- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мръсник ли е?
пфф миличка аз ако бях на твое място веднага един сериозен разговор на 4 очи, а не в irc и ако ми каже нещо на криво от рода -абе не се впрягай толкова - веднага шута и да се оправяПървоначално написано от Say It Right
![]()
К'ва е темата ,не хванах и май не само аз![]()
Първоначално написано от v!k!tYyY
Според мен пък трябва да се премахнат въобще тея чатове, много проблеми създават ..
... Тоя човек не ходи ли на работа, няма ли живот, че на 24 години влиза в ирС?!
Just get a life и стига с тея глупости!
![]()
Zaradi tova che si e smenil nick-a na leka nosht macki ne trqbva da se vprqgash ama tova che postoqnno zaglejda drygi momicheta i gi opsujda pri tova pred tebe veche e prekaleno naglo.Nai dobre pogovori s nego za tova a pak ako za nego tva ne e nishto znachi shte e nai dobre da go zarejesh.
За последен път ще почукам на вратата ти.
За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
За последен път и после ще изчезна завинаги...
Не,не е.
Кара те да евнуваш![]()
има6 ебати нервите щом го търпиш....
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Първоначално написано от glezan4e
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Почти всички момчета са такива...само и само за да ни дразнят,според мен недей да му обръщаш внимание
Не можеш да забраниш на мъж да се заглежда.Като не ти харесва какво прави защо си с него?
Прави от мухата слон, всички момчета обичат да са интересни да са център на вниманието.
Аз като съм с ник, в който пише "курва", да не изневерявам на гаджето си? Може просто да се лигави.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
мръсник е![]()
както и мойто момче
![]()
само че не пише такива работи :P
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
Na 18 sum i ve4e mi mina i ne e samo deto se e napisal leka no6t macki postoqnno mi dava povodi za revnost i edvam se sdarjam da ne![]()
Edna golqma bolka be6e lubovta ni zatova ne te vinq.. za belega v du6ata ot lubovni rani gore6to ti blagodarq.. v jivota ima i tyga, no ne za MEN i ne sega! I samo TI, EDINSTVEN TI me kara6 da se 4ustvam pak i pak az jiva
nqkade iz temata pro4etoh 4e e na 24(ako ne se laja),kakto i da e,za tazi si varast 4oveka bi trqbvalo maaalko pone da e porasnal i da ne pravi takiva izcepki..6tom oba4e prodaljava taka da se otnasq s teb i tva ne e edini4en slu4ai kakto kazva6-kasai s nego,ne ti treba takav muhlioПървоначално написано от Say It Right
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Ми ако носи разни бичове в леглото сигурно е мръсник
Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?
Ами горкото момче покраи тебе нищо чудно наисина да загуби интерес към жените.То бива такива шевки ама чак толкова не бива.Първоначално написано от Say It Right
Ne e lesno da si chuban
Да бе и аз това се запитах!?!Първоначално написано от Wrathchild
![]()
Първоначално написано от Seizure of Power
![]()
![]()
хаххахаах
тей .. човека явно си пада по забавите и не гледа останалите хора![]()
Да,голям мръсник е![]()