.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Hybrid View

گعeXy
    Guest

Любовта на живота ми си харесвя един тъпак

lubovta na jivota mi si haresva nekav tupak deto e sas 1 godian po golem ot mene.Nie sas neq se zapoznahme predi 1 sedmica no si q haresvam ot 1 godina.Edna neina priqtelka q nakarah da q pita dali me haresva,koi haresva,i da q nakara da hodi sas mene.no tq kazala 4e ne me haresva,no sam q vijdal da me zaglejda i tq si haresva nekav Mi6o deto e 1 godina po golem ot mene.Dali da prodaljavam da q svalqm ili da sprq da mislq za neq da pre4ukam toq Mi6o i da si tursq druga lubov.No q love mno0o0.Kvo da praq .A i sam malko sduhan pred neq .Pls help

Град
    L.A. \ Moscow
    лапешка работа!...
    Raise your fist!

mom4eto edva li e vinovno, 4e tq go haresva. a i ako mu napravi6 ne6to tva nqma da te izdigne v neinite o4i. ako ne te obi4a tva e polojenieto, kolkoto i usiliq da polaga6, tq kato si e re6ila, tova edva li 6te se promeni. ako nqma 4uvstva kam teb, prosto se ogledai okolo teb, moje da sre6tne6 drugo momi4e )

по-добре си търси друга...а и к'во се сдухваш от нея...?

Голям фен Аватара на Ruthless
    Ако той беше ти я отмъкнал е нормално да му разбиеш фантазиите, така да се каже, но в случая не се занимавай с нея.

приятел по-добре не се занимавай с нея!има толкова дивеч в гората.а от къде си сигурен ,чее любовта на живота ти,като дори не си разговарял много много с нея,поне аз така разбрах от казаното.но като вече си решил,че е твоята половинка изчакай да се разделят и действай-няма нищо вечно
    Some say that Time changes Best friends can Become strangers But I don't want that No not for you If you just stay with me We can make it through

re

epa znam mom4eto ne e vinovno no 6te se probam malko da q posvalqm 1 mesec no ako tq se hvane sas nego i da mi natqkva 4e ne me haresva otivam,4upa mu mucunata na puk i pove4e ne q poznavam

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Да ти кажа докато си толкова тъп нищо няма да стане...

re

kakvo da naprava?

Цитирай Първоначално написано от Th3MaN
    Да ти кажа докато си толкова тъп нищо няма да стане...

ахахахха

+ че не можеш да кажеш че е любовта на живота ти/една година не е много/.след като си харесва Мишо я остави да си го харесва.заглеждането не винаги значи - желаяяяяяяяяяяяяя те!...
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Град
    BS
    Заеби я..момичета колко искаш все ще си намериш друга любов

emi tyrsi si druga zarejiq! mom4eto ne ti e vinovno!

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Еми по всичко личи,че момичето не се интересува изобщо от теб.Следователно я остави намира след като си харесва Мишо,защо трябва да се бориш за нея,а и защо трябва да "пречукаш" момчето то какво е виновно,че е харесвано?Предлагам ти да си намериш нов любов ти бързо си ги намираш така като чета,за една седмица си си намерил нова.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Мега фен Аватара на koalka
    Най-добре спри да мислиш за нея .Няма смисъл.Тя харесва него, явно за нея той не е тъпак.

Цитирай Първоначално написано от MostHated
    лапешка работа!...
    kratko i qsno .. +1 =D>
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}

бе я го убий тоя мишо ве

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    абе .. тука гледам мнения от сорта на "забрави я" .. бе то на думи е супер лесно ама на действия.. никак! мисля, че всички го знаете... колкото до автора.. слушай ся.. спри да и обръщаш внимание (което съвсем не значи да не я забравиш или нещо подобно) просто спри да я изпиваш с очи.. спри да я зяпаш и да и показваш колко много я харесваш.. понякога тоз метод действа и е възможно да ти обърне внимание.. айде и успех

Животът е адът описан в Библията!

Град
    РЮАР
    i da q nakara da hodi sas mene

Е това ме разцепи от смех !!!! аЬхАХьАХХЬАХьАЬ
    Пич ти си нека'в Дон Жоан.. женкар... ЬХАХЬхАЬхаЬ

Град
    Търново.... Велико Търново
    я сам мишо искаш ли да се бием ? :} ... споко шегувам се
    ми пич ко не те харесва ..... опитай се да я разобедиш няма как иначе :P

fuckface i MiMcHeToOo sa pravi.A MiMcHeToOo bate vse edno me poznava naistina si izpivam o4ita po neq sek iden e ty nema da q pogledna ve4e

Град
    Цитирай Първоначално написано от SeXy_BoY_93-
    fuckface i MiMcHeToOo sa pravi.A MiMcHeToOo bate vse edno me poznava naistina si izpivam o4ita po neq sek iden e ty nema da q pogledna ve4e
    моля О_О

"любовта на живота ми" ... На колко годинки си?

Град
    РЮАР
    Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
    В крайна сметка "Мишо" печели,а ти губиш!Приеми го,не ставай путьо като го нападаш!
    определенно с1м с1гласен с SWASTICA...

Град
    не се ебавай с мишовците само посмей да напраиш нещо на адаша

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си