката компания?!?!
nz kak to4no da go kaja... cql jivot jiveq pokrai mom4eta, koito oba4e sa me imali za ravna na tqh, uvajavali sa me i ako sa gleali na men kato na sexualen obekt ne sa go pokazvali... kvo staa sq oba4e-popadam v po4ti izcqlo majka kompaniq i tezi, koito me poznavat otpredi se darjat postaromu, a novite "priqteli" na momenti naistina prekalqvat... ddz moje az da ne sam sviknala da se darjat s men taka. vaprosa mi be6e: kav e izhoda ot situaciqta-men ne mi iznasq taka da varvqt ne6tata, a v sa6toto vreme znam 4e tva e vremenno i nqkvi takia...
edinstveniq na4in da sbadne6 me4tite si e da se sabudi6
2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си. don't be torn between the life you lead and where you stand
ами не им обръщай внимание,покажи им 4е си пе4ена...и държиш строго само на ПРИЯТЕЛСТВО! Ако продължават да ти досаждат кажи на старите ти приятели...да направят нещо!Бъди мацка на място,не им позволявай волности!
Не обръщай внимание на намеците на новите си приятели.
Дръж се с тях така,както те се държат с теб.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
и как точно се държат тези новите
пипат ли под полата
опати си ск8ърка, бъркат ли в анцуга тогава
![]()
to4no tva e problema 4e sam sviknala s vnimanieto pak v sa6toto vreme ne moa se ostavq da stana ob6tata mackaddz ne moa go obqsnq pak i da moa samo nqkoi v sa6tata situaciq 6e razbere... nz kvo o4akvah kat pusnah tapata tema se pak nqma universalen otgovor...
kvoto i da e te sa mi fr i az si gi obi4am i 6e go izmislim![]()
edinstveniq na4in da sbadne6 me4tite si e da se sabudi6
2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си. don't be torn between the life you lead and where you stand