- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Прогнози за мачовете на Литекс, ЦСКА и Локо Сф.
Хамбургер - Литекс 1:1 / 1:2
ЦСКА - Тулуза 1:0
Рен - Локомотив Сф 1:1 / 0:1
Хамбургер - Литекс 1:0/0:0/0:1
ЦСКА - Тулуза 0:0/1:0/2:1
Рен - Локо Сф 2:0/0:0/0:1
Така е.Първоначално написано от i'm so excited!
![]()
Дори за ЦСКА бих се радвал, ако отстранят Тулуза.
Тук не става въпрос за клубни пристрастия.![]()
и аз бих се радвала, даже бих и присъствала на мача днес ако имах възможност.Първоначално написано от p4elata_brumze
алелуя.
ЦСКА-Тулуза 1Х;Хамбургер-Литекс 1Х2;Рен-Локо сф 1 май май
цска - тулуза Х
хамбургер швайсферайн - Литекс - 1 шише евтина водка![]()
Рен - Доко 1
ЦСКА - Тулуза 1:0
Хамбургер - Литекс 3:0
Рен - Локомотив СФ 1:1
Цска - Тулуза 1:0/1:1
Литекс - Хамбургер 1:3
Рен - Локо Сф 1:1/2:1/2:0
МомИче съм!
ЦСКА - Тулуза 1:0 или 1:1
Рен - Локо 0:0, няма да си дават зор франсетата
Хамбургер - Литекс 1:1
Jebem te u usta, jebem te u oko
нали знаете защо момичетата обожават футболистите на ЦСКА?
защото тия момчета държат фронта по 90 мин и чак тогава се изпускат
дееба и калтаците, тамън се бех зарадвал, че ще бием Тулуза
![]()
Почти познах в прогнозите, малко надцених Ц(*ка, но нищо. Трябва да пусна Еврофутбол
ей, плешивец..Първоначално написано от PR0
нали не трябваше да се обиждаме на турци, цигани и т.н., а виж как си наисал името на ЦСКА.. лицемерно теле
Еу пу*ьо внимавай как пишеш името на ЦСКА!!!Първоначално написано от PR0
А това не е реално!Просто още не мога да се осъзная!Секунди преди края на мача и тия клошари да ни вкарат,а тоя съдия какво е това продължение 6 мин. ??????????????? Вмомента не мога да дам нормално мнение....пФффффффффффффффф ффффффффффф![]()
А да това ме подсеща че пак трябва да си обръсна главата набол сам вече. А за обиждането на турци и цигани сте си виновни само вие! То не беше Огнянов, Ангелов и не знам още кой......Първоначално написано от OtherDimension
Смях пълен!Те това е ЦСКА!Писна ми,бахти нещастниците,за 16ти път ми идва да си навра главата в задника!Непростимо е,не съм гледал мача,но 99% съм сигурен какво е станало.Тоя шибан страх майка му дееба,от какво ги е страх тия путьовци бе,от какво?кви са тия тулуза бе(освен,че имат хубав град)?Па на уецки се смеем,бахти нещастниците шибани,едни шибани п-е-д-е-р-а-с-т-ч-е-т-а не могат да бият!срам и позор!после и съдията бил виновен!като играеш половин час в твоята половина(така ли беше?) кво ти е виновен съдията?или пък може би славия са виновни,че са контузили тунчев?путьовци,пред такава публика един шибан евроанонимник не могат да бият!
АЗ ВЕЧЕ СЪМ ОТ ЛОКО СОФИЯ!!!!!
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
Айде Локооооо!![]()
Чорбарчетата нали измислиха злостното " Тук пере там пере"
Аз ще ви кажа сега : "Кой пере? Тулуза пере" Евалата Тулуза!
Който иска можем да си попишеме
С бате Алекс дивия метъл ще правим въргали еййй!!!!Първоначално написано от exploitedteen
![]()
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
Първоначално написано от Ziezi
abe ti si smeshen i jaluk be![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
негър педераЗт,шаляляляля!Първоначално написано от exploitedteen
![]()
по дяволите футбола,отиваме на опера!
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
Да ми смучеш космите на гъза заедно с мучащи си братяПървоначално написано от Scared Straight
Дейби смешника
ЦСКА отпадна от третия във Франция в ШЕСТАТА МИНУТА на продължението след измислен червен картон и пак без загуба в ЕКТ докато Кенефски отнесе два финландски курa и се прибра да си търси вазелин на подхуенския пазар
Така че, драги ми смехурко, смучи гърлото на една водка Финландия (представяйки си че е куp) и си трай защото си жалък
Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?