- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- важен въпрос за цикъла
момичета нормално ли е да взимам противозачатъчни хапчета и като съм в цикъл да имам съсиреци
т.1 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
1. Toва не са съсиреци, а лигавицата на матката ти.
2. Нормално е, независимо дали взимаш или не.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
+1 !!
+1,a нормално ли е почти хиш да нямаш съсиреци, защото аз имам по 1 точица на цикълПървоначално написано от naMy4Ho_KoTe
![]()
момичета благодаря успокоихте ме явно всичко е нормално аз се тревожех понеже преди да почна хапчетата нямах такива неща но явно е промяна от хапчетата както е нормално и почти да нямаш цикъл
Абе момичета я се спрете с тези противозъчатъчни от тях ви растат мустаци и после се чудите кво става и пак пишете по форумите нормално ли е да имам мустаци и подобни глупости ползвайте кондоми . . . Особено пък като сте малки и пиете разни буклуци си съсипвате здравето и хормоните като станете по на 40 ще имате повече брата от съпрузите ви !!!!![]()
абе незнам момче ли си или момиче ама яво си нямаш хал хабер от противозачатъчниПървоначално написано от ubuntu
за твое сведение те съдържят т.н." женски хормон"-прогестерон който точно обратно намалява окосмяването,прави кожата по-мека и нежна,и намалява опасността от кисти и всякакви болестни състояния на матката,яйчниците и т.н.
“There is always some madness in love. But there is also always some reason in madness.”
ео нормално ли е това при мен?Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
Нормално е, Пепи, нормално е. И към момичето писало темата- няма значение, че приемаш противозачатъчни- съсиреци пак може да има.
А нормално ли е да има супер много съсиреци-1 моя приятелка каза, че нейните са прекалено много-не искам да ви огнусявам, но тя кажа, че били по половин шепа на превръзкаПървоначално написано от fiama
![]()
![]()
1. От противозачатъчните жената не се окосмява.Първоначално написано от ubuntu
2. Презервативите също са вредни.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Normalno e mislq.Az po princip nqmah mnogo v smisal normalno pone spored men ama poslednite 2 pati...ela da vidi6 ko stava imah 4uvstvoto 4e sa razpadamПървоначално написано от PEPITO SLADKATA
osven 4e mnogo ama i golemi amaa vsi4ko e nared taka 4e spokoino
![]()
Тялото се изчиства, спокойно.
Оки мерси за успокоението-поне ако на мен също ми станат много няма да се притеснявамПървоначално написано от `Death`Whore``
![]()
А в какво се изразява вредата?Първоначално написано от `Death`Whore``
![]()
По темата- нормално е да има съсиреци понякога.
И аз това се питам-мисля, че нищо не може да стане от презервативите!Първоначално написано от biskvitche
![]()
![]()
от презервативите само може да се получи алергия доколкото знам,но това са редки случаи,то на кутиите си е написано че е възможно...за други вреди не се сещам.мерси пак за успокоениетомн се бях панирала
Те нараняват вагината. Като че ли да си ръгате желязо в устата - все ще станат рани, нали? Неслучайно пенисът не е от латекс.
Хах абе аз още рани по вагината нямам, пък и майка ми дето жената цял живот с презервативи се е предпазвала също не е имала рани...
Обаче не са съвсем безвредни, тъй като може да се развие алергия към тях.
И да, ВЕЧЕ не се окосмява жената от противозачатъчни. Но преди години са имали такъв ефект.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!