.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Еми моята първа целувка се получи много добре...ако е с човек,който харесваш ще ти е приятно Има много истински целувки - когато са с много любов и страст
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

хах..ами моята първа целувка беше много яка..бях на 13 и бяхме на един лагер с едни,дето бяха по-големи от нас и нещо се мотаехме по плажа към 4 сутрина и просто единия ме целуна изведнъж..ма не бях впечатлина..спокс,мила,всич ко идва от само себе си,само не трябва да се притесняваш и всичко щее ок!

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    kogato te celunat ,6te razbere6,az li4no nemoga da ti q opi6a
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Мега фен Аватара на sasha_90
    Когато стане ще разбереш.

Ами много е яко
    Бъди себе си..

Цитирай Първоначално написано от ThePowerOfLove
    Еми моята първа целувка се получи много добре...ако е с човек,който харесваш ще ти е приятно Има много истински целувки - когато са с много любов и страст
    Testis unus,testis nullus...

Цитирай Първоначално написано от *кФаРтАЛнЪтЪ_пРиНцЕскЪъЪ*
    Мн ви мОЛЯ зА сЪВет4Ии

СПешНу МИ тРябвА поМОщ МожЕ ДА прозву4и мн хлапашку , ама иам проблем с целувките Някой може ли да ми каже нещо за 1вата KIsS щоТу пОЛоЖениЕтУ Е аДски ТрАги4НУ малКУу helP ЗА тАКтиКА Как Да Съ ЦИлУВам

SpOx Be.....Ne Se PaNikiosvai tolkoz a ako tolkoz se pritesnqva6 nameri nqkoi kam koito da ne izpitva6 4uvstva i :P NqMa Da sa pritesnqva6...prosto e...otvarq6 si ustata i po4va6...ostavi toi da te vodi i si gotova

:)

Тя не може да се опише - трябва да се опита..По принцип едва ли ще ти хареса..На мен лично изобщо не ми хареса..След това следва 2-ра,3-та и така докато не се понаучиш

e aman ve4e s teq celuvki!!! na4i prosto se ostavi na te4enieto ili prosto ne se celuvai NIKOGA
    Testis unus,testis nullus...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си