- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- кое от двете е?/за скайп/
значи първо здравейте.може ли д ами кажете как да разбера дали някой от моите абонати ме е блокирал или просто ме е махнал от списъка сизнам че въпросът е много тъп ама не мога да разбера ко е станало,защото на въпросния абонат имам въпросче,а като му пиша не ми излиза онова
съобщението не е доставено
помогнете моля [-o< и се извиняявам за глупавия въпрос
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
Първоначално написано от kameliqbaby
леле ужас
но благодаря много за бързия отговор
![]()
Edinstveniq nachin da razberesh dali si blokriana e kogato ti izleze edno vaprosche ..a nqma kak da razberesh ako te e mahnal ot spisaka
pone az neznam :P
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
значи 100% съм блокиранаПървоначално написано от sweety_blondy
мерси много и на двете за отговорите
![]()
![]()
ако освен ? ти излиза и + в профила, значи просто си го махнала от списъка ... ако не - си блокирана ..
блокировката не деиства във общи чатове
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.
значи имаобаче като натисна с дясното копче върху него и има заяви плн,блокирай абоната абе всичко си има тоест,само дет е ей тва въпросче
![]()
ама въпросния абонат има ли го в списъка ти ?
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.
да има гоПървоначално написано от 136179
=> си банната
Think about it..
![]()
гадно.но благодаря пак много
![]()
нп пк заповядай![]()
Think about it..