- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да го сваля
Значи проблема е такъв...още първия ден на даскало се запознах с едно ново момче ,една година по-голямо от мен.Досега сме си говорили само 2 пъти,ма тфа беха лиготииИначе сме само на здрасти,ко стаа и тка...Аз страааааашно мн го харесвам,но нз как да го накарам да ме хареса...мн бих искала да тръгнем,но...как да му дам намеци?????плссс help!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Как да го свалиш...ми с тухла четворка как![]()
Сори сега вече по тематаМи заговаряй го по-честичко, от лаф на лаф може да стане работата
успех!
Let The BEAT Control Your Body
Ми като за начало някой ден иди при него. Попитай го "Какво правиш, как си? Какъв час имаш?" и така го заговори. С вече ако видиш че и на него му е приятно да си говори с теб, а не те отблъсне значи може би имаш шанс...
Аз като си харесам някое момче от училище вместо само срамежливо да го поздравя го питам как му е минал деня,някакви общи неща,които ни вълнуват и двамата и докато се усетя ме е поканил на кафе.Или пък ако не си много по приказките...просто му хвърляй някакви предизвикателни погледи,не че много ще помогне,но нищо не губиш.
Успех!![]()
Няма любов,има взаимно използване....
ramaiana като променяш заглавието поне го прочети 1-во. Тя е момиче и иска да свали момче![]()
Let The BEAT Control Your Body
Първоначално написано от divanetyyy
Всъщност ти пишеш на български, но на латиница, а не на кирилица.
Тряскаш го с греда и е 100% свален![]()
Момиче съм ! ! !
"батко, батко, а ти ше ми станеш ли едно гадже??"![]()
Само спамите мамка му ... нали съм ви казал ; тухла четворка или с двулитровка бира... [-o<![]()
няаа намеци момчетата не разбираме от тея неща, най лесно е с външен вид ( не е нужно и ти да се клонираш просто бъди женствена )
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
може направо с някое круше или ъперкътПървоначално написано от divanetyyy
че по-лесно
1vo: hora ne hodete s nqkoi ot daskalo to vi, posle mnogo 6te sujalqvate. 2ro: ako se pak mnoogo durji6 na tova mom4e, vuob6te ne se vaikai, a napravi ne6to po vuprosa ni6to nqma da padne ot nebeto, nameri ob6ti temi za razgovor, flirtuvai s nego i si4ko 6te si doide na mqstoto \/ \
/
Zemqta e Zatvor Za Angeli Prestupili Boji Zakon.
Sega Ti Si Angel, A Az Jiveq Svoqta Prisuda!