.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Проблем с външния вид

Здравейте! На 15 съм и съм висока 176 и тежа 67 кг. Изглежам доста едра в сравнение с мойте приятелки и все още се приемам като дебела(каквато бях преди) и не мога да си изградя самочувствие, което пречи не само на настроението ми, но и на това да си намеря гадже... Дали наистина имам основания за това?

Град
    where the sun rises
    за всеки влак има пътници...какво момчетата над 176 да не би да са изчезнали има ги и то много .... само вдигни самочувствието и ще видиш как със самата си увереност ще привлечеш внимание аз също съм висока, но си намерих едно прекрасно момче така че изобщо не мисли да се вскисваш, щото нямало да те харесат \/

Обичам те Миши

Повече от фен Аватара на snow__queen
    Град
    Между Рая и Ада
    haha az sum 180 da sedna li da umiram Izobshto ne stradam ot lipsa na momcheshko vnimanie I s tokcheta si hodq i ne mi puka I predlojeniq za photomodel imah min sedmica a,ako bqh 150....nqmashe ad imam

На мен височината не ми е проблем, и голяма гръдна обиколка си имам, ама пак нищо не става...

Цитирай Първоначално написано от hardcore_girl
    На мен височината не ми е проблем, и голяма гръдна обиколка си имам, ама пак нищо не става...
    Ami kakvo togava. Prosto digai samo4uvstvieto i gledai po svejo na jivota i si4ko 6e se naredi kakto trqbva, ne se pritesnqvai i gore glavata

Голям фен
    Град
    на гъза на географията
    Цитирай Първоначално написано от hardcore_girl
    Пфу,и аз съм така.Все ми се лепят разни изруди... а аз и без това трудно си харесвам...

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

Град
    Дом е там,където дупето ти седне :>
    Ъмм аз пък съм ниска за възрастта си и тва ме дразнии.. кой квото си няма тва си иска
    Разрови прахта... и събери ме,
    частица разпиляна празнина...
    Не ме изкупвай, просто утеши ме,
    спасение вържи ми... без вина!

хмм значи така, а? ми и аз съм 173/174см и се чувствам висока спрямо момичетата //повечето// около мен .. за момчетата е ясно = изпуснати шансове .. така де, за какво ми е да съм с някого, който да ми създава известен дискомфорт с ръста си :Р
    Think about it..
    Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.

Град
    Плевен ..
    Ей не се притеснявай Момчета високи колкот щеш Дигай самочувствието, ходи с изпънати гърди и не се притеснявай от, това че си малко по-едра от останалите Аз като съм 1.60 и съм на 15 ... повечето ме мислят за някоя на 13 ..

И кво ся ние ли да ги изграждаме самочувствие? Твоя работа е да си израдиш сама самочувствие, ако ти не се харесваш сама кой да те харесва? Айде, утре се събуди, виж се в огледалото и си кажи че се харесваш, и си повярвай
    The music is loud
    The kids are so young
    All over the world
    They wanna have fun
    The music is so loud
    It drowns out the talk
    All over the world
    Just give us more rokk

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Ами подбирай си дрехите така, че да изглеждаш и да се чувстваш хубава и секси. Когато ти се харесваш и другите те харесват, когато другите те харесват и ти се харесваш. Него като кръговрат е.

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Първо ти се харесай....тогава всички ще те харесат Ами аз съм на 13 и съм висока 176 см...Еми да комплекс ми е, но чак толкова, че да седна и да се самосъжалвям. Оценявай това , което имаш. По-хубаво ли ще ти е да си 150 см...или да тежиш 40кг.... ??? И както казаха..Обличай се така, че ти самата да се чустваш секси

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

emi i az sum taka ,no se uzpokoqvam 4e ima i grozni momi4eta koito hodqt s hubavi mom4eta

Град
    Dreamland Varna
    Оф като вземете да се превземате, че сте малко пълнички сте ми много смешни начи..
    Кво ти пука бе момиче?
    Знаеш ли какви дебелани(!) познавам, дето пак си имат гаджета.
    Просто се приеми такава каквато си!
    Когато сама се харесваш и другите ще те харесват. Просто не бива да ти пука чак толкова.
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си