- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кажете ми...
preda vreme haresvah edno mom4e koeto e s 3 godini po-golqmo ot men haresvah go 7 godini i sprqh da go vijdam i toi e govoril gluposti za men i go zabravih no naposledak go vijdam seki den i toi kato e porasnal mai se 4uvstva vinoven za tova koeto e govoril za men za6toto me gleda mili4ko i mislq 4e pak zapo4vam da go haresvam daite saveti kakvo da pravq da go zabravq li ili i az nz kajete pls![]()
Модерирано от ramaiana.
Заглавието трябва да е написано на кирилица!
Щом е говорил глупости за теб...мисля че вече знаеш какво мисли за теб...реши си сама искаш ли да си с такъв кретен...
da govoril e no predi 2-3 godini i nz moje da si e promenil mnenieto i da e porasnal![]()
Възможно ама ще разбереш по трудния начин не казвам да не пробваш само те предупреждавам за един вероятен сценарий...Иначе може пък и да се е променил а може и да не е![]()
Но ти само по погледа му ли съдиш, че съжелява за казаното? Ми ако ти се струва, че те гледа мило, а всъщност не е така? Не можеш да си сигурна... А и вълкът козината си мини, но не и нрава... Едва ли ще престане да те обижда... Но единствения начин да разбереш е да провериш... Пробвай, но според мен няма да получиш нещо повече от още обиди... Успех! \Първоначално написано от denicee
/
Няма смисъл да се занимаваш с него - минавай на следващия вариант - намери си някой който да ти сваля звезди, а не такъв който да ти говори зад гърба.
Не за вражда, за обич съм създадена!
Според мене пък всеки човек може да се промени.. Ако найстина все още го харесваш и искаш да пробвате пак добре, но според мен преди да направиш крачката със събирането трябва да го опознаеш.. Както казваш той се е променил - нов човек е![]()
Животът е адът описан в Библията!
По-добре не започвай пак, достатъчно време си го харесвала.
moje da se laje6 za dobronamereniq mu pogled. no sama si re6i, vse pak koito ne riskuva ne pe4eli)
Нямам кво да добавяПървоначално написано от GregoryHouse
[size=7][b][u]fosse cos