- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първата истинска целувка.
az sum samo na 13 i se 4udia kakvo e purvata istinska celuvka molia vi hora kajete mitnx predvaritelno :P
[/b][/i]
модерирано по т.7 от правилника!
коалка
Opitai i shte razrebersh,ne e nishto strashno,nito shte se oparish , nishto nqma da ti staneNe samo parvata istinska celuvka ... a vsi4ki koito sa s lubov
![]()
![]()
![]()
![]()
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
Какво е първата истинска целувка ли?Имаш предвид какво усещаш ли?
Ами като ти дойде времето и пробваш,ще раэбереш.Това не е нещо,което може да се опише.Пък и темата е глупва![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Ооо първата целувка..никога няма да я забравя..Беше невероятно изживяване..Бяхме на плажа и сичко беше мн красиво..Гледахме се срамежливо, защото бяхме малки..7ми клас мисля.Първо се целувахме по бузите..хахха ся като се сетя сиг сме били много смешни - лапешка работа.И накрая само се погледнахме и..целувката сама дойде..Преди това много си мислих как ли ще е-дали няма да се изложа или нещо такова.Но тя наистина беше невероятна
Емоцията е неописуема-просто сякаш времето спира..Един миг..много красив..Ееех как се размечтах сега..Спомени, спомени..
Нещо,което не те убива те прави по-силен!!
1та целувка е супер обаче целувка с език с обица е върхАааАААА![]()
\
/
Nickelback rokXx ( :
малка си още !
тия неща са 14+
![]()
parvata celuvka ne se zabravia i useshtaneto za neia e ne upisuemo triabva da go usetish i shte razberesh .kakto kazvat drugite niama nishto strashno i slojno vav neia
Аз пък първата целувка нещо не я харесах...
Бях на 13... а като се замисля и до 14-15 не бях особено голяма фенка на целувките...
Ама се оказа от партньора...
Така че ако е някой, който се чуди как да ти разчекне устата и да провери какво си ял за вечеря никак не е чак толкова незабравимо изживяване![]()
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Готино е, тръпваш ам тряя си се отпуснал и да не ти пука .. никой не се целува грешно или неправилно..секи си има свой собствен и уникален начин.. така че relax and enjoy![]()
Разрови прахта... и събери ме,
частица разпиляна празнина...
Не ме изкупвай, просто утеши ме,
спасение вържи ми... без вина!
Оф за 1-та целувка...зависи
мойта не беше от най-вълнуващите,даже направо мн гаден спомен имамБеше някво странно...но с времето се свиква и сега ми е много приятно
![]()
Момиче съм ! ! !
Cъгласна сам.Първоначално написано от Presley`n`Sum
Никога не обичам..трудно се привличам...често унижавам....рядко обужавам...често съблазнявам...и никога НЕ СЪЖАЛЯВАМ !!!
Изоставаш момичеВ детската градина вече се плющят кат зайци а ти на 13 още не си се целувала
Срамота
![]()
зависи как си я направишПървоначално написано от ceci_i_vlado
мойта беше много добра момичето така и не разбра че с нея се млясках за 1ви път ^_^
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
ъ,14+?!поне 18+Първоначално написано от Seizure of Power
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Незнам за вас ама мойта беше отврат, ама тот тей кат се целува на 10.....
Първоначално написано от suantito
![]()
![]()
нищо де нали след това следват по добри =P
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
offf mn e tupo da pita6 dr kvo e....prosto go napravi i 6e razbere6...ama e hubavo....ne vinagi oba4e purvata e hubava....moita be6e "mn romanti4na" -----> v klasnata staq v 5 klas
ama 4e tupo lape sum bila
![]()
Children are lovely, before they get ugly
and learn to do bad stuff.
Flowers are pretty, before they get shitty
and they rot and turn to dust.
Сефтето е много важноПървоначално написано от kael
![]()
+ 1Първоначално написано от Presley`n`Sum
Nemislq che tova moje da se opishe s dumi.Opredeleno e neshto zapomnqshto se no v nikakav sluchai idealno.xaxaxax
За последен път ще почукам на вратата ти.
За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
За последен път и после ще изчезна завинаги...
Tova si idva ot samosebe si.Moita parva celyvka beshe s momiche koeto ne haresvah i neo4akvah da stane.Rabotite idvat ot samosebe si daje momi4eto ne razbra che sa celyvah za 1 vi pat s neq \/
Колкото помня...не беше от най-сполучливите, но като за първа не беше лоша. Като си помисля май и на него му беше първата ама би му мечаИ по-добре са ми се получавали целувките и все пак първата никога не се забравя...
![]()
деле беше мн яко!! Никога няма да го забрава и даже не се улигавихме много :P
Стани по-добър човек, и гледай да си наясно със себе си, преди да срещнеш някого с надеждата, че той ще разбере що за човек си ти!