.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Първата истинска целувка.

az sum samo na 13 i se 4udia kakvo e purvata istinska celuvka molia vi hora kajete mi tnx predvaritelno :P

[/b][/i]

модерирано по т.7 от правилника!
    коалка

Opitai i shte razrebersh,ne e nishto strashno,nito shte se oparish , nishto nqma da ti stane Ne samo parvata istinska celuvka ... a vsi4ki koito sa s lubov
    вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!

Мега фен Аватара на koalka
    Какво е първата истинска целувка ли?Имаш предвид какво усещаш ли?

Град
    where the sun rises
    със сигурност е най-запомнящата се, но според мен не е най-успешната и хубава... с времето в една вразка целувките стават все по-хубави и пленяващи...постепенно така че не очаквай да е най-хубавото нещо, пък дори и да си помислиш, че е, да знаеш, че ще има и по-хубави

Обичам те Миши

Мега фен
    Град
    София
    Ами като ти дойде времето и пробваш,ще раэбереш.Това не е нещо,което може да се опише.Пък и темата е глупва
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    Варна,морето...
    Ооо първата целувка ..никога няма да я забравя..Беше невероятно изживяване..Бяхме на плажа и сичко беше мн красиво..Гледахме се срамежливо, защото бяхме малки..7ми клас мисля.Първо се целувахме по бузите..хахха ся като се сетя сиг сме били много смешни - лапешка работа.И накрая само се погледнахме и..целувката сама дойде..Преди това много си мислих как ли ще е-дали няма да се изложа или нещо такова.Но тя наистина беше невероятна Емоцията е неописуема-просто сякаш времето спира..Един миг..много красив..Ееех как се размечтах сега..Спомени, спомени..
    Нещо,което не те убива те прави по-силен!!

1та целувка е супер обаче целувка с език с обица е върхАааАААА \/
    Nickelback rokXx ( :

Супер фен
    Град
    Мбабане
    малка си още !
    тия неща са 14+

parvata celuvka ne se zabravia i useshtaneto za neia e ne upisuemo triabva da go usetish i shte razberesh .kakto kazvat drugite niama nishto strashno i slojno vav neia

Аз пък първата целувка нещо не я харесах...
    Бях на 13... а като се замисля и до 14-15 не бях особено голяма фенка на целувките...
    Ама се оказа от партньора...
    Така че ако е някой, който се чуди как да ти разчекне устата и да провери какво си ял за вечеря никак не е чак толкова незабравимо изживяване
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    Дом е там,където дупето ти седне :>
    Готино е, тръпваш ам тряя си се отпуснал и да не ти пука .. никой не се целува грешно или неправилно..секи си има свой собствен и уникален начин.. така че relax and enjoy
    Разрови прахта... и събери ме,
    частица разпиляна празнина...
    Не ме изкупвай, просто утеши ме,
    спасение вържи ми... без вина!

Повече от фен Аватара на mp3f
    Град
    V hrastite otlqvo
    Оф за 1-та целувка...зависи

мойта не беше от най-вълнуващите,даже направо мн гаден спомен имам Беше някво странно...но с времето се свиква и сега ми е много приятно

Момиче съм ! ! !

Град
    V mechtite si
    Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Ами като ти дойде времето и пробваш,ще раэбереш.Това не е нещо,което може да се опише.Пък и темата е глупва
    Cъгласна сам.
    Никога не обичам..трудно се привличам...често унижавам....рядко обужавам...често съблазнявам...и никога НЕ СЪЖАЛЯВАМ !!!

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Изоставаш момиче В детската градина вече се плющят кат зайци а ти на 13 още не си се целувала Срамота

Град
    Търново.... Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от ceci_i_vlado
    със сигурност е най-запомнящата се, но според мен не е най-успешната и хубава... с времето в една вразка целувките стават все по-хубави и пленяващи...постепенно така че не очаквай да е най-хубавото нещо, пък дори и да си помислиш, че е, да знаеш, че ще има и по-хубави
    зависи как си я направиш мойта беше много добра момичето така и не разбра че с нея се млясках за 1ви път ^_^

Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    малка си още !
    тия неща са 14+

ъ,14+?!поне 18+
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Повече от фен Аватара на suantito
    Незнам за вас ама мойта беше отврат, ама тот тей кат се целува на 10.....

Ако има някой от търново да пише
    Impuls.bg

Град
    Търново.... Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от suantito
    нищо де нали след това следват по добри =P

offf mn e tupo da pita6 dr kvo e....prosto go napravi i 6e razbere6... ama e hubavo....ne vinagi oba4e purvata e hubava....moita be6e "mn romanti4na" -----> v klasnata staq v 5 klas ama 4e tupo lape sum bila
    Children are lovely, before they get ugly
    and learn to do bad stuff.
    Flowers are pretty, before they get shitty
    and they rot and turn to dust.

Повече от фен Аватара на suantito
    Цитирай Първоначално написано от kael
    Цитирай Първоначално написано от suantito
    нищо де нали след това следват по добри =P
    Сефтето е много важно

Ако има някой от търново да пише
    Impuls.bg

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    + 1

Nemislq che tova moje da se opishe s dumi.Opredeleno e neshto zapomnqshto se no v nikakav sluchai idealno.xaxaxax
    За последен път ще почукам на вратата ти.
    За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
    За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
    За последен път и после ще изчезна завинаги...

Tova si idva ot samosebe si.Moita parva celyvka beshe s momiche koeto ne haresvah i neo4akvah da stane.Rabotite idvat ot samosebe si daje momi4eto ne razbra che sa celyvah za 1 vi pat s neq \/

Град
    Велико Търново
    Колкото помня...не беше от най-сполучливите, но като за първа не беше лоша. Като си помисля май и на него му беше първата ама би му меча И по-добре са ми се получавали целувките и все пак първата никога не се забравя...

деле беше мн яко!! Никога няма да го забрава и даже не се улигавихме много :P
    Стани по-добър човек, и гледай да си наясно със себе си, преди да срещнеш някого с надеждата, че той ще разбере що за човек си ти!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си