- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвам едно момче от 6години
hora imam golqm problem!hersvam edno mom4e ot 6 godini!na vs otgore e na 17!
a az na 13i p!!!!!!!!
kakvo da pravq!molq saveti!
probvala sam da go zabrava ama ne staa!!!
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
JIVOTA E KRATAK ZATOVA GO JIVEITE NA MAX!!!
Наеби го...не бе не ти е рано не ги слушай...
хехе детенце иди си играй с куклите
Не за вражда, за обич съм създадена!
кво стааПървоначално написано от Radeto_
![]()
Мда,огромен проблем.Първоначално написано от ana_sladurana
Бтв- как да го кажа...той интересува ли се от теб по някакъв начин?
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Леле божке.. Абе мила ти нас за какви ни имаш?! Ся ако беше казала че го харесваш от 6 седмици или дори 6 месеца може би щях ти повярвам ама ти говориш пълни глупости. Друга работа нямаш ли си???
Мали кво знаиш ти от обичта бе.. та ти си само на 13, а вече ми говориш за любов..и как не можеш да го премахнеш от мислите си.Вземи иди на доктор, че нещо с тебе не е наред !
Lele milichka q se ospokoi malko samo na 13 godini i veche govorish za liubov.Pri tova tvardish che go obichash ot 6 godishna.xaxaxax az kogato bqh na 13 oshte s kukli si igraeh shte te posavetvam i ti da napravish sashtoto.Prekaleno malka si za da govorish za liubov.
За последен път ще почукам на вратата ти.
За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
За последен път и после ще изчезна завинаги...
тц тц .. ходи и му кажи тва което каза и на нас..
Животът е адът описан в Библията!
kazi mu pak kakvoto stane
ти нещо еб*ваш ли са?? на 13 си а го харесваш от 6 години, което значи че си почнала да го харесваш на 7![]()
ко да прайш ли....еми кажи му го, намекни му го, няма аз да идвам и да го прая вместо теб я....айде ...
Момичето каза, че го харесва, не обича..Първоначално написано от RaLiTyy^L0V3
![]()
Еми миличка... И аз харесвах едно момче от 6 години.. Обаче като видях, че той не ми обръща внимание го забравих..![]()
Сега съм с момчето, което обичам и дори като го видя онзи ме избива само на смях..![]()
Вие на хероин ли сте бе?
Първоначално написано от v!k!tYyY
![]()
![]()
Милите.......
![]()
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Една приятелка така беше влюбена години в комшията на баба и. (даже май са повече от 6) Знаеше му кътните зъбки. Но 1 вечер бяхме на диско и идва някакъв при мене и почва да ме сваля. Аз го отрязах щото не ми хареса и по 1 време гледам на нея и стана тъпо и когато я попитах защо се намуси тя ми каза, че тва е ТОЙ. направоо на мене ми стана мноо гадно. ма след няколко минути той отиде при нея, целуваха се ала бала. Но след като вече беше неин, дори след 1-вата целувка, тръпката и изчезна. Каза че вече и е минал мерака и изобщо не го харесва. Дори като и поредложил да отидат у тях, тя му отказала. Неможех да повярвам...години наред любов и накрая... Та не се притеснявай и при тебе може да е така.... тъй че няма смисъл![]()
Let The BEAT Control Your Body
МОмиченцето каэа,че го харесва.Вие эа каква обич говорите?
А и предполагам на 13 и вие сте раэсъждавали по подобен начин,така че си спестете праэните прикаэки и трупането на иэлишни мнения.
СЕга към авторката.6 години са доста време,стига си си траикала.Насйтина си мъничка и навярно доста эаблудена,но все пак опитай.Эависи и какви са отношенията ви.Ако сте си приятели,поговори си с него.Може и нищо да не се получи,но поне ще ти олекне и ще спреш да се тормоэиш.
[size=7][b][u]fosse cos
Оу колко си тъпа...Първоначално написано от sladkish_14
![]()
Вие на хероин ли сте бе?
оф ти си на 13 бе
ко толкоз се косиш зарад едно момче я си гледам там уроците и нидеи рива ..Едва ли момче на 17 ще ти обърне внимание
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
Мисля че ти не го харесваш.. просто е готиния батко който ти е фикс идея.. ми знаеш ли кво ..както казаха глей си уроците занимавай се .. пък имаш време и за любов и за сичко ..или си хвани някой колкото тебе .. ти ако от 7годишна ми се тормозиш с едно момче като пораснеш кво ше прайш аая умната и си глей годините че после ш вииш кво е
![]()
Разрови прахта... и събери ме,
частица разпиляна празнина...
Не ме изкупвай, просто утеши ме,
спасение вържи ми... без вина!
мисля че си малка все пак си на 13 не искам да ти разбивам мечтите ма тва момче е на 17 и други неща по различни от твойте му се въртят в главата повярвай ми за тва по добре недей да правиш нищо./.. инак ше те "опетнят" от рано, рано...
Ей тоя да не е единствен ?
pikla!!![]()
Children are lovely, before they get ugly
and learn to do bad stuff.
Flowers are pretty, before they get shitty
and they rot and turn to dust.
Hmm6 godini..abe ne e malko ama p1k ba6 ot 7godi6na..ne znam!Po princip nai-dobriq na4in da postigne6 ne6to e samonaglasata- opitai sama na sebe si da vnu6i6 4e toi ne e tolkova idealen i 4e moje6 da si nameri6 nqkoi,koito e po-dostapen.A i ne se 6a6kai o6te si na 14 tolkova mnogo mom4eta 6te sre6ne6 po patq si
aide uspeh!
![]()