- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Основно към момчетата :)
Предварително се извинявам ако темата се повтаря.
Та момчета,въпроса ми е кое в държанието на едно момиче предизвиква интереса у вас?Дали е това,че тя се прави на недостъпна,което пък я прави интересна за вас?Ще чакам вашите отговори![]()
![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
ima6e takava tema da (Sry 4e si pozvolqvam da pi6a,makar 4e sum f)
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
trqbva da e pekana i priqtna. da ne e bez4uvstvena ku4ka i da ne e typa do neznam kade si. sy6to taka da e priqtna na vyn6en vid. xubavo da se praite na nedostypni no ne prekalqvaite(se pak na 4ovek moje da mu pisne)
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
Не ми прави впечатление ако е недостъпна,ако е разговорлива и се бъзика,тогава ме впечатлява![]()
незнам за държанието но озни ден бях в една дискотека в Пловдив,и имаше някви божествени танцьорки които танцуваха на пилони.ЕЕЕ просто ето такова държане много ме привлича![]()
po4ti goli , nali![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
Готина пекана отракана с чувство за хумор и задължително-ДА НЕ Е СРАМЕЖЛИВА:P
а ако е малко ( ама малко не много само толкова че да е сладко ) така срамежливичкаПървоначално написано от HePeAJIeH
още по добре
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
Зависи от момчето, ако е някой скромно момче по добре не се прави на недостъпна, защото така той ще се откаже бързо, а ако е някой "PLEYBOY" се прави на недостъпна. Защото, ако не го прави и му падне в обятията веднага, бързо ще загуби интерес към теб.
дано да съм помогнал.