- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да му кажа ли.....?
ami v4era dokato si bqh v ka6ti i biv6eto mi gadje doide u nas,o6te ot vratata po4na da me opipva,pritisna me kam stenata i ako moga da se izrazq taka me iznasili,be6e dosta grub i ne spira6e dokato ne svar6i,sled koeto zaspa varhu menta vaprosa mi e da kaja li na sega6noto mi gadje?pritesnqva me tva 4e nqma da moje da se za6titi ako biv6iq go napadne
molq vi,bez ebavki kajete kakvo mislite vie
![]()
Според мен темата е ебавка.Ти какво седя си и си трая докато той те изнасилваше ли?
А ако не е, всичко това е ужасно.Кажи на гаджето си и вземете мерки, за да не се повтори.Това е насилие, той трябва да си получи заслуженото. Не се страхувай от това кой кого ще бие, предполагам твоят приятел има приятели.А може и да е добре за теб да кажеш на родителите си, ако наистина те е насилил, само ако ти не си му пуснала доброволно е насилие.
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
spored men trqbva vednaga da otide6 v policiqta i da podade6 jalba
tova e mn seriozno proqvlenie i tozi mrasnik trqbva da tarpi nakazanie!ne se 4udi a otivai v policiqta i ako e svaR6IL V TEBE VZEMI ESKAPELLE za6toto riskuva6 da stane6 maika!uspex i vs nai-hubavo
obi4am moeto milo
Ще те кажа само едно: Ти си една проста кучка![]()
mi ne e ebavka tematatoi mi e sased i tova me pritesnqva o6te pove4e
be6e bez prezervativ no ne svar6i v mene a i ve4e pih eskapel
udrqh go i go butah no toi me pritiska6e i nemojah da napravq ni6to taka 4e ne me obvinqvaite men az ne go iskah
![]()
![]()
![]()
emi 6to si vzela eskapel togava prosto podai jalba v policiqta i kaji na roditelite si ve4e se molq takiva temi i razkazi dasa ebavki!!!
obi4am moeto milo
еми по-добре му кажи и ако сегашния ти е печен ще те разбере може и да предложи нещо за това как да се справите с проблема. а тоя бившия да н е е някакъв борец че приятеля ти да не може да се защитиПървоначално написано от oTka4eHa
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
Щом ти е съсед уведоми техните или там някой, който да се погрижи да си получи заслуженото.Поне ще ти помогне да го споделиш с някого.И спокойно всичко ше се оправи.
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
biv6iq mi se sbiva za nai-malkoto,dokato sega6niq mi dori da go napadnat sig 6e sedii 6e gledaПървоначално написано от &ILoveU2
![]()
еми като ше седи и ще гледа как го бият не мисля че някой въобще може да му помогне. Направо говори с вашите, колкото и да те е срам, няма от какво ти не си го искала той те е насилил и пуснете жалба в полицията. Родителите са явно единствено хората на които можеш да разчиташ в такъв момент и моят съвет е да им се довериш и мисля че ще получиш най-голяма подкрепа. Те ще решат как да постъпят. Все пак имат повече опит.Първоначално написано от oTka4eHa
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
Mi za kfo trqbva da mu kazvash ? ako te popita togava mu obqsnipak i da ne se stiga do boi
toi ne spasqva neshtata, te veche sa minali
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
Първоначално написано от ubuntu
+1
NZ TEMATA DALI E EBAVKA ILI NE MA AKO E ISTINA PURVO OTIDI V POLICIQTA VTORO KAJI NA GADJETO TI 100% TVA DALI TOI 6TE SE ZA6TITI OT NEGO NE MU BERI GRIJATA AKO NE E NEKOI LIOLIOVEC SE IMA PRIQTELI PONE SASEDATI DA POLEJI V PIROGOF ILI TAM AKO NE SI OT SOFIQ NEKOQ DRUGA BOLNICA DA MU DOIDE UKALA V GLAVATA PAK V KRAINA SMETKA PI6I NA LI4EN DA KAJE6 KVO E STANALO I AKO GADJETO TI E MNOGO ZASPALO I NEMOJE DA SE SPRAVI I 6TE OBSUDIM TEMATA AKO SI OT SOFIQ![]()
http://www.vbox7.com/play:bc073115 <----The BeSt
Хах, сигурна ли си, че си се дърпала или поне един път си и изпъшкала?
Не мога да разбера как въобще ти е минало през главата да не кажеш на сегашния ти, но всъщност явно не държиш на него и тогава е разбираемо.
po-dobre tva da ne e ebavka 6toto mi pisna ot maloumni horakaji na priatelq si, kaji i na roditelite si ili pone maika si ako se 4ustva6 po komfortno s neq!
Ако това наистина е станало кажи не само ан сегашния си приятел а и подай жалба срешу бившия си за изнасилване и отиди на съдебел лекър за да ти извадят медицинско.
Въх ко го направи тва ко не аз то някой познат (и то кви познати имам) ще направи изнасилвача на кюфте...като се замисля по-добре да не съм аз че не ми се лежи на топло.....ама все ще намеря някой свободен военен
Иначе казваш на приятеля си и го въоръжаваш с нещо тежко и тъпо![]()
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
хммм дано не е истина ина4е по добре кажи на родителите си![]()
koItO nQma KLaSa nIkoGa NqmA dA q PrIdoBiE
кекекекекеПървоначално написано от hackers
![]()
![]()
Я прати ЛС и ми кажи кои познаваш
LEVSKI - THE PRIDE OF BULGARIA!
Hah i da otide6 v policiqta i da podade6 jalba darjavata ni e "strahotna" i vqrvai 4e ni6to nqma da napravi 1000% i do sad da se stigne ni6to nqma da se slu4i nikvo nakazanie nqma da polu4i toi ot darjavata po zakonen pat
4lenuvam v organizaciq protiv nasilieto no edinstvenoto re6enie i savet koito bih ti dala e
saberi mu 10-tina 4oveka da go naritat i potro6at hybavo i da mu kajat 4e pipne li te o6te vednaj 6te go vkarat ne v bolnica a direktno v groba
Tva e i kaji na va6te i digni celiq si kvatral na krak...
USPEH ot men!
Любов е да дадеш на някого възможността да те УНИЩОЖИ, вярвайки че той няма да го направи!!!Mnogo sam dobri4ko!