- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- трудна любов
Един съвет : не се занимавай с заети мъже , особенно ако са женени , само проблеми можеш да си навлечеш![]()
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
така е просто го заеби забарави за негоо !!! хем си има сериозна връзка и пак му се навираш в гъзаПървоначално написано от sweety_blondy
ЗАБРАВИ ГО![]()
Никога не можеш да знаеш какво ще се случи, докато не го изживееш. Просто съм се убедила в това.
Забравете ги тия ясновидски истории
Изказвания от рода на "той ще направи еди-какво-си, а пък ти на края... еди-що-си..." са напълно безполезни. Това, че в повечето случаи обстоятелствата се стичат по определен начин, не означава, че е правило без изключения.
Той и на мен ми повтаряха "зае*и го, 'щото от тебе иска само едно", "няма смисъл да се занимаваш, че само ти ще си набутаната после" и тем подобни, ама само с приказките си останаха.
На края гледаха зяпнали... всъщност краят така и не е дошъл![]()
Не че историите ни са едно към едно, но имат някаква прилика.
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Трябва да имаш много силна воля и сама да си наложиш да го забравиш
като държи на приятелката си 6то и изневери? я си представи 4е ве4е му е омръзнала (което е напълно нормално за 9 години връзка...) така4е..той може да иска не6то по сериозно от теб,замисляла ли си се?я поговори с него и си изяснете не6тата..тогава ве4е 6те знае6 има ли смисъл да му ходи6 по гъза или НЕ...![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
znam 4e trqbva da postavq tozi vapros za izqsnqvane na otnosheniqta no ne iskam izvednyj malko po malko izvli4am informaciq ot nego i sqkysh e v moq polza no nz
Ех... като гледам заглавието "Трудна любов" тя ако беше лесна тоя фором щеше да е безсмислен...
za pryv pyt postavqm nova tema vyv forum...i mislq 4e tezi ne6ta ne sa nai vajnite