- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Durex VS Sportex
az li4no smqtam durex za po-dobriq variant....
I like Walking In The RAIN CAuse NO one SeeS i'M cRYIN' ***adDIcted To REtRO***
razbira se 4e durex sa po-dobrite prezervativi!sportex sa super smotana marka SAMO DUREX!!!!!!!
obi4am moeto milo
Durex.
Eдна приятелка имаше бая проблеми със Sportex...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Изберете българското!
Не съм ползвала Дюрекс, ама все ще да е гадна гума. От Спортекса нямам никакви оплаквания и са супер овлажнени. Харесвам ментовите Cool.
Малко са ми дървени Спортекс, ама иначе нищо им няма, просто имам чувството, че са много дебели и малко ми се губи усещането с тях
LifeStyle \/
SPORTEX RULLZ
mislq 4e ima vajna tema za prezarvativite,kakav e smisalt ot drugi takiva![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
mi durex ok ama beneton sa prezervativite koita sa mno po dobri i ot durex i ot sportex te dori ne sa i tolko skapi.durex sa6to se kasat dosta lesno.Първоначално написано от iveto89
Life is just a dream on the way to Death...
Durex baby \/
Презервативи Intimana zona rulz!По 15 стотинки ама са здрави като мокра весникарска хартия!![]()
ЯЖТЕ ЛЕСИДРЕНСКИ КУЛБАСИ!
Дюрекс.
Но без си е най-яко..
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
durex jult i sin![]()
ПодкрепямПървоначално написано от bungle
=D>
Все е гума...
И двете марки стават, само дето едните са 3 лева за 3 презерватива, а другите са 2 лева за 3 презерватива и още нещо към тях.
Моето лично предпочитание са Спортекс. Light. Макар че ако трябва да бъдат сравнени, Durex Ultra Thin са по-добри. Да де, разликата в усещането е супер минимална, ама я има...
Освен това - до момента само Спортекс не са ми се късали![]()
When I love, I love.
Ами най-често ползваме червения Дюрекс- доволни сме, но от друга страна в някои видове Спортекс има лубрикант- а той върши добра работа. Като цяло съм доволна и от двете марки, просто по-често се случва да ползваме Дюрекс.
ДЮРЕКС ест \/ \
/ \
/
Аве ей,я използвайте durex и не си биите главите с друго, от личен опит ви го казвам.. sportex достатъчно главоболия ми причиниха!
Durex elite... завинаги !!!
Проспах си живота...ама за сметка на това с какъв мъж