.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Повече от фен

За тези,които са носили брекети!?

Здравейте!Нося от 2 год. брекети (само на горната челюст) и сега трябва да реша дали да си сложа и на долната,защото предната ми линия(м/у горните предни зъби и долните(как я обесних само.. )) не съвпада.Та искам да ви попитам(тези,които сте носили или сте чували от приятели и т.н.) дали след дълго носене на брекетите стават петна на зъбите?

Много благодаря на всички за отговорите ви,наистина е много важно за мен!

П.С.Сега някои ще кажат защо питаш по форумите и т.н.!?Просто искам да разбера на др-те дали са им се получили такива петна,защото чух за тях и сега честно казано се двоумя дали да слагам и отдолу или да махам горните(тя зъболекарката така каза-или слагаш и долните или махаш горните)

Не стават.
    После най-много да ти останат следи от лепилото, ама като си измиеш веднъж зъбите и вече и това няма...
    2 години бях с брекети, така че няма да се плашиш (:
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Ми аз па съм нямал!

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Ами петна не остават, но могат да ти останат белези, ако не си спазвала елемнтарна хигиена

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Не остават нито петна,нито лепило,нито нищо.

ПП: Твоят зъболекар е длъжен да изчисти лепилото от зъбите ти!

mislq 4e ne stavat.poprincip breketite sum 4uvala 4e se nosqt po malko vreme ot obiknovennite 6ini.az sum nosila 6ina okolo 3 godini i nqkoi mi kazvaha 4e 6inite ti razvalqt emaila.i naistina e taka za6toto na nqkoi ot zubite emaila mi e protrit

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си