- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- По време на секс...
До сега не ми се е случвало, но има ли някаква вероятност докато правим секс презерватива да се изплъзне и да остане вътре.![]()
![]()
Да..тук прочетох една такава случка![]()
![]()
Д, възможно е.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Да,ако не го сложиш като хората,ако е дефектен,с изтекъл срок на годност..има много възможности..
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Ако е дефектен или с изтекъл срок на годност по-вероятно е да се скъса, ама може и да се изхлузи, ако е загубил еластичност, ама пък друг в въпроса откъде ще намериш 5 годишен презервативПървоначално написано от bEbsI
![]()
RAZBIRA SE 4E EVAZMOJNO I AKO NQKOGA TI SE SLU4I NEPREMENNO IDI NA LEKAR!
obi4am moeto milo
Късал се е жестоко,но не се е изхлузвал...
Не ми се е случвало
i na men no e vazamojnoПървоначално написано от ramaiana
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
И на мен не ми се е случвало да ни се изхлузи,но имам познати на които им се е случвало,така че е напълно възможно
Не ми се е случвало но съм чувал такива случки от приятели...
Един път. Беше доста комична ситуация![]()
When I love, I love.
Да, но не ми се е случвало.Ако е сложен точно не би трябвало да има проблем.
dam za sajalenie se slu4va ponqkoga no ako go postavish kakto trqbva malka e veroqtnostta
Има,на мен ми се е случвало.![]()
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
mi da ostaval e v mene..samoche ne kakto imashe edna temna da si sidi u mene nz si kolko vreme..vednaga se vidq che go nqma...![]()
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
Случвало ми се е. Правим си ние секс, на мен ми се допишка, ставам и го вадя от вагината си. Не беше целият вътре, беше почти целият отвън...но пак беше странно...![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Кофти тръпка а?![]()