.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 123

Тема: Durex VS Sportex

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Изберете българското!
    Не съм ползвала Дюрекс, ама все ще да е гадна гума. От Спортекса нямам никакви оплаквания и са супер овлажнени. Харесвам ментовите Cool.
    Тия ментовите и мене ме кефят,но приятеля ми не ги понася.Казва че му парело и някви такива.
    От известно време сме на Дюрекс Класик и аз съм много доволна от тях.Не изсъхват толкова бързо,а и почти не ги усещам
    Почти на всички ви се е късал презерватив!На мен защо не ми се е случвало????

Момиче съм!!!

Цитирай Първоначално написано от Petinka``
    Всички харесват Дюрекс, защото са адски комерсиални, а иначе пък за нищо не стават! SPORTEX
    +10
    И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.

Само DUREX !!!
    ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P

edna priqtelka polu4i nqkakava razdraznimost na kojata ot sportex,smisal sarbej,za4ervqvane....i xodi na lekar i q izsledvaxa i kazaxa,4e e ot lubrikanta na sportexa
    ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!

SpoRtex sa po qki

durex sa skupi ama pove4e me radvat
    sportex sa evtini i ne sa tolko lo6i
    teq ot 20 st kurtat mivki, dulgo vreme polzvahme teh poradi lipsa na kinti i tva 4e edvali ne uveli4avali veroqtnosta da zabremenee6 ne e verno
    protivoza4atu4ni rulz

SPORTEX са ЕБАХТИ И БОКЛУЦИТЕ. Последния път скъсах 3 презерватива за няма и 40 минути ... При положение че съм ги слагал без и минимално количество въздух ... И супер лесно се "изплъзват" и през 2-3 минути трябва да се наместват... А уж бях взел от онея "издръжливите"... дето били максимално здрави... дрън дрън

При всеки си е индивидуално...но за мен SPORTEX

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Predpochitam Durex.. ne sym imala nikakvi problemi s tqh i sym dovolna.... Sportex mi se e kysal..

durex sa nomer 1!!!! :P \/
    obi4am moeto milo

Цитирай Първоначално написано от GoldBoY
    LifeStyle \/
    +1
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    СПОРТЕКС с китарка и 4ерните
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

Град
    *in a pink dream*
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Изберете българското!
    Не съм ползвала Дюрекс, ама все ще да е гадна гума. От Спортекса нямам никакви оплаквания и са супер овлажнени. Харесвам ментовите Cool.
    +1
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

durex is the best durex is the best \/ \/ \/ \/ \/ \/
    sportex

Супер фен
    Sportex веднъж още при нахлузването се скъса...
    Durex се е късал..
    One touch не са лоши

Абе я шо не ползвате Амор бе?!

Винаги съм бил с Durex имат голям избор оребрени без лубрикант плодове простотии!Виталис и Sportex съм ползвал , но съм с две ръце и три крака за Durex а и момичета какво се обаждате квото купим ние това ще ползвате и вие!Досега несъм имал момиче което да ми е купувало презервативите

www.dragon.bg - елате цъкайте..

хах, тва някво яко странно,ве , при нас пък всеки носи презервативи, че веднъж ни се случи никой да няма и беше мноо прецакано
    та иначе според мен няма значение какви са презервативите, тоест ако го сложиш като хората няма да се скъса

dammm durex...pokrai 4erveniq yltra tunuk variqnt...v momenta tursq klinika za abort...vnimavaite devoiki pls! ne se doverqvaite izcqlo!

Офф

Казвам Ви Не Ползвайте SPORTEX Късат Се И При Правилна Употреба ПЪЛНИ БОКЛУЦИ! Зимайте DUREX ИлИ AMOR Те Са Ноо По Добри Немал Съм Проблем С Тях...
    ANTI EMO ARMY SAYS: DIE FUCKING FREAKS!

Цитирай Първоначално написано от lqlqqq
    При всеки си е индивидуално...но за мен SPORTEX
    Божествена лудост ли ме обхвана?

Голям фен
    Град
    stz/Varna
    D U R E X
    ~ EviL DeViL ~

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Sportex.
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си