.
Затворена тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Град
    na onq svqt

няква поза??

ще ми кажете ли някоя поза която забавя изхварлянето (ако мога така да се изразя ) ако може да я и обясните ако няква по-сложна .че с моя приятел нещо имаме проблем.мерси много :P

ramaiana
    Guest
    "лъжичка"

Мм за поза незнам не съм момче,а и с приятеля ми нямаме такъв проблем Пробвайте като усети приятеля ти че ще свършва да си го изкара и да спрете за 1-2 мин. да поотмине момента на голямата му възбуда,ако мога да се изразя такаи после да си продължите и по-късно да свърши .. дано си ме разбрала Незнам дали ще помогне,но може да опитате

Всъщност има и друг вариант...
    Хващате една книжка с кама сутра или преравяте някой сайт...
    Набелязвате си няколко пози и ги сменяте. Между другото честата смяна на позите наистина забавя еякулацията...
    Или пък го правите 1 път на 2 на 3, а вторият път вече е за по-дълго (:
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Набелязвате си няколко пози и ги сменяте. Между другото честата смяна на позите наистина забавя еякулацията...
    taka e ,taka e kopele,taka e

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Да, ама ако пробват нова поза той ще свърши по-бързо. ти си го познаваш и си знаеш. Повечето мъже казват, че при жената отгоре се възбуждат по-малко. При моя мъж на 3-4-то движение пищи да се махам, че не можел да се сдържа. Правете по-често секс или пък повтаряйте. Защо трябва да спира, да му мине възбудата.........аз не обичам така да прави гаджето ми. Чувствам се гадно. Като му е дошло да свърши-да си свърши. Ако не ми стига след 5 мин действаме пак. Много е кофти да ти секнат оргазма!

Фен Аватара на hackers
    Град
    гр.София , жк.Дружба 2 "Skin City"
    Цитирай Първоначално написано от ramaiana
    "лъжичка"
    мнене не тази също не забавя изхвърлянето май просто няма поза това зависи от човека аз лично мога да се концентрирам да не свърша

Времее да се обединим!

v kamasutrabg.hit.bg ima dosta pozi i obqsneniq za tehniq efekt..taka 4e pogledni tam i 6te razbere6 otgovorut na problema ti.uspeh
    I like Walking In The RAIN CAuse NO one SeeS i'M cRYIN' ***adDIcted To REtRO***

Град
    na onq svqt
    mersi mnogo az go tarsih toq sait ama ne pomnqh kak se kazva6e to4no i nekvi takiva filmi .mersi mnogo

Момичето отгоре + по-бавен секс.
    Works for me.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от nata6ka
    mersi mnogo az go tarsih toq sait ama ne pomnqh kak se kazva6e to4no i nekvi takiva filmi .mersi mnogo
    Заключвам тогава!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си