- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Durex VS Sportex
Durex
КоГаТо РаЗсЪбЛеЧеШ дУшАтА сИ пРеД ХоРаТа, ЕдИнСтВеНоТо, КоЕтО ХоРаТа щЕ НаПрАвЯт е - Да я ИзЧуКаТ. ЗаТоВа, КоГаТо ПрАвИш ДуШеВеН СтРиПтИйЗ, ЗнАй КоГа Да СпРеШ. НаДъРвИ Ги и СпРи.
Спортекс ни се скъсаха веднъй от нищокофти мисля че дюрекс са по-яки.
Sportex
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
DUREX
~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~
Прочетох много мнения по въпроса дали Спортекс или Дюрекс.
Аз лично съм ползвал и двата , но сякаш съм по-доволен от Спортекс и за това по често си взимам спортекс.
То зависи вече и от партньора ако имам някакви претенции.
Нито дюрекс ми се е късал нито Спортекс .
ПРочетох някъде да казват че лубриканта на Спортекс е гаден - той наистина е такъв за това още при купуването го изхвърлете или го препоръчайте на някой/я ваш/а "любим/а" приятел/ка.
Но какъвто и презерватив да ползвате, го ползвайте с по-голямата от двете ви глави.![]()
![]()
:P
не си задавай такива въпроси..а се радвай че не ти се е случвало!Първоначално написано от Boynce
Спортекс (когато въобще ползвам де). Не че се хваля, ама Дюрекс ми стягат много.
Това са най-тъпите презервативи. Един приятел беше направил бебе на бившата си с Дурекс.
![]()
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК
категорично Durexнито аз нито приятелката ми се оплакваме
Разпитах приятели и те повече харесват Sportex, Durex се случва да се скъсат.
Но така като чета темата не стана ясно кои са по-добри?!?![]()
"Не се плашете от живота! Вдъхнете си вяра, че си струва да се живее, тя ще въплати това в действителност!"
N O M E R C Y
И двете вършат работа. С Спортекс ми е по-добре. За 2 лева 3 кондома и лубрикант си е идеално.
+1Първоначално написано от johnny_depp
![]()
Sportex!!!
Първоначално написано от ScionOfStorm
Мен пък си ме кефи SPORTEX Exotic![]()
Мен пък си ме кефи SPORTEX Exotic ... durex не ми харесват много много
![]()
Спортекса са мн дебели :/
Иии между другото съм забелязал, че и мн лесно се късат![]()
durex![]()
МН ясно че DUREX ,все едно да сравняваш Nike Със Рънърс![]()