- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нимфоманка - комплимент или обида ?
Всеки го приема по-различен начин.
Вероятно има мъже,които си мечтаят
гаджетата им да са нимфоманки...
От една страна добре , от друга не..![]()
EMO - Емоционално Малтретиран Олигофрен
Я,я,я кой се прави на интересен![]()
Ами ако се имаш за нимфоманка,браво,мойто момиче.
И пак не виждам огромен смисъл в 'остроумната' ти тема.
И все пак-нимфоманията е болестно състояние. Не е важно дали го приемаш като 'комплимент или обида',важни са фактите. Инача-момчетата обичат такива нахъсанички за секс,разбира се. Но нимфоманията не може да се употребява така безотговорно,този термин едва ли и ти самата знаеш какво означава...така чее...от това да обичаш да правиш секс често и да си нимфоманка разликата е огромна,когато се научиш каква е точно тя,пак задавай въпроси!
Look deep inside me ...
Не е хубаво,когато искат много повече от възможностите на мъжа
Ъм...Нимфоманка не е нито едно от двете и няма нищо общо...![]()
ami na men biv6iq mi kazva6e ot vreme na vreme 4e sym ninfomanka ... no nito go 4uvstvah kato ubida, nito kato kompliment..
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
Мдаам...определено си е въпрос на разбиране...Например на мен ако ми кажат така сто процента няма да се обидя,защото тоя дет ше ми го казва сто процента нема да знае кфи ги дрънкаПървоначално написано от 182+44_4adel
![]()
i az sam na mnenie,4e ne e nito kompliment,nito obida
ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!
Въпрос на възприемане. На мен не са ми го казвали, за да знам, как бих го възприела, но и не държа да ми го кажат.
Микс от комплимент и завист.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Emi mujete go izpolzvat e taka na tu6ak i izob6to ne se zamislqt..tqh gi zaebavame ama jenkite deto si mislqt 4e kato im kajat nimfomanki e qko ne e.. kakto kaza nqkoq macka "ima razlika mejdu tva da obi4a6 sexa i da si nimfomanka" . A tfa nimfomaniqta si e mno seriozno i skapano... 4etete pove4e kids![]()
Don't confuse hate with jelousy...bitch!
dam prosty kato bazikПървоначално написано от glezan4e
![]()
мхм дамПървоначално написано от real-girl
+1
kvo ozna4ava nimfomanka i bolesta nimfomaniq po to4no ?plsss kajete?!
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
повечето от вас маи са на моето мнение че всеки може да го използва с различен контекст или да го разбира/тълкува по различен начин (:
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.
Зависи кой ми го каже. Ако е приятелят ми го приемам като комплимент![]()
Болестна хетеросексуална активност при жени. Може да е проява на психична болест (мания) или на невротично развитие. Съответства на сатириазис при мъжете.kvo ozna4ava nimfomanka i bolesta nimfomaniq po to4no ?plsss kajete?!![]()
+1Първоначално написано от 182+44_4adel
Момиче съм ! ! !
naistina mn zavisi ot tona
no po dobre da ne si nimfomanka i da si nqma6 takova gdje 6oto to v parviq moment moje da zvu4i dosta dobre ama ... ne mislq taka
Оф кво всички се правите на интересни...
тая била нимфоманка, оная била нимфоманка..
тва че дадено момиче иска секс в големи количества, не я прави такава...
нимфоманията е болестно състояние, бе подяволите...
хаХахаПуснете тема Жените ползват ли мъжете за Вибратори
![]()
Yes :P
Незнам,но е хубаво да обича секс-а,но не и това да и е фикс идея...защото става тъпо![]()
Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.
TANAJUTSU
Тъй като все съм била "монахинята" в компанията, за мен си е чист комплимент. Ама и аз след 6-7-ми оргазъм се спирам!
Това е болестно състояние и се определя точно от това, че момичето има непреодолимо желание за секс с различни партниори (т.е. с който и падне). Можеш да категоризираш поведението за курвенско, но това е болестно състояние. Разликата е, че тези момичета се срамуват от поведението си.Първоначално написано от pitan4icata
А който не знае какво значи този термин, може просто да провери в google.
Колкото до това дали е комплимент или обида (в разговорната реч), според мен е въпрос на възприятие.
Без свинщина няма купон бе, човече
за т'ва ще я правим с пълен замах,
какво от това, че купонът отече
та ние сега сме напушени в смях.