.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

Кажете ми...

preda vreme haresvah edno mom4e koeto e s 3 godini po-golqmo ot men haresvah go 7 godini i sprqh da go vijdam i toi e govoril gluposti za men i go zabravih no naposledak go vijdam seki den i toi kato e porasnal mai se 4uvstva vinoven za tova koeto e govoril za men za6toto me gleda mili4ko i mislq 4e pak zapo4vam da go haresvam daite saveti kakvo da pravq da go zabravq li ili i az nz kajete pls

Модерирано от ramaiana.
    Заглавието трябва да е написано на кирилица!

Щом е говорил глупости за теб...мисля че вече знаеш какво мисли за теб...реши си сама искаш ли да си с такъв кретен...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

da govoril e no predi 2-3 godini i nz moje da si e promenil mnenieto i da e porasnal

Възможно ама ще разбереш по трудния начин не казвам да не пробваш само те предупреждавам за един вероятен сценарий...Иначе може пък и да се е променил а може и да не е

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}

Re: Кажете ми...

Цитирай Първоначално написано от denicee
    preda vreme haresvah edno mom4e koeto e s 3 godini po-golqmo ot men haresvah go 7 godini i sprqh da go vijdam i toi e govoril gluposti za men i go zabravih no naposledak go vijdam seki den i toi kato e porasnal mai se 4uvstva vinoven za tova koeto e govoril za men za6toto me gleda mili4ko i mislq 4e pak zapo4vam da go haresvam daite saveti kakvo da pravq da go zabravq li ili i az nz kajete pls

Модерирано от ramaiana.
    Заглавието трябва да е написано на кирилица!
    Но ти само по погледа му ли съдиш, че съжелява за казаното? Ми ако ти се струва, че те гледа мило, а всъщност не е така? Не можеш да си сигурна... А и вълкът козината си мини, но не и нрава... Едва ли ще престане да те обижда... Но единствения начин да разбереш е да провериш... Пробвай, но според мен няма да получиш нещо повече от още обиди... Успех! \/
    The reasons of love... <3

Няма смисъл да се занимаваш с него - минавай на следващия вариант - намери си някой който да ти сваля звезди, а не такъв който да ти говори зад гърба.
    Не за вражда, за обич съм създадена!

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Цитирай Първоначално написано от denicee
    da govoril e no predi 2-3 godini i nz moje da si e promenil mnenieto i da e porasnal
    Едва ли си е променил мнението...Може би просто чуства вина...Аз поне така разсъждавам. По-добре не се занимавай с него

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Град
    kadeto iskam
    Ot tova koeto pro4etox mislq 4e iska6 da probva6 s nego, za6toto si go haresvala se pak 7god i prosto 6te te e qd ako ne e s teb sega, kogato ste porasnali... Ne6to kato fiks ideq .
    Zabraviiii

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Според мене пък всеки човек може да се промени.. Ако найстина все още го харесваш и искаш да пробвате пак добре, но според мен преди да направиш крачката със събирането трябва да го опознаеш.. Както казваш той се е променил - нов човек е

Животът е адът описан в Библията!

Град
    40 Miles from the Sun
    Не се занимавай с него.

Мега фен Аватара на koalka
    По-добре не започвай пак, достатъчно време си го харесвала.

moje da se laje6 za dobronamereniq mu pogled. no sama si re6i, vse pak koito ne riskuva ne pe4eli )

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Щом е говорил глупости за теб...мисля че вече знаеш какво мисли за теб...реши си сама искаш ли да си с такъв кретен...
    Нямам кво да добавя
    [size=7][b][u]fosse cos

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си