.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Град
    някъде там...

Нормално ли е?

мм незнам къде да я пусна тая тема за тва тука май е най подходящо.
    и въпроса ми е:
    Нормално ли е да съм толкова безчувствен към хората.
    примери: винаги когато се е случило нещо лошо на някой аз го приемам като съвсем нормално нещо, докато другите се чувстват гадно. не говоря само когато се случки на познати, а и на приятели и близки. единствено се разстройвам когато вида бившето си гадже(по обясними причини). толкова ли съм безчувствен ??
    Обшо взето, всичко общо е взето!

не си безчувствен, всички усещаме нещата по различен начин... аз също не се трогвам мн мн от чуждите страдания .... ( на не чак толкова близките ми хора де )
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}

Няма безчувствени хора,всеки изпитва някакви чувства,но по някакв начин ги прикриват или подтискат вътре в себе си....някои хора го правят за да изглеждат в очите на другите като силни,но само те си знаят какво им е...така че може би ти без да искаш просто подтискаш тези чувства
    ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P

Ne си безчувствен, щом чувстваш нещо към бившото си гадже. А това, че не се трогваш от проблемите на другите не те прави безчувствен- просто явно смяташ, че няма за какво да си вземаш навътре чужди проблеми.

Голям фен Аватара на tainstvenata
    Цитирай Първоначално написано от fiama
    Ne си безчувствен, щом чувстваш нещо към бившото си гадже. А това, че не се трогваш от проблемите на другите не те прави безчувствен- просто явно смяташ, че няма за какво да си вземаш навътре чужди проблеми.
    и аз съм на това мнение и понякога така е по добре
    Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy

Мега фен
    Град
    София
    Нормално е.Всеки приема нещата по раэличен начин.Съэнаваш ,че е станало нещо лошо,но не го чувстваш по тоэи начин.Аэ също съм такава в доста случаи.Някак си приемам проблемите на околните,както и до голяма степен своите спокойно.Това в никакъв случай не эначи,че си беэчувствен.Просто примеаш нещата по по-раэличен начин.Пък и фалшивата солидарност е голям кусур!
    [size=7][b][u]fosse cos

Голям фен Аватара на petet
    Град
    Къде ли не
    Нашата побъркана съседка Ф(Х)лора ми разправя,че когато дъщеря и била малка я цапардосали с люлка по тиквата.И сега реакцийте и са обратни:когато става нещо гадно-тя се смее,а когато става нещо смешно-тя реве.
    Та въпроса ми е:
    Да не би и тебе да те е фраснало нещо?

Супер фен
    Еми има хора които за най-малкото нещо мн се разчувстват което не е хубаво. Ти просто си в другата крайност, която също не е хубава. Не че си безчувствен просто не приемаш работите толкова навътре като повечето хора. Не мисля че може да го промениш...въпрос на характер

Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от petet
    Ta въпроса ми е:
    Да не би и тебе да те е фраснало нещо?
    мм не помна да ме е удряло нещо, но пък аз доста съм удрял с главата си-шкафове,гардероби даже и ремарке на кола... но все пак не мисля че е от това...

Повече от фен
    Ами много добре те разбирам.Аз съм същата.Някак си съм безчувствена. Отначало това много ми пречеше, но после свикнах с него, за мен е нормално да е така.Всекли е различен и всеки ръководи чувствата си по различен начин.Ще свикнеш, лесно е, но не го показвай много, че хората започват да те мислят за странен и да те отбягват.А иначе е нормално.
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Фен Аватара на Selene
    Град
    Destruction and chaos
    Е к'во ти пука за другите ... бъди егоист (шегувам се).
    Не мисля , че това е проблем . Ако се случи нещо лошо с някой близък просто се направи , че ти е гадно и че му съчувстваш , за да не те помисли за пълен гадняр . Ти не си длъжен да ти е гадно , защото някой го е сполетяла беда . Просто не си толкова чувствителен .
    Аз примерно съм другата крайност . Като видя някой в беда или е нещастен веднага му съчувствам и искам да разбера какво е станало и дали мога да му помогна , независимо дали е непознат (само ако е клошар , луд или циганин не помагам (гнуслива съм) ).

Фен Аватара на Selene
    Град
    Destruction and chaos
    Цитирай Първоначално написано от slun4evo momi4e
    Ами много добре те разбирам.Аз съм същата.Някак си съм безчувствена. Отначало това много ми пречеше, но после свикнах с него, за мен е нормално да е така.Всекли е различен и всеки ръководи чувствата си по различен начин.Ще свикнеш, лесно е, но не го показвай много, че хората започват да те мислят за странен и да те отбягват.А иначе е нормално.
    Възхищавам се на хора , като вас . И аз искам така . Защото , ако не помогна на някой или не му съчувствам (когато е нещастен) и ми става някак гадно . Чувствам се лош човек

Град
    някъде там...
    slun4evo momi4e - на мен не ми пречи ама ми е някво странно радвам се че съм такъв защото като гледам мойте приятели как се погубват от глупости ...едвам им помагам но май го показвам повече от колкото трябва на някой хора не им харесва ама прав им път

то така по-добре май а ? не кат мене за някви глупости само рева...
    не си съпричастен просто... тва си е до човек
    гледаш на някъде и очакваш нещо да се случи.а като се замислиш се случват неща на които ние казваме,че нищо не се случва! е извинявайте ама вятъра също се случва...!?

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Може да не си много емоционален...понякога това помага,понякога пречи.Приеми себе си такъв какъвто си...
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Аууууууу сладура ми той
    лИз-бЛиЗ

Голям фен Аватара на SunnyG
    Град
    In the future..
    Цитирай Първоначално написано от glezan4e
    не си безчувствен, всички усещаме нещата по различен начин... аз също не се трогвам мн мн от чуждите страдания .... ( на не чак толкова близките ми хора де )
    И аз съм така.По-скоро се опитвам да намеря начин да разведря обстановката или да намеря най-подходящото решение на проблема.Не ми е присъщо да се вайкам и да плача заради чуждите несгоди.Гледам да запазя хладнокръвие и да разсъждавам трезво до колкото мога и в зависимост от ситуацията.Да окажеш подкрепа не винаги означава да седнеш да рониш сълзи,с когото и да е,било то и най-добрият ти приятел...
    Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си