- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дами...кажете...
Искам да ви попитам какво мислите за стимулиране на мъжия анус с език или с пръст от страна на жената?Айде да видим колко жени ще споделят тяхното мнение за това.На моя приятел много му допада.
Приятелките ми са пробвали също,даже казват,че мъжа много го възбужда по време на секс да му бъркаш с пръстче в дупето...![]()
ne sym probvala.... moje da opitam nqkoi pyt ... ideqta hi4 ne e lo6aPpPpPpPpPp
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
Yf zamisliala sum se mnogo puti za6toto znam 4e na mujete im e hybavo i daje sme go obsujdali no nito toi nito az iskame sa probvame na tozi etap...![]()
![]()
![]()
oshte neshto da izmislite
fantaziite krai nqmat ;D
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
![]()
![]()
Никога!...
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
И аз знам,че това е изключително чувствителна зона
и аз съм го чувал това нещо, но като си представя докато аз бъркам и на мен да ми бъркат и ми става гадно... тва ми звучи доста извратено!
Обшо взето, всичко общо е взето!
dosta gnusno zvu4i.
Не ми допада идеята..
D0n`T cRy F0r Th0s3 Wh0 n3v3R cRi3D f0R Y0u {F}
Чувала съм, че им е силно чувствителна зона, но нещо още не съм пробвала.
ne sam probvala i nebix 4esno kazano,az sam dosta gnysliva i ne bix dala da mi barkat v gaza,nai-malko s ezik,nito bix probvala!!!
ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!
Na tozi etap neAbe na jenite samo im se burka ebati. Tiq momcheta i tova iskat da si vzemat
hah.
За много мъже (тези, които са имали смелостта да пробват) това наистина е източник на огромно удоволствие. Конкретно при мен и моят приятел - неговата цепка е забранена зона за менПък и не се изкушавам да бъркам там, честно казано. Само като се къпем заедно го мия с насапунисани ръце там.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Това не ми допада като идея...... А да не говоря че приетеля ми по- скоро би ме гръмнал от колкото да ми пзолволи подобно нещо при каквитоо и да е обстоятелства. ДА не говор я че не правим секс.
Abe 4uvala sum gi i az tiq 4e im bilo mnoo qko neznam si kvo si... az ne bih proala toi ne bi proal.. fuck it!!
Don't confuse hate with jelousy...bitch!
Да ти кажа честно не ми допада, не бих посмяла и да го пробвам(като се има в предвид вижданята на бившия...)Първоначално написано от sexomanka
Не съм го пробвала, но ми напомня честия ни спор " Айде дай дупенцето... - Добре... - YES... - Ама после ти даваш твойто - зимам краставицата иииии..."В крайна сметка никой си не дадде дупето![]()
blax gnusno![]()
Полека-лека се приближавам към тази зона. Първия път като му подхвърлих, бях обявена за извратена. Но 1 ден му щукне, че може да го пипам навсякъде.......Но за сега не действа смело, а само леки целувки и опипвания. Ама като го гледам как скимти..........скоро ще предприема по-масирана атака.
Интересен въпрос...Смятам,че е всеобщ факт,че тази зона е чувствителна...И мъжете също го знаят...Но май повечето не дават...Аз също не бих пробвала на този етап..а и няма кой да ми даде
![]()
Лично аз не боих го направила. Това е въпрос на вкус и на който му допада, нека да прави.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Намирам го за нормално. Казват, че това е мъжката Джи точка. Но като гледам момчетата не са много въодушевени![]()
Обичай ме!
Обичай ме както аз обичам теб.
Целувай ме както само ти можеш.
Докосвай ме както цветчето докосва водата.
Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
Така ме стопли и ти!
Само това искам...
nikoga ne bih napravila tova-zvu4i mi mn gnusno i izvrateno apak i milsq 4e i pr mi ne bi mi pozvolil da go napravq
obi4am moeto milo
АЗ мисля че приятелят ми ще ми позволи но след това ще иска и аз дам дупето си,.. а азпък и предпочитам да съм романтичка ,това не ми изглежда такова...
![]()
НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/