- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- аз отслабнах с....
Otslabnah s 7 8 kg za 1 mesec bez dieti i bez trenirovki ,a ot nervi edin glupak mnogo me tormozishe i taka,prili4ah na skelet naprao ;(
Next Time I`ll be True...
ami na men mi trqbvat 8-10 kg i to ako gi svalq nqma da sam klioshtava.....no ne mislq da izmolzvam anoreksiqta i bulimiqta opredeleno neee otslbnalite da prodaljavat da spodelqt molqqqq a i ako ima ottarvali se ot striii te sahto mogat da spodelqt molqqq
zna4i visoka s1m 167 i zimata tejax 54.5 kg no lqtoto za nqma i edin mesec svalix 5 kg.prosto ima6ee edin period ot vreme kogato ne mi se qde6e ni6too izd1rjala s1m i s edno paket4e soletine s1m bila na nikakva dieta prosto sezona e tak1v 4e ne ti se qde mnogo, no sega s1m si gi v1rnala 3 kg i s1m 53 kg
mislq 4e ako svalq 5 kg 6te b1de super
![]()
az pak mislq 4e sega si super ako svalish 1 se zabarkvash opasna zana s dieti i 2 shte si kokalesta koeto e i grozno a i ve4e ne e moderno
...с нерви...
смъкнах 5кг...и сега се чудя как да си ги наваксам
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
amiii.....kakvo shte mi kajete za edna dieta "10kg za 20 dni" v rozala ia ima ne mi haresa zaradi zaglavieto a za tva 4e ima i mle4ni produkti i plodove i hlqb si vklu4va i vsi4ko molq pro4etete ia ako vi se zanimava i mi kajete ako ne prepory4aite mi nqkoia za kolkoto i da e kg za 5 za 7 za 8 i t.n koito deistva spazvali ste i nqkoi vash blizak i spazval
Аз съм доста навътре в нещата.Висок съм 184см,да кажем че съм бил 1-2 по-малко в началото на лятото,бях 116кг.Причината човек да има желание да отслабне е ясна,особено в моя случай,трябваше само повод.Първоначално написано от glupacheE
Любов...за съжаление несподелена и до днес...както и да е.Та сега съм си пак толкова висок,само че тежа 97кг.И интересното е,че запазвам теглото си,даже свалям още.Та бях 116кг,казах на едно момиче в което още съм лудо влюбен,макар и не чак толкова както тогава,за чувствата си,тя ме отблъсна...аз разбира се си помислих,че причината е в килограмите ми,въпреки че не бях "поничка",та това беше повода.Започнах въпросната зверска диета,която съм правил и преди,само че за 1-2 месеца си връщах сваленото.Бях се поболял по нея,сещате се че бях готов на всичко,та тая диета продължава 2 седмици,първата сваляш по 1кг на ден,втората по 700г.Така свалих 11-12кг,тоя период беше от около 7-8 до 23-24 юли.Бях около 104-105 кг,зависи кога се теглиш след това.Диетата не е страшна,след първите 2-3 дни коремът ти се свива и губиш желание да ядеш,обаче трябва да се внимава-при най-малкото натоварване ти се завива свят,едва не припадаш,и трябва да се пие адски много вода,нищо,че ти се подува корема от нея.Попринцип трябваше да ям без абсолютно никакви подправки(и без сол,което е всъщност цаката на тая диета),то е направо отвратително...2 варени яйца на обед,някаква печена пържола(пилешка)или риба вечер,с малко зеленчуци..то няма никакъв вкус...отврат,ама се свиква.Та така изкарах две седмици,после почнах да си ям нормално,вмисъл след тая диета ядеш много по малко,разбира се без хляб,мазно,сладки неща...а и на село правихме голям ремонт,та имаше натоварване,а и малко упражнения правех.Към 25 август за първи път слязох на 100 кила,без диети след оная зверската,а сега,след месец съм 97.Просто явно процесът е станал естествен..бе жените чудеса правят.Само има един малко гаден страничен проблем,който при мен вече изчезва,трябват време и упражнения-кожата не може да се свие толкова бързо,та се получава едно малко като провисване,но след извесно време всичко си идва на мястото.Рабира се организмът е изтощен след такава диета,даже лекарката ми ми предложи да си правя изследвания,обаче аз се чувствам чудесно и мисля,че това ще продължи,въпреки че и сега съм си много добре.Жалко само че не това се оказа причината да не тръгне с мен
...а иначе потдържаме контакти,току виж нещо излязло,щото тя е малко на настроение... [-o<
ami da si priznaq i az sam inlove zna4i
taka da te razbiram otslbnal si s qponskoto 1udo zashtoto tova koeto kazvash na obqh qica i ve4er pe4eno meso az go znam kato qponsko 4udo
аз .. ми аз не следя грамове и килограми .. по-скоро гледам да се чувствам добре в тялото си, да намалявам случаите на тъпчене от лакомия и така става .. само че като знам как лесно се качват килца през зимата ми става едно такова никакво и си казвам 'язък за лишенията' но все пак е по-добре така отколкото само да трупаш ..
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.
диети не правя и не съм правила никога...ям според организма си в момента и не качвам, но и не свалям, а имам нужда, уотевър
обаче си спомням единственото си рязко отслабване до такава степен, че се набиваше на очи...бях за 10-15 дни на екскурзия в Германия, боже с техните помии бях свалила поне 6-7 килограма за тези дни![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
Да ти дам от моите?![]()
![]()
snow__queen, как си свалила толкова много, бре, похвали се и ни отвори очите и на нас![]()
Аз лятото свалих 5 кг. за месец, още не съм си ги върнала, а вече си ям повече от нормално![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Ми,аз мн пъти обяснявах,ама постоянно се намира някой да ме критикуваИграех баскетбалл в САЩ и качих 16 кила,като се върнах,беше лятото,и се видях по бански и реших,че нещата не мога да ги оставя така хахаха.Започнах с шоколадова диета,с която НАТЪРТВАМ (че все ме критикуват за нея),не целях да отслабна,а да се отвратя от сладкото.Така и стана,7 дена ядох само шоколад и повече не исках,и да го виждам
После започнах балансирана диета,която ми дава всичко,от което имам нужда,но в малки количества.Сутрин като станех,пиех зелен чай (Сание) и половин грейпрфрут,отивах да тренирам на плажа по близо 2 часа (но аз съм спортистка,вие може и по-малко),като се върна,задължително поне 30 мин след тренировката,защото,ако ядеш веднага,организмът не взима да разгражда каквото имаш излишно,ами само изядената на момента храна.Мецду яденията ядях само плодове и зеленчуци,на обяд ядях салата с риба тон или салата с пилешко месо,важно е да не е само салата.На всичко каквото ядях изтисквах лимон отгоре,защото помага за разграждането на мазнините.Вечер,плодова салата или просто някоя по лека салата.И точно преди лягане половин кофичка кисела мляко,от 0,1%. Аз тренирах и вечер по два часа,ама тва няма да ви го казвам,защото вие няма да ставате професионални спортисти хехехе
Пожелавам ви успех
![]()
аз не съм имала проблем с теглото винаги съм имала идеално тяло но имах период в който бях кяцила 1-2 килце стопих ги с една просто диета никакво сладко или мазно.Само плодове зеленцуци супи сокове и нетлъсто пилешко месо.Разбирасе и с много спорт като бягане сутрин скачане на важе гимнастика и фитнес.Понякога и плуване с аеробика и таебо.За щастие ми се е случвало само 1 и свърши в рамките на 2 семици сега ми е супер ям здравословно в буквалния смисъл и нямам проблеми
kato malka bqh mnogo debela.v 4ti klas bqh okolo 50 kilograma.be6e mi pisnalo da mi se podigravat i se podlozih na edna mnogo stroga dieta.po4ti ni6to ne qdqh i otslabnah s 12kilograma.ot rqzkoto otslabvane edno 4e polu4ih dosta zdravoslovni problemi i vtoro4e mnogo burzo gi ka4ih posle.togava trugnah na fitness.ne svalqm kilogrami no se 4istq ot mazninite i izglezdam mnogo po dobre ot predi.
преди доста време когато започнах по-сериозно да употребявам наркотици за около 4-5 дена свалих 5кг.. и така още си свалям и се чуфствам просто перфектно.е също така и върта пойове(и огнени..), което допълнително ми помага (: аа някой да не си помисли, че се друсам, за да отслабна.. не просто вметнах, че заради тфа отслабнах.. никога не съм имала нужда да отслабвам като се замисля..
Аз свалих десет кила с неядене...после ми писна...и пак си ги качих...тъпа работа
Ами качих се един ден на колелото с една приятелка и се извозихме до едно село на 15км разсояние от града в които живея.преди да тръгна бях 46кг. като се прибрах бях 44кг. Бая зор се видя нагоре,защото повечето от разсоянието което изминахме беше само байри..Свалих 2 кг за отрицателно време.По принцип никога не съм имала проблем с килата в момента съм 43кг и от месеци си седя на тях \/ Качвам по 1 кг само преди да ми доиде,защото ми се отваря бая апетита,но после веднага го губа с повечко тичане сутрин
![]()
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
аз лятото свалих 7 килца.Седях си по цял ден пред компа,държах хладилника празен,вечер към 8/9 часа отивах и си зимах един чипс и кола или сладолед нещо ей такова.. ии това беше
Аз трябва да сваля 5-6 килца,нооо има проблем. Върховен мързел съм. Иии не ми се занимава с тренировки и т.н. . Някакви идеи..?![]()
Като бях бебе на 1-15 кг..
Майка казваше,че на година съм качвала по десет килограма.В 4-ти клас бях 50-55.В шести надебелях многоо..и в края на шести с една фр се уговорихме да ходиме да бягаме,да плуваме като цяло да спортуваме.Обаче това беше първата 1 седмица.После и двете отидохме у нас с се натъпкахме с шоколадОт този ден си казах,че ще ям по-зравословно.Смисъл такъв,че няма да се тъпча прекалено много със сладко,хляб,тежки храни и т.н.За 3-4 месеца станах от 60 килограма на 51.Сега зимата ходих на екскурзия и като се върнах бях 49 кг илограма.
Сега,обаче пак почнах да се тъпча с прекалено много сладко..много го обичам..оф абе незнам как ще се огранича малко от сладкотоСега съм на 14 и съм около 49кг 163см.Има какво да се желае
![]()
Аз отслабнах от...нерви.Свалих повече от 6 кила щото хиич не ми се яде![]()
Аз отслабнах с 13 кг. за 3 месеца с здравословни храни и фитнес,тичане и т.н.успех
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Промених си режима на хранене и доста от храните , които ям. Също така освен каратето бягам или ходя на фитнесОтслабнах с около 3 килограма .