.
Затворена тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

Za Photoshop serial number!?

Mi izteglih si photoshop i pri instalaciqta mu mi iska nqnkakav serial number tova kakvo trqbva da zna4i po dqvolite!? (izteflih adobe photoshop 7.0). kakvo trqbva da vaveda tam?
    Obi4am momichetata poveche ot vsichko...

Голям фен Аватара на teenage_drama_queen
    Град
    sofia
    пробвай с това 1045-1209-6738-4668-7696-2783

Eiii mersi ti mno0ogo!
    Obi4am momichetata poveche ot vsichko...

ама то не е толкова лесно!после ще ти поиска и един номер за телефона и аз бях така http://lovelygirl.forumi.bg/adobe-ph...ded-vt113.html ето една тема,но се регистрира,ако е така-викай да ти кажа,че ме мързи да копвам снимки и тъй нататък.
    пише за екстендет,но става и за останалите,говоря за тая ,програмката към последните точки
    късмет
    Some say that Time changes Best friends can Become strangers But I don't want that No not for you If you just stay with me We can make it through

ами... при мен тоя номер не стана. Инасталирах си го и като ми поиска кода, тоя, дето го даде ти, не го приема. Пробвах и твоя начин, lookatme, ама не ми отваря втория файл, аз писах в тоя другия форум. Помогнете ми моля ви
    It's a truth of life that every one lies! The only variable is about what. Dr. House

Така...значи аз сега съм с 9-ка, но 7-мицата я имам на диск и на когото съм го копирала си бачка с този код, ще ти го дам -пробвай така:
    значи като ти зареди и ти поиска данни:
    на име - пишеш: dani
    на фамилия.. - пишеш: xxx
    на следващото: копирай това и го пейстни направо -
    ГОТИНО Е ДА СИ ВАЖЕН, НО ПО-ВАЖНО Е ДА СИ ГОТИН!

ми всичко опитах, в тоя сайт на дата пак ми дава грешка, a wyw wtoriq link ne razbrah kak trqbwa da se tegli. w smisyl, razbra kak se pla]a, ama t'wa ne me topli mnogo...
    It's a truth of life that every one lies! The only variable is about what. Dr. House

хмм http://www.click-now.net/download/Ad...toshop_CS2.htm ей от тук със сигурност можеш да си дръпнеш CS2, серийният номер е същия, който съм ти дала по-нагоре.Проверих ги току що - работят!
    ГОТИНО Е ДА СИ ВАЖЕН, НО ПО-ВАЖНО Е ДА СИ ГОТИН!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от mrysnika
    Eiii mersi ti mno0ogo!
    Заключвам тогава!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си