.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

важен въпрос за цикъла

момичета нормално ли е да взимам противозачатъчни хапчета и като съм в цикъл да имам съсиреци

т.1 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    1. Toва не са съсиреци, а лигавицата на матката ти.
    2. Нормално е, независимо дали взимаш или не.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Цитирай Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
    +1,a нормално ли е почти хиш да нямаш съсиреци, защото аз имам по 1 точица на цикъл

благодаря момичета

момичета благодаря успокоихте ме явно всичко е нормално аз се тревожех понеже преди да почна хапчетата нямах такива неща но явно е промяна от хапчетата както е нормално и почти да нямаш цикъл

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Абе момичета я се спрете с тези противозъчатъчни от тях ви растат мустаци и после се чудите кво става и пак пишете по форумите нормално ли е да имам мустаци и подобни глупости ползвайте кондоми . . . Особено пък като сте малки и пиете разни буклуци си съсипвате здравето и хормоните като станете по на 40 ще имате повече брата от съпрузите ви !!!!
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Цитирай Първоначално написано от ubuntu
    Абе момичета я се спрете с тези противозъчатъчни от тях ви растат мустаци и после се чудите кво става и пак пишете по форумите нормално ли е да имам мустаци и подобни глупости ползвайте кондоми . . . Особено пък като сте малки и пиете разни буклуци си съсипвате здравето и хормоните като станете по на 40 ще имате повече брата от съпрузите ви !!!!
    абе незнам момче ли си или момиче ама яво си нямаш хал хабер от противозачатъчни за твое сведение те съдържят т.н." женски хормон"-прогестерон който точно обратно намалява окосмяването,прави кожата по-мека и нежна,и намалява опасността от кисти и всякакви болестни състояния на матката,яйчниците и т.н.
    “There is always some madness in love. But there is also always some reason in madness.”

Цитирай Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
    Цитирай Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
    +1,a нормално ли е почти хиш да нямаш съсиреци, защото аз имам по 1 точица на цикъл
    ео нормално ли е това при мен?

Нормално е, Пепи, нормално е. И към момичето писало темата- няма значение, че приемаш противозачатъчни- съсиреци пак може да има.

Цитирай Първоначално написано от fiama
    Нормално е, Пепи, нормално е. И към момичето писало темата- няма значение, че приемаш противозачатъчни- съсиреци пак може да има.
    А нормално ли е да има супер много съсиреци-1 моя приятелка каза, че нейните са прекалено много-не искам да ви огнусявам, но тя кажа, че били по половин шепа на превръзка

Цитирай Първоначално написано от ubuntu
    1. От противозачатъчните жената не се окосмява.
    2. Презервативите също са вредни.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Цитирай Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
    Цитирай Първоначално написано от fiama
    А нормално ли е да има супер много съсиреци-1 моя приятелка каза, че нейните са прекалено много-не искам да ви огнусявам, но тя кажа, че били по половин шепа на превръзка
    Normalno e mislq.Az po princip nqmah mnogo v smisal normalno pone spored men ama poslednite 2 pati...ela da vidi6 ko stava imah 4uvstvoto 4e sa razpadam osven 4e mnogo ama i golemi amaa vsi4ko e nared taka 4e spokoino
    ShTe Spra Da Te ObIcHaM,KoGatO gLuh HuDoJniK NaRisUva ZvyKa Ot PaDashT liSt Na RoZa,VyrHu KrIsTaLen Pod!{P}

Тялото се изчиства, спокойно.

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Тялото се изчиства, спокойно.
    Оки мерси за успокоението-поне ако на мен също ми станат много няма да се притеснявам

Град
    v oblacite
    А в какво се изразява вредата?

По темата- нормално е да има съсиреци понякога.

Цитирай Първоначално написано от biskvitche
    А в какво се изразява вредата?

По темата- нормално е да има съсиреци понякога.
    И аз това се питам-мисля, че нищо не може да стане от презервативите!

презервативите...

от презервативите само може да се получи алергия доколкото знам,но това са редки случаи,то на кутиите си е написано че е възможно...за други вреди не се сещам. мерси пак за успокоениетомн се бях панирала

Те нараняват вагината. Като че ли да си ръгате желязо в устата - все ще станат рани, нали? Неслучайно пенисът не е от латекс.

Хах абе аз още рани по вагината нямам, пък и майка ми дето жената цял живот с презервативи се е предпазвала също не е имала рани...
    Обаче не са съвсем безвредни, тъй като може да се развие алергия към тях.
    И да, ВЕЧЕ не се окосмява жената от противозачатъчни. Но преди години са имали такъв ефект.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си