- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ще се изкефите ли ?
bungle, мятай се до др-я край на Б-я и да не ти пука... руси, чернокоси, пембяни.. няма да ги мислиш... иди и му засвидетелствай любовта си.. пък да става к'вото ще..баси.. един е живота все пак
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Така си е. Всичко е готово. Неделя-понеделник заминавам. Не мога без момчето си. Или по-точно, мога, мога, ако го поискам. Но аз не искам. Искам да подаря усмивка. Защото той го заслужава.Гррр, забелязвате ли колко изперкала от любов съм?? Не мога да се позная. Това не е онази Бънгъл, която бях преди година и половина.Пф, кво направи тоя човек с мен.. Хахахах. Аххх..Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Определено ще се изкефя мн...само че внимавай да не го хванеш в крачка с някоя/й др-г/а
ако внимаваме прекалено много и обмисляме прекалено дълго...Първоначално написано от {Sweety_f}
ще намерим 1001 причини, които ще ни попречат да усетим 'тръпката' от живота...![]()
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
Ще ти кажа какво съм научила от скромния си опит - ако е мъж, няма да се изкефи.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Бънгъл, плашиш ме такава![]()
Надявам се, че ще се зарадва. Моят би полудял от кеф, ако е отишъл дори за 2 седмици с приятели някъде, да му се изтърся за 1 ден / повече и не бих си позволила, само да му досаждам/.
А той да следва ли е отишъл някъде, ако е така със сигурност ще ти се зарадва, защото все пак няма да се виждате много често и предполагам, че и ти му липсваш.
не не не не не![]()
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
Хм, и аз вчера за малко се зачудих дали ще е добре да го направя..., но след като получих един СМС посреднощите с текст " ужасно много и АДСКИ много ми липсваш.." , няма к'во да му мисля. Пък и да не се изкефи, никой не го пита.![]()
намислила съм същото планче за една приятелка...дано имам време да се организирам и да го изпълня![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Дали ще се изкефя? Зави си в кво положение ме хване имъче бих се изкефил.
Че ще се изкефя е меко казано.Направо ще бъда в еуфория.Успехче!
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
еми супер ше е, но си зависи и от гаджето все пак![]()
Ммм.. да, определено бих се изкефила на макс![]()
~!1912!~
Не съм вярвала, че темата ми ще стане 5 страници..![]()
Първоначално написано от bungle
![]()
o6te li si tuk q zaminavai pri nego
![]()
![]()
Първоначално написано от lyly_lili
![]()
![]()
Напълно съм съгласна.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Първоначално написано от AnIcHkAtA
Ееее, чакайте , де. Трябва всичко да подготвя.
Оказва се, че в хотелите цените още са безуууумно високи ( искат ми 40 лева на нощувка в единична стая!!!!) и е малко проблемно. Така де, аз имам къде да спя ( Албена, при един познат), но ще трябва да пътувам до Константин и Елена. А ми се иска да си спинкам при момчето. Най-много да накарам човека, при който ще остана , да ходим да вземем мъжО за 1 вечер и да сме на Албена. Не знааам. Ще изперкам. Не ми се иска в последния момент, като пристигна и да ходя по къщите на хората да разпитвам дали дават под наем легло...Ох, но при всички положения ще отида при него!![]()
da
То нали има все някви баби дет дават "легла" по морето...ако имаш познати там,където е той можеш да ги накаращ да ти намерят нещо..или направо като отидеш там......или 40 кинта..
xaxaxax to vinagi moje da stane nabarzo.cheguvam se.Est che shte se iskefi maximalno.... i polse edin strahoten sex i...xaxax mnogo izgrubqvam pak mai.![]()
За последен път ще почукам на вратата ти.
За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
За последен път и после ще изчезна завинаги...
Ще го измисляяяяя. Или ще ходя да търся по къщите като пристигна.
Или ще съм в съседния курорт, ако има места в едната от станциите. Те 2та курорта са на 3-4 спирки разстояние един от друг. Дори това повече ме устройва. Нещо не ми се вярва много лесно да си намеря място в Ален Мак, защото точно сега в ФРАШКАНО със студенти.
Ае ае, 40 кинта за нощувка няма да дам.![]()
Нещо из града (Варна) не те ли устройва? Има няк'ви прилични хотели с по 10лв на вечер примерно...
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
То, "Ален Мак" е извън Варна. Гледам има оферти за по 10-15-20 лева за легло във вилите. Обаче не знам дали изобщо ще има свободни места, защото тъкмо започна учебната година, а там е ВСУ , и всички студенти гледат да се уредят с евтина квартира като плащат за месец-два напред. И е голяма лудница. Баси, щом и хотелите са пълни и пускат оферти за стаи под наем за по месец..![]()