Ми,аз мн пъти обяснявах,ама постоянно се намира някой да ме критикува Играех баскетбалл в САЩ и качих 16 кила,като се върнах,беше лятото,и се видях по бански и реших,че нещата не мога да ги оставя така хахаха.Започнах с шоколадова диета,с която НАТЪРТВАМ (че все ме критикуват за нея),не целях да отслабна,а да се отвратя от сладкото.Така и стана,7 дена ядох само шоколад и повече не исках,и да го виждам После започнах балансирана диета,която ми дава всичко,от което имам нужда,но в малки количества.Сутрин като станех,пиех зелен чай (Сание) и половин грейпрфрут,отивах да тренирам на плажа по близо 2 часа (но аз съм спортистка,вие може и по-малко),като се върна,задължително поне 30 мин след тренировката,защото,ако ядеш веднага,организмът не взима да разгражда каквото имаш излишно,ами само изядената на момента храна.Мецду яденията ядях само плодове и зеленчуци,на обяд ядях салата с риба тон или салата с пилешко месо,важно е да не е само салата.На всичко каквото ядях изтисквах лимон отгоре,защото помага за разграждането на мазнините.Вечер,плодова салата или просто някоя по лека салата.И точно преди лягане половин кофичка кисела мляко,от 0,1%. Аз тренирах и вечер по два часа,ама тва няма да ви го казвам,защото вие няма да ставате професионални спортисти хехехе Пожелавам ви успех