- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мръсник ли е?
Абе то много си зависи...
Говори с него,кво толко...
о скъпа,какво се засягш?!! та той е мом4е,мъж ве4е!вси4ки от силния пол флиртуват...независимо дали го забелязваш или не...независимо пука ли ти или не! преди мен ме дразнеше,но като се замислих,видях 4е е безмислено! нали теб си те лоф,кво ти пука 4е казва "мацки" на други! рабери това е вгръдено в мъжете и мом4етата!
така 4е не се вайкай!
Ами определено не е приятно това, което прави. Ти вземи поговори с него, кажи му че ти става кофти и виж дали ще си промени държанието, ако не.... сама си прави изводите колко държи на теб![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
ОМГ ... Бий му шута като постоянно се интересува от други![]()
So free
Ami ponqkoga mnogo me qdosva ama sled 5 min mi minava![]()
Edna golqma bolka be6e lubovta ni zatova ne te vinq.. za belega v du6ata ot lubovni rani gore6to ti blagodarq.. v jivota ima i tyga, no ne za MEN i ne sega! I samo TI, EDINSTVEN TI me kara6 da se 4ustvam pak i pak az jiva
Ъ, защо си бясна?.. До такава степен ли му нямаш доверие?...Първоначално написано от Say It Right
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Той не е мръсник това означава че развитието му е нормално.
ми тогава съм съгласна с едно от предните мнения ... ти си тъпаПървоначално написано от Say It Right
![]()
![]()
So free
Ами като не ти понася...го зарязвай..кво седиш още при него...човек не се променя така лесно..ако си пада такъв тип - ще си остане такъв, приеми го!!!![]()
A ti mnogo li i ymnaПървоначално написано от CBupen`3aeK
axax xaxa xaax
Edna golqma bolka be6e lubovta ni zatova ne te vinq.. za belega v du6ata ot lubovni rani gore6to ti blagodarq.. v jivota ima i tyga, no ne za MEN i ne sega! I samo TI, EDINSTVEN TI me kara6 da se 4ustvam pak i pak az jiva