.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Hybrid View

Да му кажа ли.....?

ami v4era dokato si bqh v ka6ti i biv6eto mi gadje doide u nas,o6te ot vratata po4na da me opipva,pritisna me kam stenata i ako moga da se izrazq taka me iznasili,be6e dosta grub i ne spira6e dokato ne svar6i,sled koeto zaspa varhu men ta vaprosa mi e da kaja li na sega6noto mi gadje?pritesnqva me tva 4e nqma da moje da se za6titi ako biv6iq go napadne molq vi,bez ebavki kajete kakvo mislite vie

Повече от фен
    Според мен темата е ебавка.Ти какво седя си и си трая докато той те изнасилваше ли?
    А ако не е, всичко това е ужасно.Кажи на гаджето си и вземете мерки, за да не се повтори.Това е насилие, той трябва да си получи заслуженото. Не се страхувай от това кой кого ще бие, предполагам твоят приятел има приятели.А може и да е добре за теб да кажеш на родителите си, ако наистина те е насилил, само ако ти не си му пуснала доброволно е насилие.
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

spored men trqbva vednaga da otide6 v policiqta i da podade6 jalba
    tova e mn seriozno proqvlenie i tozi mrasnik trqbva da tarpi nakazanie!ne se 4udi a otivai v policiqta i ako e svaR6IL V TEBE VZEMI ESKAPELLE za6toto riskuva6 da stane6 maika!uspex i vs nai-hubavo
    obi4am moeto milo

Фен
    Град
    Рая
    Ще те кажа само едно: Ти си една проста кучка

mi ne e ebavka temata toi mi e sased i tova me pritesnqva o6te pove4e be6e bez prezervativ no ne svar6i v mene a i ve4e pih eskapel udrqh go i go butah no toi me pritiska6e i nemojah da napravq ni6to taka 4e ne me obvinqvaite men az ne go iskah

emi 6to si vzela eskapel togava prosto podai jalba v policiqta i kaji na roditelite si ve4e se molq takiva temi i razkazi dasa ebavki!!!
    obi4am moeto milo

Голям фен Аватара на &ILoveU2
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от oTka4eHa
    mi ne e ebavka temata toi mi e sased i tova me pritesnqva o6te pove4e be6e bez prezervativ no ne svar6i v mene a i ve4e pih eskapel udrqh go i go butah no toi me pritiska6e i nemojah da napravq ni6to taka 4e ne me obvinqvaite men az ne go iskah
    еми по-добре му кажи и ако сегашния ти е печен ще те разбере може и да предложи нещо за това как да се справите с проблема. а тоя бившия да н е е някакъв борец че приятеля ти да не може да се защити
    Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.

Повече от фен
    Щом ти е съсед уведоми техните или там някой, който да се погрижи да си получи заслуженото.Поне ще ти помогне да го споделиш с някого.И спокойно всичко ше се оправи.
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Цитирай Първоначално написано от &ILoveU2
    еми по-добре му кажи и ако сегашния ти е печен ще те разбере може и да предложи нещо за това как да се справите с проблема. а тоя бившия да н е е някакъв борец че приятеля ти да не може да се защити
    biv6iq mi se sbiva za nai-malkoto,dokato sega6niq mi dori da go napadnat sig 6e sedii 6e gleda

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    БАсии изтрещелите хора има по тоя свят . . . Най - добре каижи на ваще ... ще стане яко лудница около вас щом ти е съсед и е малко кофти но по добре да знаят и други щото ако си пасуваш може да се повтори
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Голям фен Аватара на &ILoveU2
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от &ILoveU2
    biv6iq mi se sbiva za nai-malkoto,dokato sega6niq mi dori da go napadnat sig 6e sedii 6e gleda
    еми като ше седи и ще гледа как го бият не мисля че някой въобще може да му помогне. Направо говори с вашите, колкото и да те е срам, няма от какво ти не си го искала той те е насилил и пуснете жалба в полицията. Родителите са явно единствено хората на които можеш да разчиташ в такъв момент и моят съвет е да им се довериш и мисля че ще получиш най-голяма подкрепа. Те ще решат как да постъпят. Все пак имат повече опит.
    Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.

Mi za kfo trqbva da mu kazvash ? ako te popita togava mu obqsni pak i da ne se stiga do boi toi ne spasqva neshtata, te veche sa minali
    вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!

Град
    В Малка Зелена Горичка Край Една Рекичка
    Цитирай Първоначално написано от ubuntu
    ... Най - добре каижи на ваще ... ще стане яко лудница около вас щом ти е съсед и е малко кофти но по добре да знаят и други щото ако си пасуваш може да се повтори

+1

Град
    Асеновград, България
    oTka4eHa, това, което бивщото ти гадже е направил ПРОТИВ волята ти ли беше? Беше ли лишена от възможността да се съпротивляваш (не по твое желание)?
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Град
    Sofiq
    NZ TEMATA DALI E EBAVKA ILI NE MA AKO E ISTINA PURVO OTIDI V POLICIQTA VTORO KAJI NA GADJETO TI 100% TVA DALI TOI 6TE SE ZA6TITI OT NEGO NE MU BERI GRIJATA AKO NE E NEKOI LIOLIOVEC SE IMA PRIQTELI PONE SASEDATI DA POLEJI V PIROGOF ILI TAM AKO NE SI OT SOFIQ NEKOQ DRUGA BOLNICA DA MU DOIDE UKALA V GLAVATA PAK V KRAINA SMETKA PI6I NA LI4EN DA KAJE6 KVO E STANALO I AKO GADJETO TI E MNOGO ZASPALO I NEMOJE DA SE SPRAVI I 6TE OBSUDIM TEMATA AKO SI OT SOFIQ

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Хах, сигурна ли си, че си се дърпала или поне един път си и изпъшкала?

Не мога да разбера как въобще ти е минало през главата да не кажеш на сегашния ти, но всъщност явно не държиш на него и тогава е разбираемо.

po-dobre tva da ne e ebavka 6toto mi pisna ot maloumni hora kaji na priatelq si, kaji i na roditelite si ili pone maika si ako se 4ustva6 po komfortno s neq!

Фен Аватара на hackers
    Град
    гр.София , жк.Дружба 2 "Skin City"

Re: Да му кажа ли.....?

ami v4era dokato si bqh v ka6ti i biv6eto mi gadje doide u nas,o6te ot vratata po4na da me opipva,pritisna me kam stenata i ako moga da se izrazq taka me iznasili,be6e dosta grub i ne spira6e dokato ne svar6i,sled koeto zaspa varhu men ta vaprosa mi e da kaja li na sega6noto mi gadje?pritesnqva me tva 4e nqma da moje da se za6titi ako biv6iq go napadne molq vi,bez ebavki kajete kakvo mislite vie
    ако гаджето ти има нужда от елитни скинове да ми пише на личен

Времее да се обединим!

Ако това наистина е станало кажи не само ан сегашния си приятел а и подай жалба срешу бившия си за изнасилване и отиди на съдебел лекър за да ти извадят медицинско.

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    Въх ко го направи тва ко не аз то някой познат (и то кви познати имам) ще направи изнасилвача на кюфте...като се замисля по-добре да не съм аз че не ми се лежи на топло.....ама все ще намеря някой свободен военен
    Иначе казваш на приятеля си и го въоръжаваш с нещо тежко и тъпо
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Ако темата е истинска,да.

Град
    kadeto iskam

Tova e ot nqkoq sapunka

хммм дано не е истина ина4е по добре кажи на родителите си
    koItO nQma KLaSa nIkoGa NqmA dA q PrIdoBiE

Цитирай Първоначално написано от hackers
    ако гаджето ти има нужда от елитни скинове да ми пише на личен
    кекекекеке Я прати ЛС и ми кажи кои познаваш
    LEVSKI - THE PRIDE OF BULGARIA!

Hah i da otide6 v policiqta i da podade6 jalba darjavata ni e "strahotna" i vqrvai 4e ni6to nqma da napravi 1000% i do sad da se stigne ni6to nqma da se slu4i nikvo nakazanie nqma da polu4i toi ot darjavata po zakonen pat
    4lenuvam v organizaciq protiv nasilieto no edinstvenoto re6enie i savet koito bih ti dala e
    saberi mu 10-tina 4oveka da go naritat i potro6at hybavo i da mu kajat 4e pipne li te o6te vednaj 6te go vkarat ne v bolnica a direktno v groba
    Tva e i kaji na va6te i digni celiq si kvatral na krak...
    USPEH ot men!
    Любов е да дадеш на някого възможността да те УНИЩОЖИ, вярвайки че той няма да го направи!!!Mnogo sam dobri4ko!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си