.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

кое от двете е?/за скайп/

значи първо здравейте.може ли д ами кажете как да разбера дали някой от моите абонати ме е блокирал или просто ме е махнал от списъка си знам че въпросът е много тъп ама не мога да разбера ко е станало,защото на въпросния абонат имам въпросче,а като му пиша не ми излиза онова съобщението не е доставено помогнете моля [-o< и се извиняявам за глупавия въпрос
    имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели

Повече от фен Аватара на kameliqbaby
    Blokirana si
    Next Time I`ll be True...

Цитирай Първоначално написано от kameliqbaby
    Blokirana si
    леле ужас но благодаря много за бързия отговор

Edinstveniq nachin da razberesh dali si blokriana e kogato ti izleze edno vaprosche .. a nqma kak da razberesh ako te e mahnal ot spisaka pone az neznam :P
    вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!

Цитирай Първоначално написано от sweety_blondy
    Edinstveniq nachin da razberesh dali si blokriana e kogato ti izleze edno vaprosche .. a nqma kak da razberesh ako te e mahnal ot spisaka pone az neznam :P
    значи 100% съм блокирана мерси много и на двете за отговорите

ако освен ? ти излиза и + в профила, значи просто си го махнала от списъка ... ако не - си блокирана ..

блокировката не деиства във общи чатове
    Think about it..
    Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.

значи има обаче като натисна с дясното копче върху него и има заяви плн,блокирай абоната абе всичко си има тоест,само дет е ей тва въпросче

ама въпросния абонат има ли го в списъка ти ?
    Think about it..
    Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.

Цитирай Първоначално написано от 136179
    ама въпросния абонат има ли го в списъка ти ?
    да има го

=> си банната
    Think about it..

гадно.но благодаря пак много

нп пк заповядай
    Think about it..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си