- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любовта на живота ми си харесвя един тъпак
lubovta na jivota mi si haresva nekav tupak deto e sas 1 godian po golem ot mene.Nie sas neq se zapoznahme predi 1 sedmica no si q haresvam ot 1 godina.Edna neina priqtelka q nakarah da q pita dali me haresva,koi haresva,i da q nakara da hodi sas mene.no tq kazala 4e ne me haresva,no sam q vijdal da me zaglejda i tq si haresva nekav Mi6o deto e 1 godina po golem ot mene.Dali da prodaljavam da q svalqm ili da sprq da mislq za neq da pre4ukam toq Mi6o i da si tursq druga lubov.No q love mno0o0.Kvo da praq![]()
![]()
.A i sam malko sduhan pred neq
.Pls help
mom4eto edva li e vinovno, 4e tq go haresva. a i ako mu napravi6 ne6to tva nqma da te izdigne v neinite o4i. ako ne te obi4a tva e polojenieto, kolkoto i usiliq da polaga6, tq kato si e re6ila, tova edva li 6te se promeni. ako nqma 4uvstva kam teb, prosto se ogledai okolo teb, moje da sre6tne6 drugo momi4e)
по-добре си търси друга...а и к'во се сдухваш от нея...?
Ако той беше ти я отмъкнал е нормално да му разбиеш фантазиите, така да се каже, но в случая не се занимавай с нея.
приятел по-добре не се занимавай с нея!има толкова дивеч в гората.а от къде си сигурен ,чее любовта на живота ти,като дори не си разговарял много много с нея,поне аз така разбрах от казаното.но като вече си решил,че е твоята половинка изчакай да се разделят и действай-няма нищо вечно
Some say that Time changes Best friends can Become strangers But I don't want that No not for you If you just stay with me We can make it through
epa znam mom4eto ne e vinovno no 6te se probam malko da q posvalqm 1 mesec no ako tq se hvane sas nego i da mi natqkva 4e ne me haresva otivam,4upa mu mucunata na puk i pove4e ne q poznavam
Да ти кажа докато си толкова тъп нищо няма да стане...
kakvo da naprava?
Първоначално написано от Th3MaN
ахахахха
+ че не можеш да кажеш че е любовта на живота ти/една година не е много/.след като си харесва Мишо я остави да си го харесва.заглеждането не винаги значи - желаяяяяяяяяяяяяя те!...
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Заеби я..момичета колко искаш все ще си намериш друга любов
emi tyrsi si druga zarejiq! mom4eto ne ti e vinovno!
Еми по всичко личи,че момичето не се интересува изобщо от теб.Следователно я остави намира след като си харесва Мишо,защо трябва да се бориш за нея,а и защо трябва да "пречукаш" момчето то какво е виновно,че е харесвано?Предлагам ти да си намериш нов любов ти бързо си ги намираш така като чета,за една седмица си си намерил нова.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Най-добре спри да мислиш за нея.Няма смисъл.Тя харесва него, явно за нея той не е тъпак.
kratko i qsno .. +1 =D>Първоначално написано от MostHated
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
абе .. тука гледам мнения от сорта на "забрави я" .. бе то на думи е супер лесно ама на действия.. никак! мисля, че всички го знаете... колкото до автора.. слушай ся.. спри да и обръщаш внимание (което съвсем не значи да не я забравиш или нещо подобно) просто спри да я изпиваш с очи.. спри да я зяпаш и да и показваш колко много я харесваш.. понякога тоз метод действа и е възможно да ти обърне внимание.. айде и успех![]()
Животът е адът описан в Библията!
i da q nakara da hodi sas mene
Е това ме разцепи от смех !!!! аЬхАХьАХХЬАХьАЬ
Пич ти си нека'в Дон Жоан.. женкар... ЬХАХЬхАЬхаЬ
я сам мишоискаш ли да се бием ? :} ... споко шегувам се
ми пич ко не те харесва ..... опитай се да я разобедиш няма как иначе :P
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
fuckface i MiMcHeToOo sa pravi.A MiMcHeToOo bate vse edno me poznava naistina si izpivam o4ita po neq sek iden e ty nema da q pogledna ve4e![]()
моля О_ОПървоначално написано от SeXy_BoY_93-
"любовта на живота ми" ...На колко годинки си?
определенно с1м с1гласен с SWASTICA...Първоначално написано от SWASTICA
не се ебавай с мишовците само посмей да напраиш нещо на адаша![]()
epa na 15 sam