- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Durex VS Sportex
Тия ментовите и мене ме кефят,но приятеля ми не ги понася.Казва че му парело и някви такива.Първоначално написано от krem4et0
От известно време сме на Дюрекс Класик и аз съм много доволна от тях.Не изсъхват толкова бързо,а и почти не ги усещам
Почти на всички ви се е късал презерватив!На мен защо не ми се е случвало????![]()
+10Първоначално написано от Petinka``
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
durex
Само DUREX !!!
ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P
edna priqtelka polu4i nqkakava razdraznimost na kojata ot sportex,smisal sarbej,za4ervqvane....i xodi na lekar i q izsledvaxa i kazaxa,4e e ot lubrikanta na sportexa
ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!
SpoRtex sa po qki![]()
SPORTEX са ЕБАХТИ И БОКЛУЦИТЕ. Последния път скъсах 3 презерватива за няма и 40 минути ... При положение че съм ги слагал без и минимално количество въздух ... И супер лесно се "изплъзват" и през 2-3 минути трябва да се наместват... А уж бях взел от онея "издръжливите"... дето били максимално здрави... дрън дрън![]()
При всеки си е индивидуално...но за мен SPORTEX![]()
Predpochitam Durex.. ne sym imala nikakvi problemi s tqh i sym dovolna.... Sportex mi se e kysal..
durex sa nomer 1!!!! :P \/
obi4am moeto milo
+1Първоначално написано от GoldBoY
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
СПОРТЕКС с китаркаи 4ерните
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
+1Първоначално написано от krem4et0
![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
durex is the best durex is the best \/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/
sportex![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sportex веднъж още при нахлузването се скъса...
Durex се е късал..
One touch не са лоши![]()
Абе я шо не ползвате Амор бе?!
Винаги съм бил с Durex имат голям избор оребрени без лубрикант плодове простотии!Виталис и Sportex съм ползвал , но съм с две ръце и три крака за Durex а и момичета какво се обаждате квото купим ние това ще ползвате и вие!Досега несъм имал момиче което да ми е купувало презервативите![]()
хах, тва някво яко странно,ве, при нас пък всеки носи презервативи, че веднъж ни се случи никой да няма и беше мноо прецакано
![]()
та иначе според мен няма значение какви са презервативите, тоест ако го сложиш като хората няма да се скъса![]()
dammm durex...pokrai 4erveniq yltra tunuk variqnt...v momenta tursq klinika za abort...vnimavaite devoiki pls! ne se doverqvaite izcqlo!![]()
Казвам Ви Не Ползвайте SPORTEX Късат Се И При Правилна Употреба ПЪЛНИ БОКЛУЦИ! Зимайте DUREX ИлИ AMOR Те Са Ноо По Добри Немал Съм Проблем С Тях...![]()
ANTI EMO ARMY SAYS: DIE FUCKING FREAKS!
Първоначално написано от lqlqqq
![]()
Божествена лудост ли ме обхвана?
Sportex.
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica